10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
W bialymstoku jest tez zaskakująco duzo bilboardow. Rok temu to doslownie nic.nie.bylo
rok temu BIG4 nie potrzebowała promocji 
a tu SONI - wielki festival z jedna gwiazda póki co IM
a tu SONI - wielki festival z jedna gwiazda póki co IM
Dokładnie, jak na ten moment to nie festiwal, tylko kilka zespołów supportujacych Iron Maiden. U mnie w Pabianicach na osiedlu Bugaj wielki poster wisi. Robota promocyjna: bardzo dobra. Mapkę sprzedaży LN ma nieaktualna, bo biletów na siedzące juz nie ma, a GC i PŁYTA będą do samego końca.
Powinni dodać kilka dobrych grup, bo ceny nie są niskie...
Powinni dodać kilka dobrych grup, bo ceny nie są niskie...
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

zgadzam się
jak na razie jest to festiwal skierowany głównie dla fanów IM. więc jeśli liczą na frekwencję chociaż trochę zbliżoną do zeszłorocznej, to powinni jak najszybciej ogłosić jakiś zespół, który nie byłby wypełniaczem 
Nie, no 85,000 nie będzie ale 50,000 jest wielce prawdopodobne i sadzę, ze nawet przy obecnym składzie osiągalne. Do koncertu jest jeszcze ponad 3 miesiące a wiele osób kupi bilety na 2 - 3 tygodnie przed faktem. Mnie to nie martwi - ale ciekawe, dlaczego koncertów w Bułgarii i Turcji jeszcze nie ogłosili... Długo zwlekają. Co do Polski - sadzę, ze Gojira, In Flames i Slipknot - będą.... 
Znajomy widział dzis w Poznaniu bilbord z 3 zespołami 
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Ralf, obyś miał rację 
Jestem o to spokojny, oczekuję że w tym tygodniu ogłoszą te dwa ostatnie koncerty na oficjalnej, no i kolejne zespoły w Warszawie... 
To może być ostatnia okazja do zobaczenia SLIPKNOT na scenie:
http://www.cgm.pl/aktualnosci,14428,nie ... ,news.html
Fajnie, gdyby przyjechali na SONISPHERE...
http://www.cgm.pl/aktualnosci,14428,nie ... ,news.html
Fajnie, gdyby przyjechali na SONISPHERE...
No coś Ty może narazie są w szoku ale to z czasem minie i będą napewno grać dalej
IRON MAIDEN
Witam mam pytanie zamówiłem 2 bilety posłałem przelew 7.03 i na dzień dzisiejszy nie dostałem maila potwierdzającego wpłatę a kase z konta pobrało czy Wam też to tak opóźniło sie?
marcrsk, ja dostałem maila potwierdzajacego jakies 20 min po przelaniu kasy...napisz do nich maila z nr swojego zamowienia i sie zapytaj lub zadzwon:) Ale to napewno jakies nieporozumienie jesli pobrali kase to bilety Ci wysla, jednak nie zaszkodzi do nich napisac lub dryndnąć
W najnowszym Nr TERAZ ROCK nie ma reklamy SONISPHERE a w poprzednich 2 miesiącach - była, dziwne...
Powinni w końcu ogłosić jakieś zespoły - straaaaasznie to długo trwa. Udało mi się kilka osób namówić na festiwal - niestety - będą na płycie - może to i lepiej. Na ten moment siedzących miejsc brak a GC jest dla nich za drogie.
Powinni w końcu ogłosić jakieś zespoły - straaaaasznie to długo trwa. Udało mi się kilka osób namówić na festiwal - niestety - będą na płycie - może to i lepiej. Na ten moment siedzących miejsc brak a GC jest dla nich za drogie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przecież miejsca siedzące kosztują tyle samo co GC.RALF pisze:Powinni w końcu ogłosić jakieś zespoły - straaaaasznie to długo trwa. Udało mi się kilka osób namówić na festiwal - niestety - będą na płycie - może to i lepiej. Na ten moment siedzących miejsc brak a GC jest dla nich za drogie.
nie wiecie jak jest obecnie z ilością biletów na GC i płyte? I czy dotrwają bilety tak gdzieś do maja? Bo chciałbym dozbierać na GC.
Dotrwają.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
to jest na lotnisku więc wydaje mi się, że ilość miejsc jest nie ograniczonaPanAntoni pisze:nie wiecie jak jest obecnie z ilością biletów na GC i płyte? I czy dotrwają bilety tak gdzieś do maja? Bo chciałbym dozbierać na GC.
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
O bilety się nie martw, jak GC EE się rozeszły to i tak dodali - biletów nie zabraknie, Plyta EE już nie ma....
Dokładnie, z takim składem koncert się raczej nie wyprzeda, raczej na pewno.
Chcby Elvis dorzucili to sie nie wyprzeda, płyta jest własciwie no limit.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."