Już niestety od kilku lat nie przysyłają fotek z autografami tylko "czyste".Cybul pisze:Ze wzgledu na zdjecie z autografiami warto
Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
O to szkoda bo to zdjęcie robiło wrażenie. Myślałem, że wysyłają jeszcze nawet na Flight 666 Bruce macha setki zdjęćIRONSPARTAN pisze:Już niestety od kilku lat nie przysyłają fotek z autografami tylko "czyste".Cybul pisze:Ze wzgledu na zdjecie z autografiami warto
Bez autografówIRONSPARTAN pisze:Już niestety od kilku lat nie przysyłają fotek z autografami tylko "czyste".Cybul pisze:Ze wzgledu na zdjecie z autografiami warto
Słabo
- Mercenary155
- -#Invader

Może odkopię trochę temat ale mam pytanie.
Rejestruje się właśnie na stronie ironów, bo chce się zapisać do FC i tutaj nasówa się moje pytanie.
Czy nazwa miasta , ulicy, imię i nazwisko mogą zawierać polskie litery ( ł ć ś ę ó itd..)
, czy po prostu pisać bez tych wszystkich haczyków, kreseczek i kropeczek ^^.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Rejestruje się właśnie na stronie ironów, bo chce się zapisać do FC i tutaj nasówa się moje pytanie.
Czy nazwa miasta , ulicy, imię i nazwisko mogą zawierać polskie litery ( ł ć ś ę ó itd..)
, czy po prostu pisać bez tych wszystkich haczyków, kreseczek i kropeczek ^^.
Z góry dzięki za odpowiedź.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Lepiej pisz bez polskich znaków. 
- Mercenary155
- -#Invader

Dzięki, też tak myślałem, ale ułomność poczty polskiej boli i mam nadzieje, że nie będzie problemów bo ktoś tam nie zorientuje się, że Szamotuly = Szamotuły.
Bez przesady, ja wiele rzeczy zamawiałem z zagranicy i nie ma problemu. Tym bardziej, że nazwa miejscowości jest drugorzedna, to kod pocztowy jest wazniejszy( choc oczywiscie sprawdza sie i kod i nazwe miasta). Juz mi sie trafialo, ze nazwa miasta byla niepoprawnie( przy czym zazwyczaj byl to ktos slacy z .... Polski), ale kod pocztowy jets najwaazniejszyMercenary155 pisze:Dzięki, też tak myślałem, ale ułomność poczty polskiej boli i mam nadzieje, że nie będzie problemów bo ktoś tam nie zorientuje się, że Szamotuly = Szamotuły.
Warto, niedawno odnowiłem i jestem zadowolony
Szkoda tylko, że tego zdjęcia już nie podpisują. Kiedyś miałem nr członkowski coś ok 9000, teraz 54000
Gazeta FC bardzo fajna a i Madrila widziałem 
W gazecie??Cybul pisze:[...] a i Madrila widziałem
FanclubowejMadril pisze:W gazecie??Cybul pisze:[...] a i Madrila widziałem
Aj, to chyba z jakiejś poprzedniej, ja mam tylko ostatnią, bo się na pełny dopiero niedawno przepisałem. 
Zapodaj foto jak możesz.
Zapodaj foto jak możesz.
Jasne zrobi się jak tylko wrócę do domu czyliw czwartekMadril pisze:Aj, to chyba z jakiejś poprzedniej, ja mam tylko ostatnią, bo się na pełny dopiero niedawno przepisałem.
Zapodaj foto jak możesz.
-
Deleted User 804
Wie ktoś co się dzieje z prize draw i czemu jeszcze nie rozlosowali nagród za luty i marzec?
A ja mam pytanie
, wie ktoś może jak zaktualizować swoje dane na nowej oficjalnej stronie Ironów?? adres itp..
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
-
Deleted User 804
za każdym razem jak się logujesz do sklepu to prosi o potwierdzenie/zaktualizowanie danych.
no właśnie kiedyś tak było, a teraz jak sie loguje to nie ma takiej opcji już, pewnie mozesz zaktualizowac dopiero jak składasz zamówienie albo co
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
-
Deleted User 804
jak klikniesz checkout będziesz mógł zaktualizować adres.
oni przypominaja w jakis sposob o corocznej skladce, czy trzeba tego samemu pilnowac?
napisane bylo, ale pytam jak jest 
Przypominają miesiąc przed końcem poprzedniej.