Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Re: Maiden Fans FAQ
Jak to się stało, że gitara Paula Kossoffa trafiła do Murraya?
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Mam pytanie odnośnie tej wypowiedzi. W wywiadzie w jakiejś książce typu "legends of heavy metal", którą znalazłem w bibliotece wydziału przeczytałem, że Bruce jest autorem RTTH jednak jako, że miał jeszcze podpisany kontrakt z Samson nie mógł być wpisany jako autor utworu (stąd też brak jakiegokolwiek utworu autorstwa Dickinsona na TNOTB). Czy jest to prawda?Emilio pisze:"Guitar International: Czy w jakiś sposób pomogłeś w pisaniu albumu "The Number Of The Beast"?
Paul Di'Anno: Tak, jest też bardzo rzadko dostępne demo na którym śpiewam "Run To The Hills" oraz "Hallowed Be Thy Name". Wykonałem jeden z nich w Toronto ale wkrótce potem nie było mnie już w zespole."
Bruce miał z inną wytwórnią podpisany kontrakt (z którą nagrywał Samson), więc dlatego nie mógł.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

To jest informacja, która daje już dużo ale czy wiesz może czy Bruce w takim razie jest autorem RTTH? 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Podbijam, może ktoś wie?
Mam pytanie odnośnie dvd Raising Hell. Czy to oficjalne wydawnictwo od Iron Maiden ??
Parę stron wcześniej o to pytałem. Jest wszystko opisane.
Okej, dzięki 
Może mi jeszcze ktoś kto posiada to DVD, powiedzieć jaka jest jakość??
Może mi jeszcze ktoś kto posiada to DVD, powiedzieć jaka jest jakość??
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Czy Steve nagrywał Prodigal Son na akustyku basowym?
Nie wydaje mi się, w partiach gitar elektrycznych nie bardzo by to pasowało. Pewności jednak nie mam.
Zdecydowanie bass elektryczny. Przynajmniej tak to brzmi 
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Na pewno bas elektryczny
Witam, mam takie pytanie w listopadzie 2010 zapisałem się po raz pierwszy do oficjalnego fan clubu Iron Maiden , otrzymałem właśnie 3 przesyłkę od fan clubu. W paczkach były numery 87, 88 ,89. I teraz moje pytanie otrzymam jeszcze jakąś paczke? I gdzie można przedłużyć członkostwo na kolejny rok?Dostaje się jakiegoś maila z informacją że członkostwo się kończy czy jak?
Pozdrawiam Up The Irons!!
Pozdrawiam Up The Irons!!
-
Deleted User 804
ze sklepu maiden
IMPORTANT - Please do make sure you are LOGGED IN (top of screen) otherwise it won't show you resub options! If you aren't being shown a renewal and you think you should, please log out and back in again as that often fixes it!Please also be aware that if you wait more than 1 month after expiry of your membership, you will need to join as a new member again.
Ok thx
, nie doczytałem tego na stronce
, ale co z tymi magazynami ? Bo członkostwo mam opłacone do listopada a tymczasem juz 3 magazyny przyszły:P z tym że tylko numer 89 jest z obecnego roku
http://www.youtube.com/watch?v=DVDfTx6_CaQ
Jacy piłkarze pojawili sie w tym klipie?? Srednio sie interesuje piłka, kim jest np facet w 1:02?
Jacy piłkarze pojawili sie w tym klipie?? Srednio sie interesuje piłka, kim jest np facet w 1:02?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Deschamps?
Nie.Budziol pisze:Deschamps?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."