Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Re: Newsy muzyczne
Metallica wydaje album!! Super 
Ciekawe co pokażą
Ciekawe co pokażą
Dla Lou Reeda, można dac tej płytce szanse 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Ja właśnie mam bardzo złe przeczucia, no ale cóż, czas pokażeEmilio pisze:Dla Lou Reeda, można dac tej płytce szanse
A ja, patrząc na ostatnie płyty Metallicy, stwierdzam, że gorzej już być nie może, więc może nagrają pierwszy od 20 lat (chociaż) niezły album...IronCezarek pisze:Ja właśnie mam bardzo złe przeczucia, no ale cóż, czas pokaże
KISS' follow-up to the critically acclaimed "Sonic Boom" album will be called "Monster." The band is currently working on the album in Los Angeles for a 2012 release. Paul is producing again. All songs, as last time, are written by the band. There are no ballads.
"We were all blown away by the unanimous raves from critics and fans for Sonic Boom. Anyone who thought that album was a lucky fluke is in for a brutal surprise. This album kills." - Paul Stanley
KISS is planning a massive 2012-2013 "Monster" world tour which will take the band around the globe.
"We were all blown away by the unanimous raves from critics and fans for Sonic Boom. Anyone who thought that album was a lucky fluke is in for a brutal surprise. This album kills." - Paul Stanley
KISS is planning a massive 2012-2013 "Monster" world tour which will take the band around the globe.
Metallica za "friko" znów zarobi kasę na "artystycznym albumie z kultowy Lou"... ja to kupię, ze względu na Reed'a... 
Najwięcej chyba na tym stary Lou skorzysta...
rhcp w sieci!
2012 zapowiada się w Polsce festiwalowo. Oprócz Sonisphere będziemy mieli edycję Metalfestu. Wraca też w swojej klasycznej formie Metalmania - luty 2012. Info na ostatniej stronie nowego Metal Hammera.
Jakieś plotki i przecieki co do składu Metalmanii? 
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

przesłuchałem, jest słabo a miejscami bardzo, bardzo słabo. Dominują mdłe, wolne kawałki, zero powera spod znaku płyt z lat 90, a liczyłem że rozstanie z Frusciante wniesie coś dobrego do tego zespołu, który staje się kolejną nic nie wnoszącą do muzyki, maszyną do pieniędzy w rodzaju u2.syzygy pisze:rhcp w sieci!
A mnie się strasznie ten album podoba. Jest melodyjny, wpadający w ucho. Pierwsze 7-8 kawałków jest bardzo dobrych. Później robi się niestety już dłużyzna. Bałem się, że ta płyta to będzie niewypał - a tu proszę jakie miłe zaskoczenie!
Utwór The Adventures of Rain Dance Maggie to są starzy dobrzy RHCP
Utwór The Adventures of Rain Dance Maggie to są starzy dobrzy RHCP
Mi również się ten album podoba. Nie ma wielkich ponadczasowych hitów, ale bardzo przyjemnie się go słucha.
-
Deleted User 622
+1yankes pisze:Mi również się ten album podoba. Nie ma wielkich ponadczasowych hitów, ale bardzo przyjemnie się go słucha.
Ze starymi RHCP nie ma to wiele wspolnego, ale album doskonaly.
-
ARTUR MELOMAN
- -#Wrathchild

W hołdzie Judas Priest
http://muzyka.onet.pl/newsy/slash-ozzy- ... omosc.html
http://muzyka.onet.pl/newsy/slash-ozzy- ... omosc.html
Smells good