Dream Theater
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dream Theater
Octavarium, choć zastanawiam się nad SDOIT ;0
załamujecie mnie.... Falling Into Infinity
ale w sumie Wam się w większości podoba TFF to czego sie dziwić
Falling Into Infinity
To samo można powiedzieć o Tobie... a co jest takiego w Black Clouds? Dla mnie kompletnie nieudana płyta. W ogóle jej nie czuję. Kwintesencją tego albumu jest The Shattered Fortress , który jak dla mnie stanowi taki trailer wszystkiego co już było: Glass Prison, This Dying Soul i cała reszta o wychodzeniu z nałogu w jednym. 12 minut płyty bez żadnego pomysłu. Jazda na tych samych patentach, tylko że je sobie wymieszali... Dla mnie to kwintesencja wtórności i braku pomysłu na dobry kawałek.Gomber pisze:załamujecie mnie.... Falling Into Infinity
Falling into infinity faktycznie nie jest jakimś wybitnym dziełem, ale na głowę bije Black Clouds, czy Octavarium z I walk Beside You na czele, który dla mnie jest totalnym gniotem. Jedyne dwa kawałki coś warte na Octavarium to Panic Attack i These Walls. Jak wyszedł ten album, bardzo mi przypadł do gustu, ale po latach znacznie stracił.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Gomber, idź się wypłacz w poduszkę, ona zrozumie Twoje załamanie z tak istotnego powodu ;0
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

IMO Falling to Infinity to jeden z ich najlepszych albumów (obok Awake i SFAM). 
-
Deleted User 2259
Ten się zna,Głos na Octavariummimski pisze:Falling into infinity faktycznie nie jest jakimś wybitnym dziełem, ale na głowę bije Black Clouds, czy Octavarium z I walk Beside You na czele, który dla mnie jest totalnym gniotem. Jedyne dwa kawałki coś warte na Octavarium to Panic Attack i These Walls. Jak wyszedł ten album, bardzo mi przypadł do gustu, ale po latach znacznie stracił.
FII:Peruvian,Hollow,Hell's,Lines,Take(nie dla wszystkich),Trial of tears wystarczy:P
-
Deleted User 622
+1kirk_pazdzioch pisze:IMO Falling to Infinity to jeden z ich najlepszych albumów (obok Awake i SFAM).
-
Deleted User 2259
OdpadaOctavarium
w grze zostają:
When Dream And Day Unite
Images And Words
Awake
Falling Into Infinity
Metropolis Pt.2:Scenes From A Memory
Six Degrees Of Inner Turbulence
Train Of Thought
na razie się wstrzymam.
w grze zostają:
When Dream And Day Unite
Images And Words
Awake
Falling Into Infinity
Metropolis Pt.2:Scenes From A Memory
Train Of Thought
na razie się wstrzymam.
When Dream And Day Unite
When Dream And Day Unite
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Falling into Infinity
When Dream And Day Unite
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

six degrees of inner turbulence
Uwielbiam Ytse Jam, ale głos Dominiciego na całej reszcie jest straszny.
Dlatego głos na When Dream And Day Unite
Dlatego głos na When Dream And Day Unite
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Ciekawe, do tej pory byliśmy właściwie jednomyślni, ale teraz, najsłabsze rzeczy są już właściwie odrzucone i pojawiają się wątpliwości ;d