i jeszcze, że koncert w tygodniutomtomala pisze:A później zrobią cenę 400 zł za koncert halowy i całe Wasze wspaniałe pianie przerodzi się w zbiorowy lament i zawodzenie jak drogo...
Black Sabbath
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Black Sabbath
www.MetalSide.pl
lepszy koncert w hali, którego koszt jest 400 zł z dojazdem niż pastwisko za 200 zł, gdzie widzisz scenę z odległości 200m.yankes pisze: żeby to nie była czysto festiwalowa trasa po EU bo szanse na koncert w Polsce maleją. Mam nadzieję, że Live Nation będzie miało możliwość zrobienia koncertu czy to w hali czy np na Legii.
Ostatnio zmieniony wt lis 08, 2011 9:50 am przez krusejder, łącznie zmieniany 1 raz.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
No właśnie, poza tym 400 zł to cena sporo przesadzona, myślę, że bilet na halę kosztowałby koło 170-190 zł.
Inna sprawa, że nie wiem, czy warto by na to iść, mimo, że uwielbiam BS z Ozzym. Zależy jaki byłby poziom koncertów i ich czas (na ostatniej trasie grali bardzo krótko). Jakby odstawili show na minimum 90 minut to można się zastanawiać.
Inna sprawa, że nie wiem, czy warto by na to iść, mimo, że uwielbiam BS z Ozzym. Zależy jaki byłby poziom koncertów i ich czas (na ostatniej trasie grali bardzo krótko). Jakby odstawili show na minimum 90 minut to można się zastanawiać.
Pożyjemy zobaczymy. Nie łudźmy się, że cały reunion obraca się zapewne wokół pieniążków jakie Panowie mogą zgarnąć. Mam nadzieję, że koncert dojdzie do skutku w Polsce ale znając naszych organizatorów i casus ile trwało ściągnięcie AC/DC mam ku temu spore obawy.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Zagraja Rat Salad, Fluffa i moze jeszcze cos w tym stylu, to bedziesz mial co najmniej 90 min. spokojnie, a i Ozzy wytrzyma;) A na powaznie: takze wolalbym hale, ale znajac pazernosc "niektorych" agencji, watpie w to. Poki co, najbardziej ucieszylaby mnie w tej chwili informacja o nagraniu nowej plyty, a w dalszej kolejnosci, o koncertach ja promujacych. W tym ukladzie widzialbym najwieksze szanse na koncert u nas, a jesli nie, to zawsze pozostaja Czechy - nie zwazajac na ceny i dzien tygodnia;)
Dla osób pracujących, koncert w środku tygodnia w jakimś z tyłka wyjętym miejscu (Sopot????) jest problemem...gumbyy pisze:i jeszcze, że koncert w tygodniutomtomala pisze:A później zrobią cenę 400 zł za koncert halowy i całe Wasze wspaniałe pianie przerodzi się w zbiorowy lament i zawodzenie jak drogo...
Poczekamy, zobaczymy...
Night Mistress Fan Club Łódź
400 stówy? Właśnie zapewne w okolicach tej ceny będzie koncert. Ja w to wchodzę, choćby i więcej kosztowało...
A na stronie głównej BS pokazał się zegar odliczający czas do piątku.
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

no i co ? jak na razie jajco
W szkołach już nie uczą o różnicy czasu? Ich 11 przypada ok naszej 20
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

kto by o tym myślał w wolny dzień ?
Szkoła nie służy tylko po to by umieć coś w niej, ale by wykorzystywać tą wiedzę poza nią. Na stronie http://www.blacksabbath.com masz nawet zegar.
no tak, w wolne dni się nie myśli wcaleDeJMIeN Wielki pisze:kto by o tym myślał w wolny dzień ?
Na stronie nie ma odliczania. Czy tylko u mnie?
U mnie jest. Godzina i 8 minut jeszcze wg zegara na stronie 
Dołożyli 10 minut, do planowanego końca czasu.
Hę? U mnie jest 0.00.
Zonk!? 00:00:00 
odśwież?