New Live DVD (EN VIVO!)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Re: New Live DVD (EN VIVO!)
Muszę przyznać, że ten podział ekranu to moim zdaniem kapitalna sprawa. Nareszcie będzie można zobaczyć co się dzieje na reszcie sceny podczas jakiegoś ujęcia. Jak dla mnie zapowiada się znakomicie.
W końcu będzie można patrzeć na tego gitarzystę, któy akurat gra solówkę. Bo często jest tak, że np. Adrian gra solo, a pokazują Dave'a...
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Kali pisze:No chyba normalnie, że pokazują Dave'a, skoro swą tuszą wypełnia cały kadr.
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Ja tam mógłbym ciągle Dave'a oglądać, on jest najfajniejszy z tej całej trójeczki
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Kali pisze:No chyba normalnie, że pokazują Dave'a, skoro swą tuszą wypełnia cały kadr.
A ja tam wole dziewczyny...Mike Stanley pisze:Ja tam mógłbym ciągle Dave'a oglądać, on jest najfajniejszy z tej całej trójeczki
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Który z tej trójki jest dziewczyną? 
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
co kto lubiEmilio pisze:A ja tam wole dziewczyny...Mike Stanley pisze:Ja tam mógłbym ciągle Dave'a oglądać, on jest najfajniejszy z tej całej trójeczki
podobno o gustach się nie dyskutuje- chociaż to forum jest zaprzeczeniem tej maksymy.
hahahaha -komentarz za milion!Kali pisze:skoro swą tuszą wypełnia cały kadr.
Przeglądałem te wydania i ciekawi mnie fakt, że można sobie kupić 2DVD i osobno 2CD. Nie mogę się wysilić i zrobić jakiegoś kombo boxu jak cały świat robi?
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

przecież nie chodzi o podniecanie się 6-tką brzydkich (nawet pewnie dla kobiet) facetów tylko ich umiejętnościami,wspaniałą grą,klimatem jaki tworzą swoją charyzmą,to z nich czyni prawdziwych bohaterów heavy-metaluEmilio pisze:A ja tam wole dziewczyny...Mike Stanley pisze:Ja tam mógłbym ciągle Dave'a oglądać, on jest najfajniejszy z tej całej trójeczki
Troche dystansu i poczucia humoru by się przydało co po niektórym, ciężkie jest życie z zacisniętymi pośladami 
Mi pasuje osobne wydanie CD i DVD, bo pewno na audio się nie skuszę. No ale jak ktoś kupuje oba, to zdecydowanie powinno być łączone wydawnictwo.tomtomala pisze:Przeglądałem te wydania i ciekawi mnie fakt, że można sobie kupić 2DVD i osobno 2CD. Nie mogę się wysilić i zrobić jakiegoś kombo boxu jak cały świat robi?
www.MetalSide.pl
Podziwiajmy ich póki możemy . Nigdy już nie będzie takiego zespołu jak Iron Maiden ...
Ja kupuje DVD i CD nie ma bata
.
Ja kupuje DVD i CD nie ma bata
Who motivates the motivator
Ja osobiście preferuję samo DVD .
Co do dzielenia ekranu, to nawet fajny pomysł ... Choć trudno będzie na czymś dłużej skupić wzrok .
Przeczuwam że podczas oglądania DVD, będę tańczyć na środku pokoju śpiewając razem z Brucem
Co do dzielenia ekranu, to nawet fajny pomysł ... Choć trudno będzie na czymś dłużej skupić wzrok .
Przeczuwam że podczas oglądania DVD, będę tańczyć na środku pokoju śpiewając razem z Brucem
No tak , znane mi są z autopsji również takie przypadki spiewania razem z Bruce'm podczas oglądania DVD albo słuchania CD więc przeczuwam że znów będę wydzierał sie na środku pokoju podczas np. TalismanaMarta666 pisze:Przeczuwam że podczas oglądania DVD, będę tańczyć na środku pokoju śpiewając razem z Brucem
Nie moge sie doczekać na nowe wydawnictwo ...
Who motivates the motivator
No to sąsiedzi będą mieli darmowy koncertmatik pisze:przeczuwam że znów będę wydzierał sie na środku pokoju podczas np. Talismana![]()
Śpiewanie z Brucem i skakanie po meblach, jak on po odsłuchu czy elementach dekoracji, wspomaganie gitarzystów przy solówkach [bo przecież bez nas nie daliby sobie radymatik pisze:o tak , znane mi są z autopsji również takie przypadki spiewania razem z Bruce'm podczas oglądania DVD albo słuchania CD
no też sie zdziwiłem ale kilka sklepóww tak wystawiło wiec może to prawda haha
Na merlinie też 81,99 zł - coś jest na rzeczy?