Matek dawno temu pisze:a dla mnie to takie zaplecze pierwszej ligi grunge'owej no ale może jestem uprzedzony
Matek pisze:Alice to jest fenomen. nie mają ani jednej płyty którą bym lubił tak naprawde w całości, na każdym albumie coś mnie drażni. a mimo to mają status boski u mnie coś jest w tej kapeli, że cokolwiek grają, nawet słabo, to nie umniejsza ich geniuszu.
No proszę, nawet w zaawansowanym wieku można się nawrócić na słuszną drogę
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
no z alice to mi się odmieniło. zresztą jak to często u mnie bywa. czasami muzyka poprostu musi trafic w odpowiedni moment. ale proszę Cię, tak na przyszłość, nie pisz mi nic w takim 'pochwalnym' tonie, po spod ręki człowieka który pisze takie rzeczy
panzerschreck pisze:Zbyt długo słucham muzyki i zbyt dużo jej przesłuchałem, żeby pochopnie jarać się byle czym (ogólnie, nie o Slipknocie) Mnie interesuje tylko towar pierwszego sortu, a po prostu oczka w moim sitku do przesiewania ziaren od plew są naprawdę malutkie
Matek pisze:no z alice to mi się odmieniło. zresztą jak to często u mnie bywa. czasami muzyka poprostu musi trafic w odpowiedni moment. ale proszę Cię, tak na przyszłość, nie pisz mi nic w takim 'pochwalnym' tonie, po spod ręki człowieka który pisze takie rzeczy
panzerschreck pisze:Zbyt długo słucham muzyki i zbyt dużo jej przesłuchałem, żeby pochopnie jarać się byle czym (ogólnie, nie o Slipknocie) Mnie interesuje tylko towar pierwszego sortu, a po prostu oczka w moim sitku do przesiewania ziaren od plew są naprawdę malutkie
jest to prawie jak obelga
Dlaczego? Nie bierz tak wszystkiego do siebie
OK, w takim razie czekam na burę/reprymendę od nieco abrdziej doświadczonego kolegi, któremu mimo wszystko chwali się, że docenił Alicję, bo to zacny zespół jest A przy wódce wybaczysz mi wszystkie grzechy
Nowy utwór. Fantastyczny wręcz. Wokal niemalże identyczny jak Layne'a, ale ktoś tu pewnie nie chciał powtórzyć kazusu Blaze Bayley'a Bardoz jestem na tak.
01. All Secrets Known
02. Check My Brain
03. Last Of My Kind
04. Your Decision
05. A Looking In View
06. When The Sun Rose Again
07. Acid Bubble
08. Lessons Learned
09. Take Her Out
10. Private Hell
11. Black Gives Way To Blue
Alice In cHains nakręciło już 4 klip do ich ostatniej płyty! Tym razem obraz zrobili do utworu "Lesson Learned" Świetny klip klimatem przypomina "Looking a View" tutaj macie wersje bez cenzury:)
Do tego samego kawałka (moim zdaniem bardzo dobrego) pojawił się nowy klip (moim zdaniem bardzo słaby, w odróżnieniu od lyric video). www.youtube.com/watch?v=9KmYFY5oOvM