Jedno pytanko mam - wybiera się ktoś na Łódzki koncert z Poznania i znalazłby miejsce dla niestwarzającej problemów istotki? Najlepiej jak jedzie również na GC
03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Sabaton jako support moim zdaniem kompletnie nie pasuje, jakoś gryzą mi się oni z Ironami, dla nich dobrą opcją są jednak indywidualne koncerty gdzie mogą własny, niepowtarzalny klimat stworzyć. Lepsza będzie opcja z zespołami mniej znanymi a dobrymi, a takich jest przecież niemało 
Jedno pytanko mam - wybiera się ktoś na Łódzki koncert z Poznania i znalazłby miejsce dla niestwarzającej problemów istotki? Najlepiej jak jedzie również na GC
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A skąd w ogóle pomysł, że w Polsce dostaniemy Sabaton na support?
Owszem, grają oni przed Maiden, ale na koncertach stadionowych tudzież w Rosji, gdzie troszkę trudniej wypełnić hale na 20-25.000 osób. U nas już w tej chwili oba koncerty są w większości sprzedane więc LN nie ma żadnego interesu w tym, żeby sprowadzać do nas droższy zagraniczny support. Myślę, że albo dostaniemy jakiś krajowy zespół, albo młodą kapelę promowaną przez IM w stylu Rise To Remain.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

BYŁ taki pomysł, ale może być i tak, że zostało to uzależnione od tempa sprzedaży biletów: jeżeli szybko pójdą (a tak się dzieje), zagra coś małego, a jeżeli dojazd do sold out będzie się wlókł, w marcu lub kwietniu podamy Sabaton i od razu sprzedaż przyspieszy. 
Bez sensu ten pomysł z Sabaton. Oni teraz grają swoje koncerty w halach. Maiden na tyle dobrze się sprzedaje, że nie ma potrzeby ściągać dużego supportu.
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

A do końca bm. z biletami na obydwie sztuki będzie już po ptokach. Amen. 
Raczej do końca marca powinno być po zabawie. W kilku miejscach już się wyprzedały i dodano po kilka - setek. W Rosji zostało 3350 biletów łącznie.
Sabaton jako support!? To po kiego grzyba ja już kupiłem bilet na nich do Wrocka
Aaa i jakby kto chciał sprzedać bilet do Łodzi na GC to pisać. Kupię na pewno.
Aaa i jakby kto chciał sprzedać bilet do Łodzi na GC to pisać. Kupię na pewno.
Nie rozumiem co wszyscy mają z tym Sabatonem - chcę pozostać umiarkowanym trollem ale naprawdę większego gówna niż oni nigdy nie słyszałem i już wolałbym jakiś nieznany zespolik.
bankowo bedzie jakas rodzima kapela,Maiden kiedy gra w PL jakos za bardzo do supportow sie nie przyklada i mysle ze bedzie tak i tym razem
-
Deleted User 4783
a ja tam poproszę o KAT-a... 
Podejrzewam, że sporo osób będzie jechać, nie musisz chyba na pół roku do przodu szukaćdrozdzus pisze: Jedno pytanko mam - wybiera się ktoś na Łódzki koncert z Poznania i znalazłby miejsce dla niestwarzającej problemów istotki? Najlepiej jak jedzie również na GC
Spotkaliście się już z jakimiś reklamami o koncercie?
Ja sie jeszcze nie natknąłem na żadne plakaty/billboardy, tej reklamówki z youtube'a również w TV nie widziałem.
Ja sie jeszcze nie natknąłem na żadne plakaty/billboardy, tej reklamówki z youtube'a również w TV nie widziałem.
W Teraz Rock mała reklama i to wszystko. Pewnie w kwietniu dadzą, tylko po co?!!
Co do supportu to na Maiden zawsze dają jakieś gówno. No wyjątkiem był KAT. Tak naprawdę to nie muszą dawać nic wyszukanego, może być właśnie jakas polska kapela którą wszyscy dobrze znają np Acids czy cuś tego sortu i będzie dobra zabawa. Na zagraniczny support na poziomie nie ma co liczyć.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
VOODOO SIX w Polsce - OFICJALNA!
No to support jak zwykle w przypadku ajron majden można sobie odpuścić 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
hmm.... przesłuchałem parę utworów i mnie takie granie specjalnie nie ruszaRALF pisze:VOODOO SIX w Polsce - OFICJALNA!
W Berlinie jeszcze sporo biletów zostało na trybuny, mogliby tam jakiś SABATON czy Helloween dodać!
jest jeszcze cień nadziei na coś polskiego czy już koniec?