taka gadka o niczym, jak ktoś kolekcjonuje to wiadomo, że ma podjarę ze wszystkiego co kupi - wącha, liże i odkłada na półkę - takie zboczenie
zrozumieją tylko "wtajemniczeni"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
tu się akurat zgadzam, sam tak zrobiłemtomtomala pisze:Nie musisz mi mówić nic o kolekcjonowaniu bo ja akurat zbieram CD, DVD i winyle i mam już kolekcję, która mi się w jednym pokoju nie mieści. Wiem kiedy kupować od razu, a kiedy można się wstrzymać. Tu akurat jestem pewien, że Wasze poszukiwania są kompletnie bez sensu. Jeżdżenie od sklepu do sklepu gdy na allegro już można było kupić 2 tygodnie temu (oczywiście z opóźnieniem spowodowanym wydaniem płyty) uważam za pozbawione logiki działanie.
Może się sprzedają 3 na cały jeden MM lub Saturn i wolą dołożyć nową Dodę zamiast IM. Ja nie pamiętam kiedy kupiłem płytę w sklepie a nie przez net.Budziol pisze:mam już go u siebie nie wychodząc z domu, tymczasem nie wiedzieć czemu w sklepach nadal nie ma LP
Niestety nie polecam. Burak jakich mało, niegrzeczny i arogancki. Zadałem pytanie i zostałem opieprzony, że w ogóle raczę pytać.
kurcze, a ja już tyle razy od niego brałem i człowiek do rany przyłóżtomtomala pisze:Niestety nie polecam. Burak jakich mało, niegrzeczny i arogancki. Zadałem pytanie i zostałem opieprzony, że w ogóle raczę pytać.
Tak więc dla oszczędzenia nerwów - nie polecam i jak najdalej od tego typa.
Tantiemy, przynajmniej w Polsce, płacone są twórcom a nie wykonawcom.Budziol pisze:czyżby sposób na nie płacenie tantiem Blazeowi ?