Bilety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bilety
Na eventimie właśnie "wysyp" biletów np. na Gdańsk dostępne GC, płyta i trybuny 
Na Eventimie są jeszcze w tym momencie bilety na trybuny.
Nie kupiłem i nigdy nie kupię biletu od konika, zwłaszcza w cenie wyższej niż nominalna. Z przyjemnością zgłaszam każdą taką aukcję na allegro. Jak jeszcze na aukcji są fotografie biletów, to przy okazji Eventim może zablokować bilety (zwykle całe zamówienie z którego dany bilet pochodzi).
Więc uwaga dla wszystkich - nie kupować biletów z nieoficjalnych źródeł, chyba, że od kogoś znajomego.
Nie kupiłem i nigdy nie kupię biletu od konika, zwłaszcza w cenie wyższej niż nominalna. Z przyjemnością zgłaszam każdą taką aukcję na allegro. Jak jeszcze na aukcji są fotografie biletów, to przy okazji Eventim może zablokować bilety (zwykle całe zamówienie z którego dany bilet pochodzi).
Więc uwaga dla wszystkich - nie kupować biletów z nieoficjalnych źródeł, chyba, że od kogoś znajomego.
Ja tam nie wiem, koniki sa calkiem pozyteczne, potem mozna czesto kupic bilet taniej niz cena nominalna, wiec o co chodzi? Ja bym pozwolil im zyc 
Koniki fajne są
pata taj
Pojawiły się bilety na płytę.
siema, mam do sprzednia bilet na IM do Gdańska. na płytę. Cena rynkowa tj. 200zl. Jestem z Wrocławia i w każdym momęcie mogę pojawić się w każdym miejscu wrocka. Mój numer to 669-888-221 lub mail Grzybas@gmail.com.
-
Deleted User 2259
No,ale co z nimi? bo piszę,że można tylko odebrać w Wawielive_evil pisze:Pojawiły się bilety na płytę.
Można też odebrać w kasie w Łodzi w dniu koncertu.Invader pisze:No,ale co z nimi? bo piszę,że można tylko odebrać w Wawielive_evil pisze:Pojawiły się bilety na płytę.
Sprzedam 2 bilety na sektor E w Lodzi (z puli dostepnej poczatkowo dla VIPow) po 200zl. Mozliwy odbior w Warszawie lub w dniu koncertu w Lodzi.
Can The End Be At Hand?
Sprzedam bilet sektor 517 rząd 4 miejsce 7. Mogę wysłać kurierem.
Sprzedam 2 bilety GCEE do Gdańska. Zainteresowanych zapraszam na priv 
Poprawka: Do sprzedania 2 bilety na płytę do Gdańska. Kontakt ten sam : tomleo.tz@gmail.com.
jeśli zamówię bilet to bede mógł go odebrać w kasie w Gdańsku na ergo arenie kilka godzin przed koncertem czy dopiero po otwarciu bram????
Najlepiej zadzwoń na infolinię eventimu. Mi powiedzieli, cytuję "w kasie w dniu koncertu", ale pytałem się o Łódź.etoo pisze:jeśli zamówię bilet to bede mógł go odebrać w kasie w Gdańsku na ergo arenie kilka godzin przed koncertem czy dopiero po otwarciu bram????
Sprzedam Łódź (trybuny) - odbiór Poznań
Mam do sprzedania jeden bilet na trybuny do Łodzi. Sektor B - zaraz obok tego na wprost sceny. Nie chcę żeby się zmarnował więc będzie taniej niż nominalne 189zł. Najchętniej z odbiorem w Poznaniu bo nie wiem jeszcze jak nam się godzinowo uda dojechać na koncert.
Kupię bilet na GC w Łodzi !! jak by co na FB Jacek Klejment PISAĆ ! 
sprzedane 
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 9:57 pm przez micmart, łącznie zmieniany 1 raz.
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Sprzedam bilet na płytę do Łodzi:
http://allegro.pl/bilet-na-koncert-iron ... 63820.html
Dla ludzi z SanktuariumFC możliwy odbiór po przedpłacie ( cena nominalna ) w W-wie lub przed koncertem przed halą w Łodzi.
http://allegro.pl/bilet-na-koncert-iron ... 63820.html
Dla ludzi z SanktuariumFC możliwy odbiór po przedpłacie ( cena nominalna ) w W-wie lub przed koncertem przed halą w Łodzi.
bilet
sprzedam bilet GC w Łodzi, pisać na pw lub mail raven_44@interia.pl
edit
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 5:42 pm przez krusejder, łącznie zmieniany 3 razy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...