o Iron Maiden w TVP2 - Pytanie na Sniadanie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

o Iron Maiden w TVP2 - Pytanie na Sniadanie!
Wiem że to dziwne, a nawet szokujące - ale jutro w sobote rano w tvp2 w programie "Pytanie..." będzie o weselu na którym grali MAIDENI! Goście - "Młoda Para" z weselicha!
Re: o Iron Maiden w TVP2 - Pytanie na Sniadanie!
O której godzinie dokładnie?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

nie wiem... trzeba oglądac od poczatku - czyli od 8.30
Ma ktoś możliwość nagrania? Niestety nie będzie mnie rano w domu 
Z tego co widzę na ich stronie to różne wywiady można tam zobaczyć, także pozostaje mieć nadzieję, że i ten materiał się tam znajdzie 
a to nie jest przypadkiem material z Live After Death? tak mi sie wydaje, bo mam to DVD i tam faktycznie Ironi podczas komuny grali przypadkiem na czyims slubie.
Tak, grali w Poznaniu w knajpie Adria koło MTP.
Btw, artykuł http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... &startsz=x
Btw, artykuł http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001, ... &startsz=x
To i się pierwszy raz Pytanie oglądnie, dzięki za info 
Byłem kiedyś w Adrii, ale wtedy nie grały tam żadne biesiadne kapele w stylu Antka Szprychy czy Iron Maidenmila pisze:Tak, grali w Poznaniu w knajpie Adria
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Edit: Widziałem, był dziennikarz muzyczny (Chyba Roman Rogowiecki) i "młoda" para. Opowiadali w jakich okolicznościach doszło do tego występu.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Też widziałem, ale jakoś słabo ta rozmowa przeprowadzona była. Niemniej jednak czegoś nowego udało się dowiedzieć.
A mi się podobało
Nie spodziewałem się, że telewizji sniadaniowej usłyszę coś o IM
Jak widać, koncert na ich weselu przyniósł im szczęście
, a małżenstwem są dalej 
I tak jak kolega powyżej napisał "jednak czegoś nowego udało się dowiedzieć"
Rozmowa trwała 10 minut całkiem sporo, choć miałem nadzieję, że i Michał Olszanski powie coś nt własnych doświadczeń z IM, grał wszakże przeciwko nim mecz piłkarski w 1995 roku. Była nawet relacja w TV z tego meczu (na Gwardii jak pamietam), dziennikarze przegrali 4:5 z IM
I tak jak kolega powyżej napisał "jednak czegoś nowego udało się dowiedzieć"
Rozmowa trwała 10 minut całkiem sporo, choć miałem nadzieję, że i Michał Olszanski powie coś nt własnych doświadczeń z IM, grał wszakże przeciwko nim mecz piłkarski w 1995 roku. Była nawet relacja w TV z tego meczu (na Gwardii jak pamietam), dziennikarze przegrali 4:5 z IM
Jak przecież są rozwiedzeniCybul pisze:a małżenstwem są dalej
Ooo, fakt nazwiska inne ;P hmmEmilio pisze:Jak przecież są rozwiedzeniCybul pisze:a małżenstwem są dalej![]()
Kenobi dzieki za wstawkę!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Gdyby Maiden wiedzieli, że się rozwiodą to pewnie nie graliby na ich weselu.Emilio pisze:Jak przecież są rozwiedzeniCybul pisze:a małżenstwem są dalej![]()