Na twitterze soni pojawiło sie: "Ok just had word we might have a coach that will head out to Poland and Czech from UK... More news to follow"
10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Mnie sie podoba takie mieszanie, jak jeszcze dojdzie horror punkowy Misfits to bedzie miazga 
Na twitterze soni pojawiło sie: "Ok just had word we might have a coach that will head out to Poland and Czech from UK... More news to follow"
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
AnarchyMen
- -#Invader

Może niech po prostu Pendulum zaproszą miazga gwarantowana 
Obawiam się niestety, że w Warszawie będzie podobnie "emocjonalna" publiczność, co na niżej przytoczonym koncercie (Pukkelpop 2010). No i podobne natężenie światła dziennego w chwili rozpoczęcia koncertu (za jasności jest niestety ch*jnia, o, Spodku, wróć!) - patrz co mam na myśli:
http://www.youtube.com/watch?v=90KvBLPE ... re=related
M.
http://www.youtube.com/watch?v=90KvBLPE ... re=related
M.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Spokojnie, u nas Maiden jest gwiazdą, a na Pukkelpop grali jako support lepszego zespołu - Placebobeaviso pisze:Obawiam się niestety, że w Warszawie będzie podobnie "emocjonalna" publiczność, co na niżej przytoczonym koncercie (Pukkelpop 2010). No i podobne natężenie światła dziennego w chwili rozpoczęcia koncertu
Znowu marna prowokacja 
-
szatanista
- -#Long distance runner

a może od razu prima aprilis? kilku moich znajomych było na tym koncercie i nikt nie mial wątpliwosci, ze to Placebo bylo prawdziwą gwiazdą tego wieczoru i pozycja headlinera oraz możliwość zaprezentowania pełnego show (konkretne oświetlenie, animacje za sceną, a nie jakies śmiechowe płachty) po zmierzchu należała sie im, a nie Maidenom. Ci po prostu musieli pokłonić się lepszym od siebie.
Nasz forumowy kolega Szymon tak pisał nt. drogi na festiwal
Nasz forumowy kolega Szymon tak pisał nt. drogi na festiwal
Jechalem do Kiewit pociagiem wypelnionym szczelnie fanami , tyle ze dziwnym odsc uczuciem bylo to, ze tylko ja tam jechalem na Iron Maiden. Smieszne to dosc bylo, mysle ze na calym festowalu moze z 10% osob bylo tam dla koncertu Maiden.
"IRON MAIDEN to headline Pukkelpop Festival Belgium" Chłopaki z IM chyba sami nie wiedza że grali support
A tak na powaznie, to oczywiscie takie festiwale maja własna polityke koncertowa, ale Iron Maiden było zdecydowanie jednym z headlinerów Pukkelpop 2010 i było to widac na plakatach, reklamach etc. Kiedyś zdecydowanie najwiekszą gwiazda Glastonbury był Bruce Springsteen (nie pamietam która edycja) a też po nim ktoś jeszcze grał, na takich festynach kolejnośc nie jest tak istotna jak w przypadku osobnego koncertu czy pseudofestu typu sonisphere, gdzie mamy jasno określonego headlinera i supporty, które graja 2x krócej niz głowna gwiazda...
Pewnie znaleźliby sie tacy, którzy maja inne zdanie... Tylko czego to dowodzi? Pukkelpop to nie fest metalowy i pewnie to było przyczyną takiego a nie innego rozkładu.szatanista pisze:kilku moich znajomych było na tym koncercie i nikt nie mial wątpliwosci, ze to Placebo bylo prawdziwą gwiazdą tego wieczoru
A tak na powaznie, to oczywiscie takie festiwale maja własna polityke koncertowa, ale Iron Maiden było zdecydowanie jednym z headlinerów Pukkelpop 2010 i było to widac na plakatach, reklamach etc. Kiedyś zdecydowanie najwiekszą gwiazda Glastonbury był Bruce Springsteen (nie pamietam która edycja) a też po nim ktoś jeszcze grał, na takich festynach kolejnośc nie jest tak istotna jak w przypadku osobnego koncertu czy pseudofestu typu sonisphere, gdzie mamy jasno określonego headlinera i supporty, które graja 2x krócej niz głowna gwiazda...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
szatanista
- -#Long distance runner

Wiedzą, ale oszukują fanówEmilio pisze:"IRON MAIDEN to headline Pukkelpop Festival Belgium" Chłopaki z IM chyba sami nie wiedza że grali support![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Grali jako co-headliner.
Czyli nie suport, a to różnicaWICKER MAN pisze:Grali jako co-headliner.
Ja chętnie zobaczyłbym Alice Cooper, ale z tego co wiem to w tym terminie jest na Download 
"Only the good die young
all the evil seems to live forever"
A ja chętnie zobaczyłbym Jimmiego Hendrixa, ale z tego co wiem nie żyje. 
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

No też mi się obiło o uszy...erni13 pisze:A ja chętnie zobaczyłbym Jimmiego Hendrixa, ale z tego co wiem nie żyje.
A tak serio to się zastanawiam czy w ogóle jeszcze kogokolwiek dadzą więcej. Do koncertu zostało tylko dwa miesiące, a ostatnio nie ogłosili dumnie że następnych ogłoszą wkrótce...
Noldor, blood is on yours hands
ale tez nie napisali, że line up zamyka DEVIN TOWNSEND. Cholera wie czy to koniec? Wydaje mi sie, że jeszcze cos dojdzie.
- Dark_noldor
- -#Prodigal son

Ja bym się bynajmniej nie obraził 
Ale miło by było gdyby był to zespół który zagra ciężej niż Volbeat czy Killing Joke
Ale miło by było gdyby był to zespół który zagra ciężej niż Volbeat czy Killing Joke
Noldor, blood is on yours hands
A ja bym nie chciał niczego cieższego. Misfits czy Diamond Head by mnie zadowoliło.Dark_noldor pisze:Ale miło by było gdyby był to zespół który zagra ciężej niż Volbeat czy Killing Joke
już kwiecień nie wiem czy wyskoczą jeszcze z czymś dużego kalibru
szkoda ;( ale jeszcze cały czas mogą zaskoczyć 
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Mogliby In Flames dołożyć...
CORRUPTION dodali. Chyba jednak niczego wielkiego sie juz nie doczekamy... Mogliby dac chociaz z Czech In Flames i MISFITS, a nie kolejny Polski band... Lokalny festyn sie zaczyna z tego robic. Hunter, Made Of Hate, CORRUPTION... Rozumiem, że to mała scena, ale co za duzo to nie zdrowo...