No właśnie jak często słuchaszIM Celem tej ankiety jest... <w sumie to sam nie wiem > sprawdzenie, jak często słuchacie IM <odkrywcze nie >
Ja na dzień dzisiejszy słucham ich codziennie po 2-3 godziny (głównie koncertówki - LAD, BOH i BBCA) Ale przeważnie średnio u mnie jest kilka utworów dziennie.
np. Acid Drinkers - We Gotta Find Some Power (żeby nie było, że słucham IM )
Ostatnio zmieniony czw lip 30, 2009 6:09 pm przez likipiki, łącznie zmieniany 2 razy.
Kiedys Iron'ow sluchalem dosyc czesto. Teraz ich plytki zadziej goszcza w moim odtwarzaczu. Moze dlatego, ze mam wiele innych ciekawych plytek i nie mam juz tyle czasu dla nich jak dawniej
(Wybralem opowiedz raz na tydzien)
Ja słucham po kilka godzin dziennie. Wrzucam cd do odtwarzacza i sobie leci, a jak się skończy to wrzucam następną i tak w kółko. Choć pare miesięcy był taki okres, że miałem przesyt i to bardzo duży. Teraz dla ukojenia umysłu słycham czasami czegoś innego.
odp. nr 1...bo ogolnie muzyki slucham bardzo duzo, nie tylko Ironow, ale oni sa najczesciej puszczani....a w ferie teraz to chyba muzyka leci non-stop bo mi sie nudzi
zaznaczylem odp 2.. przewaznie jest to kilka utworow ale czasem wlaczam sobie jakies plytki w calosci i wtedy jest tego wiecej.. w sumie taka ankieta jest dosc nieprecyzyjna bo jednego dnia ma sie wiecej czsu a innego mniej na to by poslychac muzyki.. czasem jest tak ze jednego dnia nie slucham maiden wcale a innego kilka plyt.. ale srednio to tak mniej wiecej okolo godziny dziennie
macie racje ze ta ankieta jest zle skonstruowana. ja wybralem 3 opcje ale traktuje ja jako kilka razy w tygodniu mysle ze w moim przypadku odpowiedz ta brzmi w ten sposob " sa 2 lub 3 dni w tyg kiedy nie slucham Maidenow" a jak slucham to najczesciej ze 2 plytki dziennie.