03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Powiem Ci, że jak masz zwinne nogi, to i na płyte masz szanse z tym biletem.
Gdy byłem na Judasach, ludzie co chwila przechodzili z wyższych sektorów na niższe - wystarczyło, że światła nie oświetlały całej areny albo ochroniarz był zajęty ''legitymowaniem'' wchodzącego, a wtedy wsio.
tak, ale jeśli znajdzie się właściciel miejsca w sektorze na który przeskoczysz pójdzie po ochronę, że zająłeś jego miejsce
Co do dojazdu do Trójmiasta bierzcie pod uwagę że 3-6 lipca w Gdyni jest Opener festival i w tym czasie można spodziewać się większego tłoku no i do tego pierwszy turnus wakacji.
Jak byłem w ERGO na "Night of the jumps" w zeszłym roku to normalnie można było z biletem na najtańszy sektor przejść na miejsca najdroższe i nikt tego nie pilnował - z tym że ludzi nie było jakoś strasznie dużo. Oczywiście o trybunach mowa.
ja to mam cały czas nadzieje, że z sektora dostaniemy sie z moją dziewczyną płyte
ale jakoś czarno to widze
chyba , że ona zbajeruje ochrone 
Ogłoszenie dla ludzi z forum posiadających koszulki Sanktuarium oraz eventowa Maiden Poland.
Musimy sie wyróżniać z tłumu podczas koncertów!!!
Dlatego proponuje żeby...
Osoby które posiadają tylko koszulkę Sanktuarium ubierają ja zarówno w Łodzi jak i w Gdańsku.
Osoby które posiadają obie koszulki ubierają koszulkę Sanktuarium w Łodzi i eventowa Maiden Poland w Gdańsku.
Musimy sie wyróżniać z tłumu podczas koncertów!!!
Dlatego proponuje żeby...
Osoby które posiadają tylko koszulkę Sanktuarium ubierają ja zarówno w Łodzi jak i w Gdańsku.
Osoby które posiadają obie koszulki ubierają koszulkę Sanktuarium w Łodzi i eventowa Maiden Poland w Gdańsku.
-
Deleted User 2259
No to niezłe zapachy mogą tam być.wydra77 pisze:Osoby które posiadają tylko koszulkę Sanktuarium ubierają ja zarówno w Łodzi jak i w Gdańsku.
może tak być SANKTUARIUM - Łódź, EVENTOWA - Gdańsk, bo zmienić po koncercie obowiązkowo 
Ja założę koszulkę, którą zrobił mój dobry kolega z czerwonym napisem Iron Maiden is My Religion na białym tle. Bardzo możliwe, że moi inni koledzy też ją założą. Wprawdzie wolałbym by zamiast religion było napisane life, ale już trudno. To poprostu była ta płachta na Flight 666 którą trzymał jakiś fan z Ameryki Południowej stąd taki akurat pomysł.
Dla mnie najważniejsze, że koszulka nie jest czarna, czerń z Iron Maiden jakoś nigdy mi nie pasowała.
Dla mnie najważniejsze, że koszulka nie jest czarna, czerń z Iron Maiden jakoś nigdy mi nie pasowała.
-
Deleted User 4783
czerń lepsza od różu.... ale czasem jak diabli w tym gorąco
a ja czekam na oficjalną Euro Tour 2013, mam nadzieję, że we wtorek do mnie dotrze.
Różowe koszulki pożerają duszę 
-
Deleted User 4783
różowe koszulki to CZYSTE ZŁO 
Witam,
poszukuję dla siebie i Żony transportu na Iron Maiden z Krakowa do Łodzi w dniu koncertów - wolę dorzucić się komuś do benzyny niż jechać zatłoczonym busem. Dorzucę się z nawiązką do benzyny.
Pozdrawiam,
Michał
poszukuję dla siebie i Żony transportu na Iron Maiden z Krakowa do Łodzi w dniu koncertów - wolę dorzucić się komuś do benzyny niż jechać zatłoczonym busem. Dorzucę się z nawiązką do benzyny.
Pozdrawiam,
Michał
wyprać nie zdążymyInvader pisze:No to niezłe zapachy mogą tam być.wydra77 pisze:Osoby które posiadają tylko koszulkę Sanktuarium ubierają ja zarówno w Łodzi jak i w Gdańsku.
co do różowego- myślę, że to dopiero byłby strój zwracający uwagę a nie jakieś tam sanktuaryjne koszulki
Ja z troche nietypowa oferta. Jesli ktos z Gdanska nastepnego dnia chcial sprawnie wrocic do Warszawy to moge zaoferowac miejsce w Cessnie ktora bede lecial. Oczywiscie kosztami samolotu jakos bysmy musieli sie podzielic - wiecej info na PW.
Can The End Be At Hand?
Czegoś tak żałosnego dawno nie widziałem. Najlepsze, że nawet nie jest napisane jaki to bilet, czy na GC, zwykłą płytę, sektory itd. Dobre, dobre pokaż jakim jesteś fanem po zdjęciu albo rysunku, haha, pewnie wygra ktoś kto ma wypasiony program graficzny.
Na rebel.tv swego czasu były konkursy gdzie poprostu trzeba było wymienić utwór jaki chce się usłyszeć na żywo i to uargumentować.
Na rebel.tv swego czasu były konkursy gdzie poprostu trzeba było wymienić utwór jaki chce się usłyszeć na żywo i to uargumentować.
Czy ktoś się orientuje ile osób jedzie z Białegostoku? Jakbyśmy zebrali przynajmniej 8, to można przyjemnego busa wynająć. I po koncercie od razu do domu.
Racja, żałosne jak cholera, jeśli Redakcja portalu daje możliwość zdobycia podwójnego zaproszenia komuś, komu na przykład nie udało się zdobyć biletu zanim zostały wyprzedane. To jest to żałosne jak cholera. Sądząc po ogłoszeniach (choćby tu na forum) w stylu "kupię bilety na płytę lub trybuny" to dla takich osób to będzie miało drugorzędne znaczenie byle tylko znaleźć się na koncercie...Nomad1985 pisze:Czegoś tak żałosnego dawno nie widziałem. Najlepsze, że nawet nie jest napisane jaki to bilet, czy na GC, zwykłą płytę, sektory itd.
Night Mistress Fan Club Łódź