Najlepszy zespoł "rockowy"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- SgtSmigiel
- -#Prowler

Najlepszy zespoł "rockowy"
Witam. Moi znajomi i ja zauważyliśmy ankiete na temat najlepszego zespołu rockowego. Sam wbiłem 17 głosów na Iron Maiden, ale młode dzieciaki i psełdo metale (czyt. kindermetale) uważają że Linkin Park to zespół rokowy i niestety przegłosowali IM. Pomóżcie mi pokazać im siłę Heavy Metalu (a dokładnie NWOBHM). Nie bądzcie obojetni. Niestety jest to ankieta na facebooku. I wymaga zalogowania się i wejścia na ten link: SZNUREK Osobiście szkoda że AC/DC wypada tak słabo, ale w końcu wszystkie moje głosy oddałem na IM. Z góry dzięki za pomoc.
Przepraszam za błedy ale jestem w robocie i śpieszę się więc nie patrze na błędy i pisze byle napisać.
Przepraszam za błedy ale jestem w robocie i śpieszę się więc nie patrze na błędy i pisze byle napisać.
Ostatnio zmieniony śr sie 17, 2011 10:38 am przez SgtSmigiel, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Najlepszy zespoł "rockowy"
Pierwsze pytanie: po co? i kogo obchodzi jakaś ankieta gdzieśtam?SgtSmigiel pisze:Witam. Moi znajomi i ja zauwarzyliśmy ankiete na temat najlepszego zespołu rokowego. Sam wbiłem 17 głosów na Iron Maiden, ale młode dziciaki i psełdometale (czyt. kindermetale) uważają że Linkin Park to zespół rokowy i niestety przegłosowali IM. Pomóżcie mi pokazać im siłę Heavy Metalu (a dokładnie NWOBHM). Nie bądzcie obojetni. Niestety jest to ankieta na facebooku. I wymaga zalgowania się i wejścia na ten link: SZNUREK Osobiście szkoda że AC/DC wypada tak słabo, ale wkońcu wszystkie moje głosy oddałem na IM. Z góry dzięki za pomoc.
po drugie: słownik
www.MetalSide.pl
Popieram przedmówcę, mimo że irytują mnie fakty że linkin park to wg. niektórych najlepszy zespół rockowy choć wcale tak nie jest.
ale masz problemy 
Naprawdę Ciebie obchodzi, co ktoś tam sobie myśli na temat muzyki? Czy słuchasz jej dla swojej własnej przyjemności?vaktor pisze:Popieram przedmówcę, mimo że irytują mnie fakty że linkin park to wg. niektórych najlepszy zespół rockowy choć wcale tak nie jest.
www.MetalSide.pl
Na moje mogło tam wygrac tokio hotel, nic mnie to nie obchodzi....
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Albo Jonas BrothersEmilio pisze:Na moje mogło tam wygrac tokio hotel, nic mnie to nie obchodzi....
Nie, jasne że nie tylko to zawsze mówią Ci którzy nie znają kapel typu Iron Maiden, pink floyd Led Zeppelin, The Doors itd..gumbyy pisze:Naprawdę Ciebie obchodzi, co ktoś tam sobie myśli na temat muzyki? Czy słuchasz jej dla swojej własnej przyjemności?vaktor pisze:Popieram przedmówcę, mimo że irytują mnie fakty że linkin park to wg. niektórych najlepszy zespół rockowy choć wcale tak nie jest.
Ich strata.vaktor pisze:
Nie, jasne że nie tylko to zawsze mówią Ci którzy nie znają kapel typu Iron Maiden, pink floyd Led Zeppelin, The Doors itd..
Jak w tym kraju będziesz się tak bardzo "martwił" o innych to za dobrze na tym nie wyjdziesz. Uwierz
Wiem o tym 
No i co z tego?vaktor pisze:Nie, jasne że nie tylko to zawsze mówią Ci którzy nie znają kapel typu Iron Maiden, pink floyd Led Zeppelin, The Doors itd..gumbyy pisze:Naprawdę Ciebie obchodzi, co ktoś tam sobie myśli na temat muzyki? Czy słuchasz jej dla swojej własnej przyjemności?vaktor pisze:Popieram przedmówcę, mimo że irytują mnie fakty że linkin park to wg. niektórych najlepszy zespół rockowy choć wcale tak nie jest.
www.MetalSide.pl
- michalhusta
- -#Invader

Ludzie! Może szanownie skończymy ten cały Offtop i zamkniemy temat bo nie widzę żeby do czegokolwiek prowadził. 
Maiden England!
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

też kiedyś na to głosowałem, ale nie martw się to jest uleczalne
Tak tylko z ciekawości - znam każdą tą kapele i nie przeszkadza mi to lubić Linkin Parkvaktor pisze:Nie, jasne że nie tylko to zawsze mówią Ci którzy nie znają kapel typu Iron Maiden, pink floyd Led Zeppelin, The Doors itd..
ale mi chodzi tutaj o ludzi którzy ich nie znają..