jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jak często słuchasz IM???
dałem raz na tydzien ale ja słucham jak mi sie zachce
średnio raz na tydzien
-
The New Frontier
- -#Prodigal son

ja raz na tydz. jak mi sie przypomni o ironach to se wlaczam votb. kiedys oczywiscie sluchalem czesciej ale mi sie troche znudzilo. tak jak np. KAT [kiedys moglem sluchac tego godzinami]
ja podobnie, jest wiele wiele innych świetnych kapel oprócz Maiden i tyle...Prisioner pisze:Kiedys Iron'ow sluchalem dosyc czesto. Teraz ich plytki zadziej goszcza w moim odtwarzaczu. Moze dlatego, ze mam wiele innych ciekawych plytek i nie mam juz tyle czasu dla nich jak dawniej
(Wybralem opowiedz raz na tydzien)
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Zaznaczyłem "codziennie po kilka godzin" to opcja najbardziej do mnie pasuje 
zaznaczylem 1 ale musze ztwierdzic ze zapomnialem i tym ze jak ide do szkoly to Irony tez lecą wiec musialnbym zmienic na opcje numer 1:D:D :rocx
Zaznaczylem odp. 2. Slucham codziennie w drodze do szkoly i ze szkoly. Jak mam duzo do nauki to tez sie zdarzy, ze zapuszcze jakas plytke Ironow. 
Nieno ja mysle ze kazdy kto jest zawzietym fanem Iron Maiden slucha ich codzinnie przynajmniej kilka godzin dfziennie
umnie leci caly zcas zamim pojde do szkoly (jakies 15 minut) i po powrocie ( jakies 6 godzin ) oczywiscie nei samym IM czlowiek zyje
:D
umnie leci caly zcas zamim pojde do szkoly (jakies 15 minut) i po powrocie ( jakies 6 godzin ) oczywiscie nei samym IM czlowiek zyje
Około 1 godziny dziennie...ale momentami zwiększam intensywność....
Ironów słucham prawię całą dobę. Towarzyszy mi nawet w szkole w sklepie na podwórku. Ale jednak najlepiej słuchaj naszej kapelki w domciu. Cieplitko,herbatka i Blood Brothers sam na sam. Ach łezka w oku mi się zakręciła

Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
Deleted User 804
Odpowiedź 1. W zasadzie cały czas jak tylko moge ale słucham też innych zespołów
No cóż ta ankieta nie jest naj bardziej precyzyjna (bez urazy dla adminów) ale ja słucham średnio 1h dziennie(czyli raz 2 h raz 1 h a raz 0,5h a czasami cały dzień) i co ztym fantem zrobić
zaznaczyłm mniej niż godź
They'll be coming to bring the eternal flame
They'll be bringing us all immortality
-
Lord_Verminard
- -#Charlotte

odpowiedz numer 3 - Ironów znam, a jest wiele nowych płyt do przesłuchania...
aktualnie rządzi nowy Jorn Lande...
aktualnie rządzi nowy Jorn Lande...
Codziennie kilka godzin - ta muzyka wciąga jak łażenie po bagnie
W przeciwieństwie do liczby koncertów tutaj mam sie czym pochwalić. Meiden słucham codziennie po kilka godzin. Mało tego słucham ich NON STOP. :rocx
codziennie tylko maiden !! to mój chleb powszedni!!
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
To zależy. Potrafię nie słuchać kilka dni, a innym razem słuchać 2-3 godziny albo i nawet więcej.
-
Deleted User 626
Ja Ich słucham codziennie po kilka godzin. Jak wychodzę z domu to słuchawki do uszu i tylko Iron Maiden.