03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03-04/07/2013 - Iron Maiden - Łódź/Gdańsk
Jeśli ktoś ma wolną miejscówkę na FTTB i nie ma kogo wziąć, to niech da znać - chciałem zabrać flagę, ale bez FTTB nie ma sensu, ma mniej więcej 200x100cm.
Z tego co widzę sporo osób wylosowało FTTB i raczej biznesu z tego nie ukręciszxxx pisze:FTTB Gdańsk w związku z tym jak ktoś ma ochotę za flaszkę wymienić sobie GC na GCEE to proszę o kontakt /ewentualna wymiana tylko na miejscu przed koncertem.Myślę że dobra flaszka to uczciwa propozycja -róznica cen między biletami to 88 zł
A ja tak z zupełnie innej beczki... Pytanie do tych którzy maja FTTB i bilety GCEE nie obawiacie się całej tej trzody która zjawi się się później będą w lepszej kondycji bardziej pijani i z pewnością bedą wam robić gnój za plecami dopóki nie złapią się barierek? Nauczony doświadczeniami przeszłości kupiłem bilet na sektor ale chciałbym poznać wasze opinie ponieważ z tego co widzę nie macie zamiaru odpuszczać I TAK TRZYMAĆ ! 
Mam posturę chrabąszcza i każdy kto ma trochę pary w łapach, mógłby mnie chwycić za frak i fundnąć kilkusekundowy lot za barierki bez problemu.
A trochę bardziej poważnie, to zależy od tego jak się usadowisz - ludzie przy i zaraz za barierkami mają największe szanse się utrzymać bo mają się czego złapać - pogo czy fala im nie straszna. Będąc na Judasach dałem radę utrzymać się w 3 rzędzie mimo mojej postury, dzięki zajęciu wystarczająco dużo miejsca nogami, dzięki czemu mogłem bez problemu w ramach potrzeby oprzeć cały ciężar ciała w pożądaną stronę, więc zawsze można radę dać. Tyle, że w pewnym momencie się i tak wywróciłem podczas nagłej fali i omal mnie nie zadeptali. Ja w przeciwieństwie do ciebie, równiesz ''nauczony doświdczeniami przeszłości'', nie kupuje już biletów na sektory, tylko na płyty. Ryzyk-fizyk, tym bardziej jeśli jesteś jak najbliżej barierki, ale taki to już urok.
Przepychanki i nieuczciwe zagrania to już stały element gigu.
Ostatnio zmieniony pn lip 01, 2013 7:14 pm przez Papa, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahahahah o jakim ''gnoju'' mówisz
Jakie śmieszne jest to wasze spojrzenie NA fttb
Jak ktoś obawia się że nie usłyszy wszystkiego tak krystalicznie jak na swoich komputerowych głosnikach
niech sobie idzie dalej.
Po drugie nikt się po kostkach nie gryzie żeby być pod barierką .... no powiedzmy
Pod barierką jasne bywa tak że jest ,,walka o życie'' ale to też jest jakiś tam urok koncertu
To nie jest przedstawienie teatralne wiadomo że będzie szaleństwo a jak to w szaleństwie bywa są też ofiary
BArierka to fajna sprawa bo wszystko sie widzi jak na dłoni i nie przejmujesz się spoconym gumbasem przed tobą anie nie chwiejesz na czyiś nogach, ale bywa tak że pod sceną jest ,,młyn '' i musisz brać to pod uwagę. Nikt Cię za rękę nie zaprowadzi i nikt tulić przed złymi nie będzie. Chcesz isc pod barierkę na prawdziwe VIP miejsce !! to idz i nie pytaj czy biją. 
Jak ktoś obawia się że nie usłyszy wszystkiego tak krystalicznie jak na swoich komputerowych głosnikach
Po drugie nikt się po kostkach nie gryzie żeby być pod barierką .... no powiedzmy
Pod barierką jasne bywa tak że jest ,,walka o życie'' ale to też jest jakiś tam urok koncertu
Raczej uprzejmość niż biznes dobre 0,5 l to 30 zł to przy wymianie biletu i tak ktoś miałby zaoszczędzone 58 zeta a na miejscu tylko wymiana biletu a nie szkłamila pisze:Z tego co widzę sporo osób wylosowało FTTB i raczej biznesu z tego nie ukręciszxxx pisze:FTTB Gdańsk w związku z tym jak ktoś ma ochotę za flaszkę wymienić sobie GC na GCEE to proszę o kontakt /ewentualna wymiana tylko na miejscu przed koncertem.Myślę że dobra flaszka to uczciwa propozycja -róznica cen między biletami to 88 złPoza tym, z flaszkami nie wpuszczają
FTTB na oba koncerty

