10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Budziol - w takim razie pewnie byłeś gdzieś niedaleko mnie
chociaż wszedłem jak grali już Satelitę, udało mi się tam dopchać 
Ja dałem bez żadnych targów 200 zł za GC. Jakiś fan miał jeden nadprogramowy bilet i mnie sprzedał. Szatanista kupił 2 bilety za 70 zł. Tak więc jak ktoś pokombinował to wszedł bez problemu.Budziol, mozna wiedziec, jak za 150 na golden?
Obiektywnie rzecz biorąc, bardzo subiektywnie powiedziane. Nie wiem, w czym jest Meta lepsza od IM oprócz tego, że jest przez media wspierana. Co do show, pozwolę sobie subiektywnie się nie zgodzić. Nie ma show nad Maiden. Amen.tomtomala pisze:Moim zdaniem Meta daje lepsze show niż IM i nikt mnie nie przekona, żadnymi pseudo wywodami o tym czym jest show
dobra, jest ktoś w stanie powiedzieć dlaczego nie było żadnych wybuchów, fajerwerków itp rzeczy?
"Only the good die young
All the evil seem to live forever"
efektów pirotechnicznych na trasach Maiden nie ma od 2003 r. kiedy promowali Dod nie wiadomo z jakiej przyczyny...Dziwi to dlatego ,że chociażby na europejskiej części trasy SBINT ( w tym w polsce)pirotechnika była..
Boosze, znowu te kompleksy fanów Maiden.
Dwa dni po koncercie Maiden w Polsce, a Wy się spinacie, bo ktoś napisał, że komuś się bardziej Meta podoba. Śmieszne to 
Taaa - przestańcie porównywać dwie kapele, które grają KOMPLETNIE RÓŻNE ODŁAMY METAL - ROCK, to chore jest 
A jak tam poszło w Pradze? Może jakieś porównania z Warszawa?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
szatanista
- -#Long distance runner

60zł...tomtomala pisze:Szatanista kupił 2 bilety za 70 zł.
No to nie jest źle, tak jak Ralf początkowo prognozował.Emilio pisze:W jednym wejściu na tvn podali, że było ponad 40 tys Onet też podał, że + 40 tys, interia: "lekko licząc ponad 40 tys fanów", wiec może cos w tym jest.
Wrzuciłem już dwa filmiki z koncertu
TFF/El Dorado
http://www.youtube.com/watch?v=D_YhGASKkoQ
The Evil...
http://www.youtube.com/watch?v=9MquN2A-b5c
Później jeszcze wrzucę kawałek z Iron Maiden oraz zakończenia koncertu i parę ujęć z występu Motorhead.
TFF/El Dorado
http://www.youtube.com/watch?v=D_YhGASKkoQ
The Evil...
http://www.youtube.com/watch?v=9MquN2A-b5c
Później jeszcze wrzucę kawałek z Iron Maiden oraz zakończenia koncertu i parę ujęć z występu Motorhead.
Ludzie którzy byli w Wawie mówili, ze Praga porównywalnie dobrze...Emilio pisze:A jak tam poszło w Pradze? Może jakieś porównania z Warszawa?
To nie źródła, to wyobraźniaEmilio pisze:Chciałbym poznać te "sprawdzone źródła"![]()
RALF pisze:Stawiam , że w Pradze 15,000 się zliczy...
www.MetalSide.pl
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Cytat: Właśnie przed chwilą był mini reportaż z sonisphere w tvn24. Podpis - "Żelazna Dziewica" dała czadu.
Nie wieżę że telewizja TVN zrobiła relacje... Jak nie dasz linka to w życiu w to nie uwierzę!!!!
Nie wieżę że telewizja TVN zrobiła relacje... Jak nie dasz linka to w życiu w to nie uwierzę!!!!
Przecież oni byli sponsorem, przy wejściu stał spory balon TVNuSebastianArcheo pisze:Nie wieżę że telewizja TVN zrobiła relacje
Westwards, the tide!
To nie była relacja dokumentalna tylko coś w rodzaju "spota informacyjnego".
A ja mam pytanie
wie ktoś może co to za dzieciak grał na perkusji przy wstępie do Hallowed'a ??
Ponoć syn Nicko
Kain pisze:A ja mam pytanie wie ktoś może co to za dzieciak grał na perkusji przy wstępie do Hallowed'a ??
No to już wiemy czyj syn bedzie supportował Maiden na kolejnej trasieczester52 pisze:Ponoć syn Nicko
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
kur... co? ja nic nie widziałem...Kain pisze:A ja mam pytaniewie ktoś może co to za dzieciak grał na perkusji przy wstępie do Hallowed'a ??
chociaż nie, widziałem pupę pani rząd przede mną i rząd wyżej. także jakieś w sumie karma się odpłaciła
był, był jakiś chłopaczek co mnie zastanowiło;) Mam nadzieję, że chociaż fajne te pupy byłySiwy pisze: chociaż nie, widziałem pupę pani rząd przede mną i rząd wyżej. także jakieś w sumie karma się odpłaciła