PS. Wiem że Myszkę Miki można znaleźć na okładce singla Twilight Zone, ale ja słyszałem właśnie o Powerslave. Jak znam Riggsa, to wcale nie takie bez sensu
Powerslave i Myszka Miki ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Powerslave i Myszka Miki ?
Ciekaw jestem czy ktoś potrafi rozwiązać tą zagadkę. Jakieś kilka lat temu usłyszałem gdzies, że na okładce Powerslave Derek Riggs zamieścił w którymś miejscu gębę Myszki Miki. Wiele razy gapiłem się bezskutecznie w kopertę i rewers obwoluty do Powerslave, ale Mikiego nie znalazłem. Czyżby był to tylko mit, czy jednak faktycznie gdzieś ona jest ?
PS. Wiem że Myszkę Miki można znaleźć na okładce singla Twilight Zone, ale ja słyszałem właśnie o Powerslave. Jak znam Riggsa, to wcale nie takie bez sensu
-
Deleted User 2259
Re: Powerslave i Myszka Miki ?
Jest,widziałem,ale niestety nie pamiętam gdzie(wiem,że gdzieś na piramidzie)
Gdzieś to widziałem na polskiej stronie tj. powiększenie okładki Powerslave gdzie był myszon. Z tego co pamiętam znajdował się wraz z innymi symbolami przy wejściu( zaraz za tymi czarnymi posągami które są najbliżej)
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Myszon jest dokładnie nad tym bocznym wejściem, za drugim czarnym posągiem z lewej strony
Obczaiłem - faktycznie
Zwykłą mysz jest po lewej, Myszka Miki jest po prawej