No chyba że najdzie mnie wielka ochota na Żelazną Dziewicę to wtedy jazda na maxa cały dzień
jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: jak często słuchasz IM???
Przez ostatni rok dzień w dzień po kilka godzin, a ostatnio parę utworów na dzień
No chyba że najdzie mnie wielka ochota na Żelazną Dziewicę to wtedy jazda na maxa cały dzień
"Only the good die young
all the evil seems to live forever"
A ja właśnie... kiedyś słuchałem nałogowo, a teraz pozostają u mnie w cieniu, z tego co widzę - oryginalne CD Maiden na samym dnie :/ zastanawiam się jaką płytkę zarzucić, żeby znowu mnie do nich zachęcić i to skutecznie... 
W Twoim wypadku polecam Powerslave 
"Only the good die young
all the evil seems to live forever"
Albo Numer Bestii 
Już się tym katowałem, na spółę z Fear of the Dark i Seventh Son of a Seventh Son. Teraz liczę na ingerencję debiutu ;]vaktor pisze:Albo Numer Bestii
ja dawkuje wszystkiego po trochu co mam na kompie
zalezy od humoru
Codziennie, mniej niż godzinę, w końcu moi idole to AC/DC :d
Ale to różnie, zależy...
Zależy czy mi się chce itd. czasami chce mi się czegoś szybkiego, więc IM Trooper itd. a jak wolnego to Ride On, Night Prowler AC/DC ;d
Ale to też wynika z tego że nie słucham tylko IM
Ale to różnie, zależy...
Zależy czy mi się chce itd. czasami chce mi się czegoś szybkiego, więc IM Trooper itd. a jak wolnego to Ride On, Night Prowler AC/DC ;d
Ale to też wynika z tego że nie słucham tylko IM
- Aayla_Secura
- -#Prodigal son

Mój plan dnia:
1 przychodzę do domu
2 odrabiam lekcje
3 jem coś w biegu
4 słucham Iron Maiden, co najmniej 3h na odstresowanie.
Oczywiści to po szkole, w dni wolne słucham dłużej.
1 przychodzę do domu
2 odrabiam lekcje
3 jem coś w biegu
4 słucham Iron Maiden, co najmniej 3h na odstresowanie.
Oczywiści to po szkole, w dni wolne słucham dłużej.
Ja słucham średnio kilka godzin dziennie
ale to razem z innymi wykonawcami
Bierz ile możesz i nie oddawaj
Codziennie Iron Maiden z przerwami na Nirvanę 
Zazwyczaj jest jedna lub dwie płyty na tydzień, jako że mam całą dyskografię skatalogowaną na dysku (płytki spoczywają sobie na półeczce) też zdarza mi się że robię sobie taką "składankę" - po 2-3 utwory z każdej płyty i... voila
ok. 3 godziny ajronowego grania 
8 godzin Maiden, 8 godzin DM, 8 godzin ToTo, często gęsto przemieszane
Co najmniej godzina dziennie w samochodzie do pracy tam i z powrotem ,potem w różnie w miare możliwości mam 3 dzieci i mase obowiązków więc różnie.Czasami jeszcze odpalam AC/DC lub stary, stary polski rock ale dzień bez IM nie ma racji bytu , no chyba że jestem na weselu hahahahha no to kupa.Mam syna 4 lata już uwielbia Ediego
a z muzy to ogląda Rock in Rio iiiiiii , ha i podoba mu się chciaż jego starszym siostrą nie bardzo 
Tak się jakoś złożyło, że nie pamiętam kiedy ich ostatnio słuchałem. Musze sobie przypomnieć dlaczego jestem fanem ;]
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Dobre młody hehe dobre,a myślałem że wujek "alzheimera' nie rusza młodych

Ja ostatnio sporo słucham ale miałem już taki okres że chyba z pół roku nie słyszałem IM, z reguły nawracam się przed koncertami. Poprostu lubię dogłębnie poznać muzykę i jak wpadnie coś nowego w moje łapki to stare rzeczy odstawiam. A nawet jak słucham IM to mam z reguły fazę na konkretnę płytę i niektórych naprawdę dawno nie słuchałem. Wszystko w zależności od nastroju. Chyba tylko RiR i DOD zawsze mi "pasują" 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Widzę kolego, że dobrze wychowujemy dziecilysyjack pisze:Mam syna 4 lata już uwielbia Ediego![]()
![]()
a z muzy to ogląda Rock in Rio iiiiiii , ha i podoba mu się chciaż jego starszym siostrą nie bardzo
Edka na koszulkach głaszcze, plakaty DM całuje, fanatyczka mała
Dla mnie dzień bez dobrej muzyki jest dniem straconym
A mój kot lubi marillion.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
a mój pies zasypia kiedy puszczam mu TOTO
-
Deleted User 2259
Od 5-6 lat raz na ruski rok,chyba,że wychodzi nowy album.