Ulubiony gitarzysta Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ulubiony gitarzysta Maiden
Największą sympatią darze Adrana :solo , ale pod względem technicznym wszyscy trzej są świetni.
Up The Iron's :rocx
Up The Iron's :rocx
Moim ulubiencem na Brave new world był Jan a na dod jest Dave, zawsze go lubiłem najbadziej z całej 4 gitarzystów, nigdy mnie nie zawiódł pod względem swojego zaangazowania w Maiden a także pod względem czystko muzycznym jak i podejściem do swoich fanow. Nie ujmujac niczego pozostałem 3 Davea lubie najbardziej
.
Jan :rocx
Dave za spokoj... :solo
:rocx Adrian Smith wymiata jak sie patrzy :solo Był,jest i bedzie najlepszy

-
Iron Blaze
- -#Charlotte

hmm wszystkich uwielbiam ...........ale jednak Janick za dynamike
:solo
- Metalophil
- -#Moonchild

kiedys Dave(bo kiedys lepiej wymiatal no i za to przeżywanie z otwartymi ustami) - obecnie Janick za to co wyrabia na scenie i solowki. Adrian jest tez zajebisty,ale jego solowki na koncertach sa niemal zawsze identyczne jak na albumach, a poza tym wole szybkie solowki. W kazdym razie mega respect 4all!
-
mac
Adrian najlepszy !!! :rocxKroczniok pisze:Adrian za gre i za kawalki jak 2 Minutes i Wasted Years
-
długowłosy
- -#Charlotte

Wszyscy byli dobrzy. Jednak najbardziej lubie Dave'a. Jest juz bardzo dlugo w zespole i zadsluguje na szacunek. Widac również po nim ze bardzo przezywa swoją gre. 
Janicka za sola i za branie przykladu z Angusa Younga
Dave za sola i za te jego smieszne ruchy na scenie ,,przytupywanie" wiadomo juz ie te lata aby tyle skakac
Dave za sola i za te jego smieszne ruchy na scenie ,,przytupywanie" wiadomo juz ie te lata aby tyle skakac
-
Deleted User 804
Adrian za zachowanie na scenie i za najlepszy wygląd.
Adrian Smith. Zawsze wydawał mi się najpoważniejszy z całego zespołu 
każdy z nich jest the best ale mój głos wędruje do Dave'a za to ze jest wszedzie (tzn na kazdej plycie) i dostarcza naszym uszom tak wielu milych doznan
Wszyscy są ok ale ja najbardziej lubie Janicka za "moc" na koncertach 
Zagłosowałem na Adriana Smitha, wydaje mi się, że gra najciekawiej. Poza tym te wszystkie wspaniałe kawałki: "Two Minutes..", "Wasted Years" i "Can I Play..." po prostu wspaniały talent
....where images and words are running deep...
Niewiem dlaczego zaznaczyłem Adriana przecierz chciałem Dave'a za to że cały czas gra na stratocastorku zesztą jak sie czyta biografie to Murry jest bardziej hm... sympatyczny 
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
"Gitarzystów było wielu, ale"... Dave był dla mnie zawsze najlapszy. To on gra od zawsze z Maidenem. To między innymi też ma wpływ, ale jego solówki... miód na uszy.
Ciezko wybrac, wszyscy sa swietni...jakby nie bylo to tworza ZESPOL i jakos tak nie powinno sie ich rozdzielacz.....a moze jednak........zaglosowalem na Janicka