Koncert Warszawa - Torwar 1995
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Koncert Warszawa - Torwar 1995
Cześć,
szukam juz od dłuższego czasu w sieci jakichkolwiek fotek z koncertu na Torwarze w '95 roku.
przejrzałem forum FC ale jakoś na nic nie trafiłem
Jako ze był to mój pierwszy koncert Maidenów - wazna sprawa!
Ktoś może pomóc?
Pozdr
szukam juz od dłuższego czasu w sieci jakichkolwiek fotek z koncertu na Torwarze w '95 roku.
przejrzałem forum FC ale jakoś na nic nie trafiłem
Jako ze był to mój pierwszy koncert Maidenów - wazna sprawa!
Ktoś może pomóc?
Pozdr
Re: Koncert Warszawa - Torwar 1995
Witaj w klubie;-)
Tez moj pierwszy koncert i tez bez fotek:-/
Tez moj pierwszy koncert i tez bez fotek:-/
Identycznie jak u mnie 
No i ja!
-
DZIADEK LEON
- -#Trooper

+1 (mam tylko gdzieś koszulkę - a raczej resztki
)
Tez nie mam fotek ale dysponuje koncertem na zwyklych kasetach jedna nagralem sam podwojna kupilem wyszla nawet z wkladkami .
hehe to sporo w 95 zaliczylo 1szy występ IM 
koszulke mam do dzis, w niezlym stanie, tylko ciut... za duza
koszulke mam do dzis, w niezlym stanie, tylko ciut... za duza
Blood on the world's hands,
Blood on the world's hands!
Też tam wówczas byłem. I też był to mój pierwszy, jakże wyczekany od zmarnowanej szansy w 1986 (ale wówczas byłem smarkaczem), koncert Iron Maiden. No i Trooper, na którego wówczas bardzo czekałem, zagrany na ostatni bis
To były czasy bez internetu, więc każdy kolejny numer i ich ilość były niewiadomą...
Z jednej strony ten późny październikowy dzień 1995. roku był tak niedawno... A z drugiej - kto z Was pamięta jeszcze przełomowy moment, gdy na rynku ukazał się nowy system operacyjny Microsoftu o nazwie Windows 95? Ja pamiętam. Akurat jak wracałem z koncertu na Torwarze, to po mieście rzucały się w oczy billboardy z reklamą Win 95, który w tym właśnie dniu miał polską premierę
M.
Blood on the world's hands!
Też tam wówczas byłem. I też był to mój pierwszy, jakże wyczekany od zmarnowanej szansy w 1986 (ale wówczas byłem smarkaczem), koncert Iron Maiden. No i Trooper, na którego wówczas bardzo czekałem, zagrany na ostatni bis
Z jednej strony ten późny październikowy dzień 1995. roku był tak niedawno... A z drugiej - kto z Was pamięta jeszcze przełomowy moment, gdy na rynku ukazał się nowy system operacyjny Microsoftu o nazwie Windows 95? Ja pamiętam. Akurat jak wracałem z koncertu na Torwarze, to po mieście rzucały się w oczy billboardy z reklamą Win 95, który w tym właśnie dniu miał polską premierę
M.
to byly czasybeaviso pisze:To były czasy bez internetu, więc każdy kolejny numer i ich ilość były niewiadomą...
To i ja dopiszę się do tego klubu 
Pierwszy koncert, niezapomniane do dzisiaj wrażenia...
ps.
a fotek oczywiście nie posiadam.. wtedy nikt nie myślał o takich "atrakcjach"
Pierwszy koncert, niezapomniane do dzisiaj wrażenia...
ps.
a fotek oczywiście nie posiadam.. wtedy nikt nie myślał o takich "atrakcjach"
www.MetalSide.pl
Rozdziewiczę forum...
1995- to także mój pierwszy koncert IM
wspomnienia poparte tym, że ktoś zajumał mi legitymację szkolną i bilet miesięczny
1995- to także mój pierwszy koncert IM
wspomnienia poparte tym, że ktoś zajumał mi legitymację szkolną i bilet miesięczny
sentymentalny wątek się nam zrobił 
Ja wtedy nie wiedzialem jeszcze co to jest Iron Maiden 
Zastanawialem sie kiedys czy jakbym poszedl na koncert Maiden w erze Blaze'a czy tak samo by mi to porylo psyche jak koncert z Brucem i czy tak samo zaczal bym jezdzic na te koncerty.
Zastanawialem sie kiedys czy jakbym poszedl na koncert Maiden w erze Blaze'a czy tak samo by mi to porylo psyche jak koncert z Brucem i czy tak samo zaczal bym jezdzic na te koncerty.
ja zaczalem sluchac IM z brucem, ale 1szy koncert z Blazem 
Tak samo i jakoś to mi zupełnie nie przeszkodziło w kolejnych koncertach w późniejszym czasie. Dla mnie to było tak wielkie wydarzenie usłyszeć na żywo "The Trooper", czy "The Number...", że nie miało znaczenia kto śpiewa.Budziol pisze:ja zaczalem sluchac IM z brucem, ale 1szy koncert z Blazem
www.MetalSide.pl
Ja nadal uważam, że najlepszy koncert IM jaki widziałem to ten promujący Virtual XI w Spodku. Reszta do pięt mu nie dorasta.
Tak dobrze wypadli czy po prostu jesteś fanem BLAZE'a?
I jedno i drugie. Były fajne efekty, była fajna setlista (poza oczywiście The Angel And The Gambler). Nie no powiem tak - pierwszy koncert w 95 czy pierwszy z Brucem nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia jak ten.RALF pisze:Tak dobrze wypadli czy po prostu jesteś fanem BLAZE'a
dokładnie tak samo miałemgumbyy pisze:Dla mnie to było tak wielkie wydarzenie usłyszeć na żywo "The Trooper", czy "The Number...", że nie miało znaczenia kto śpiewa.
do tego Blaze cholernie starał się dobrze zaśpiewać i wypaść w klasykach IM.
oj to byl swietny koncert
wywrotka Edka po kilkunastu moze kilkudziesieciu sekundach ne scenie....i pomimo ze z Blezem to mial swoj niesamowity klimat a Fortunes of War na zywo ....ech powinni to grac teraz z Bronkiem,zdjec,pamiatek mnie posiadam,jedynie bilet Oddysey z czarno bialym zdjeciem bandu