Które postacie z Trylogii Sienkiewicza przypominają muzycy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Które postacie z Trylogii Sienkiewicza przypominają muzycy
Steve Harris-Wołłodyjowski, tak jak on wierny zasadom, tak jak on z olbrzymią charyzmą
Bruce Dickinson-Kmicic bo tak jak on zdradził Polskę to Bruce Iron Maiden w 1993 r. ale w porę się opamiętał!
Adrian Smith-Podbipięta, poważny, dużo wymaga od siebie i od innych
Dave Murray-Ketling, bo z pochodzenia Szkot i tak jak on do końca wierny Wołłodyjowskiemu, tak Dave Stevovi Harrisowi!
Janick Gers-Bohun, szaleniec na polu bitwy (scenie) i poza nią, ma się wrażenie, że w transie
Nicko Mc Brain-Zagłoba, wesoły, jowialny, dobry do tańca i do różańca !
Bruce Dickinson-Kmicic bo tak jak on zdradził Polskę to Bruce Iron Maiden w 1993 r. ale w porę się opamiętał!
Adrian Smith-Podbipięta, poważny, dużo wymaga od siebie i od innych
Dave Murray-Ketling, bo z pochodzenia Szkot i tak jak on do końca wierny Wołłodyjowskiemu, tak Dave Stevovi Harrisowi!
Janick Gers-Bohun, szaleniec na polu bitwy (scenie) i poza nią, ma się wrażenie, że w transie
Nicko Mc Brain-Zagłoba, wesoły, jowialny, dobry do tańca i do różańca !
-
Deleted User 4876
Re: Które postacie z Trylogii Sienkiewicza przypominają muzycy
dzięki za ten temat :-) moje życie stało się kompletne :-) Poważnie
duże piwo 
Dobre!!!!
Teraz Władca Pierścieni
Teraz Władca Pierścieni
I Gwiezdne Wojny !
Can The End Be At Hand?
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

Proponowałbym jeszcze "Chłopaki nie płaczą" 
Night Mistress Fan Club Łódź
i smerfy lol
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 4876
Autor wątku ma po prostu dostęp do wibitnie dobrego zioła :-) Szacun dla Dilera 
co najwyżej dobrego piwka
temat to oczywiście dobra kpina z nadętego klimatu jaki teraz panuje w internecie ale widać nikt nie zrozumiał o co chodzi
temat to oczywiście dobra kpina z nadętego klimatu jaki teraz panuje w internecie ale widać nikt nie zrozumiał o co chodzi
Lepiej przyporządkujmy ich trylogii ale Chęcińskiego!
Mnie się Dickinson kojarzy w takim układzie z Pawlakiem, też taki konus
Mnie się Dickinson kojarzy w takim układzie z Pawlakiem, też taki konus
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ja tam zrozumiałem i podoba mi sięNomad1985 pisze:ale widać nikt nie zrozumiał o co chodzi
No w sumie masz dużo racji, ale nam się wtedy wydało, że to zbyt mało ważna postać. Pamiętam, że ja to wymyśliłem z kolegami kiedyś po wyjściu z knajpy i wtedy mieliśmy problem z Davem. Ze Stevem, Brucem i Nicko od razu nasunęły się postacie.
To jest zresztą nawiązanie do sytuacji z forum sprzed lat kiedy pojawiali się dyktatorowie w nickach jednego i tego samego użytkownika haha
To jest zresztą nawiązanie do sytuacji z forum sprzed lat kiedy pojawiali się dyktatorowie w nickach jednego i tego samego użytkownika haha
- dostoevsky
- -#Assassin

Nicko może i charakterem przypomina Zagłobę, ale wizualnie najbliżej mu do Longinusa Podbipięty.