you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
+1 do zobaczyska!wydra77 pisze:To kto jeszcze wylosowal fttb na oba koncerty?
bez przesadyLaminat pisze:A ja tak z zupełnie innej beczki... Pytanie do tych którzy maja FTTB i bilety GCEE nie obawiacie się całej tej trzody która zjawi się się później będą w lepszej kondycji bardziej pijani i z pewnością bedą wam robić gnój za plecami dopóki nie złapią się barierek? Nauczony doświadczeniami przeszłości kupiłem bilet na sektor ale chciałbym poznać wasze opinie ponieważ z tego co widzę nie macie zamiaru odpuszczać I TAK TRZYMAĆ !
myślę że najpierw FTTB wejdą, a potem EE, inaczej t bezsens, przecież polskie LN nie ma większych forów niż oficjalny FC.
Cześć wszystkim;).Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość;).Mam bilet na Golden Circle do Łodzi, stąd moje pytanie(pierwszy raz jestem na Iron Maiden) jak wygląda kwestia z wejściem na koncert?Z tego względu że mam na GC bilet to że tak powiem jestem uprzywilejowany przed osobami, które mają na płytę;)?Bo z tego co czytam niektóre tematy to otwarcie bram wyobrażam sobie jako bieg kto pierwszy ten lepszy;P.Dopiero zaczynam swoją przygodę z prawdziwym koncertowaniem dlatego nie wiem jak to wygląda i pytam;).Pozdrawiam;)
GC to inny sektor, zapewne osoby z takimi biletami będą wpuszczane innym wejściem.
Otwarcie bram dla GC o tej samej godzinie jak i na płytę, przed Tobą wejdą osoby z FC i GCEE.
Otwarcie bram dla GC o tej samej godzinie jak i na płytę, przed Tobą wejdą osoby z FC i GCEE.
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

Dzis dostałem mejla z takim obrazkiem (link poniżej) - może się przyda, jak nie Tobie to innym, ale chyba każdy taki mejl dostał. Na bilecie masz napisane które wejscie (literka bramki)Izzy pisze:Cześć wszystkim;).Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość;).Mam bilet na Golden Circle do Łodzi, stąd moje pytanie(pierwszy raz jestem na Iron Maiden) jak wygląda kwestia z wejściem na koncert?Z tego względu że mam na GC bilet to że tak powiem jestem uprzywilejowany przed osobami, które mają na płytę;)?Bo z tego co czytam niektóre tematy to otwarcie bram wyobrażam sobie jako bieg kto pierwszy ten lepszy;P.Dopiero zaczynam swoją przygodę z prawdziwym koncertowaniem dlatego nie wiem jak to wygląda i pytam;).Pozdrawiam;)
GC , GC EE i FC wchodza chyba tym samym wejsciem.
http://i39.tinypic.com/zojo7t.jpg
Dzięki wielkie;).No ja mam na bilecie bramę 16, 25
-
Paul_Julian
- -#Charlotte

To nie mam pojęcia O_O Myślałem, ze bramy mają literki, a numerek to sektor.
Ale ktos pewnie bedzie wiedział, albo moze przejrzyj spam, może też dostałeś mejl. Albo mozesz napisac do eventimu info@eventim.pl i zapytać.
Ale ktos pewnie bedzie wiedział, albo moze przejrzyj spam, może też dostałeś mejl. Albo mozesz napisac do eventimu info@eventim.pl i zapytać.
Ja to samo zdjęcie dostałem na GCEE na GdańskPaul_Julian pisze:Dzis dostałem mejla z takim obrazkiem (link poniżej) - może się przyda, jak nie Tobie to innym, ale chyba każdy taki mejl dostał. Na bilecie masz napisane które wejscie (literka bramki)Izzy pisze:Cześć wszystkim;).Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość;).Mam bilet na Golden Circle do Łodzi, stąd moje pytanie(pierwszy raz jestem na Iron Maiden) jak wygląda kwestia z wejściem na koncert?Z tego względu że mam na GC bilet to że tak powiem jestem uprzywilejowany przed osobami, które mają na płytę;)?Bo z tego co czytam niektóre tematy to otwarcie bram wyobrażam sobie jako bieg kto pierwszy ten lepszy;P.Dopiero zaczynam swoją przygodę z prawdziwym koncertowaniem dlatego nie wiem jak to wygląda i pytam;).Pozdrawiam;)
GC , GC EE i FC wchodza chyba tym samym wejsciem.
http://i39.tinypic.com/zojo7t.jpg
2x fttb
Koszulka FC już wyprana. 2 DNI! Do zobaczenia!
Koszulka FC już wyprana. 2 DNI! Do zobaczenia!
Dzięki wielkie za info!Mr Jacq pisze:Nie, no parking jest wokół Areny, ale pewnie jak przyjedziesz będzie już obstawiony, chyba że wcześnie. W tym miejscach co już tu padły, to nie będzie opłat, a przy Arenie z pewnością.
Jak byłem w 2008 roku, na takim przy osiedlowym "parkingu", to miejscowi robili problemy, że im się miejsca parkingowe zastawia, więc robisz to na własną odpowiedzialność
Wejścia powinny być w widoczny sposób oznaczone na miejscu.
Tu jest dobry plan hali: http://ergoarena.pl/hala/ergo-arena.html .
Tu jest dobry plan hali: http://ergoarena.pl/hala/ergo-arena.html .
A co z wejściami do Atlas Areny bo mam bilet GC i jest napisane że wchodzę bramą 16 i 25 , a z teg
o co pamiętam to 3 lata temu jak byłem na Rammsteinie i miałem napisane na bilecie bramę 5 to była ona zamknięta i wszystkich wpuszczali głównym wejściem i nie wiem co teraz robić 
03/07/2013 - Iron Maiden - Łódź
13/08/2013 - System of a Down - Łódź
Przejazd Warszawa-Łódź-Warszawa
Witajcie, posiadam 3 wolne miejsca w samochodzie na wyjazd z Warszawy do Łodzi na koncert Iron Maiden, 3 lipca 2013. Wyjazd około godziny 15:30-16:00 w środę (rejon Woli, Dw. Zachodni, al Jerozolimskie), powrót od razu po koncercie (mogę podrzucić na Żoliborz, Centrum, Saską Kępę lub Grochów). Dodatkowe info na PW.
O_o A Wy Jakie kreacje wybierzecie na ten niezapomniany wieczór