03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Ten kawałek jest całkiem fajny, z motorycznym basem, dobrze by się sprawdził w ich secie na supporcie.
www.youtube.com/watch?v=jUdM6uo2Lig
www.youtube.com/watch?v=jUdM6uo2Lig
szalu nie ma ale zdecydowanie lepiej niz cora Harrisa 
Ten kawałek rzeczywiście całkiem niezły.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Dr. Doctor
- -#Wrathchild

Po kilku kawałkach bardzo ale to bardzo podoba mi się ten zespół i ten support mi odpowiada !!! : https://www.youtube.com/watch?v=y0ycooqT9II ten kawałek jest jednym z najlepszych które obecnie wysłuchałem
dwoch czlonkow z Dirty Deeds, w Paryzu tez oni
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Proszę, jaką radochę IM nam zrobili dodatkowo. Up the Irons! 
Ten pierwszy riff zalatuje trochę Rage Against The MachineDr. Doctor pisze:ten kawałek jest jednym z najlepszych które obecnie wysłuchałem
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
No, i git. Nie znam ów zespołu, ale cieszę sie że przynajmniej nie jest to Sabaton ani nic na podobną skalę
no i łuuhu, za 5 miesiecy bedzie pokoncertowe after party 
A tak trochę offtopowo: co się właśnie stało, bądź dzieje z Dirty Deeds?Budziol pisze:dwoch czlonkow z Dirty Deeds, w Paryzu tez oni
Bedą jeszcze bilety na GC do Gdańska czy już raczej marne szanse?
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
Nawiazujac do afterparty, ale tez beforeparty w Lodzi, niebawem z Wydra oglosimy lokal gdzie bedzie mozna napic sie angielskiego piwka przy dzwiekach Maiden:-)claudette pisze:No, i git. Nie znam ów zespołu, ale cieszę sie że przynajmniej nie jest to Sabaton ani nic na podobną skalęno i łuuhu, za 5 miesiecy bedzie pokoncertowe after party
Z tego co rozmawialem z Wydra w Trojmiescie tez bedzie sie gdzie napic piwka zarowno po jak i przed koncertem.
Czekajcie na szczegoly
O rewelacjaBudziol pisze:Nawiazujac do afterparty, ale tez beforeparty w Lodzi, niebawem z Wydra oglosimy lokal gdzie bedzie mozna napic sie angielskiego piwka przy dzwiekach Maiden:-)
no ja to po koncercie w moim rodzinnym miescie ruszam na Gdansk 
no ale nie po nocnym melanzu 
duzo czasu, zobaczymy jak to bedzie
Ergo Arena Gdańsk/Sopot jest w takim durnowatym miejscu, że z buta daleko do cywilizacji i lokali w centrum Sopotu, a tym bardziej w centrum Gdańska. O ile do "tego Sopotu" można dojść w 25-30 minut, to już do Gdańska trzeba przejechać się kolejką SKM (a wówczas można skierować się równie dobrze do Gdyni). W Sopocie nie ma wielu ciekawych miejsc, jeśli ktoś chce wypić piwo inne niż tzw. koncernowe, mieć piwny wybór - pod tym względem zdecydowanie najlepiej wypada Gdańsk Główne Miasto, potem Gdynia Wzgórze/Śródmieście. Jak ktoś nie zważa na to co pije, to w lipcu fajny będzie Sopot lub Gdańsk-Jelitkowo przy plaży nad zatoką - tyle że wokół będzie dużo przypadkowych osób, czytaj: turystów w klapkach 
M.
M.
Można się ustawić nawet przed koncertemBudziol pisze:no ale nie po nocnym melanzu
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=vLIu3DvUbiI
Coś wspaniałego, na pewno w moim Fav IM Top 5, a w tej wersji mogę to odpalać na okrągło. Myślicie, że znajdzie się w setach najbliższych koncertów w Polsce?
Coś wspaniałego, na pewno w moim Fav IM Top 5, a w tej wersji mogę to odpalać na okrągło. Myślicie, że znajdzie się w setach najbliższych koncertów w Polsce?
-
Deleted User 2868
Również u mnie jeden z absolutnych faworytów, ale w secie to się IMO na pewno nie znajdzie w tym roku. 
O której zamierzacie być pod Atlas Areną ?
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź