Ulubiony utwór tytułowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ulubiony utwór tytułowy
Tak jak w temacie. Który z utworów "nazywających" płytę najbardziej przypadł wam do gustu? W końcu to one na swój sposób narzucają klimat całego albumu. Oczywiście mowa tutaj o tych krążkach, które je posiadają. Miałem wątpliwości czy Caught Somewhere In Time i The Final Frontier mogę zaliczyć do ankiety, zdecydowałem się jednak to zrobić.
Muszę przyznać szczerze, że ja nie mam zdania. Zastanawiam się między Numberem, Powerslavem, Brave New World i The Final Frontier. Na razie głosu nie oddam.
Muszę przyznać szczerze, że ja nie mam zdania. Zastanawiam się między Numberem, Powerslavem, Brave New World i The Final Frontier. Na razie głosu nie oddam.
Re: Ulubiony utwór tytułowy
W sumie to dość spora konkurencja, 6 czy nawet 7 z tych kawałków jest wyrównana jednak głos na FOTD
topic do przeniesienia
topic do przeniesienia
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Faktycznie, nie ten dział. Przepraszam, jestem ślepy. 
O, mamy miszcza co głosował na Final Frontier. Przyznać się, który to taki jajcarz ? 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
A zgadnij. 
Dance of Death, tyle w temacie 
nikt na numbera nie zagłosował? 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja też ,choć zastanawiałem się nad Caught Somewhere In Time.Zakkahletz pisze:FOTD wybrałem
- Saimon1995
- -#Moderator

Oczywiście 7 Syn.
a co z nim nie tak???vyrus pisze:O, mamy miszcza co głosował na Final Frontier. Przyznać się, który to taki jajcarz ?
- Saimon1995
- -#Moderator

No w porównaniu z resztą wypada bardzo bladoVeeKing pisze:a co z nim nie tak???bardzo fajny kawałek. A głos oddałem na DoD
w porównaniu z resztą dałbym go gdzieś po środku. Nie jest genialnym kawałkiem ale jest fajny mimo przydługiego wstępu.
Nigdy nie rozumiałem jak można w przypadku Maidenów wybrać jeden "ulubiony" utwór, najbardziej skłaniam się ku TNOTB i SSOASS, oba niesamowite - choć tak różne. Jeszcze się z tym prześpię (ah, te dylematy!) 
- Saimon1995
- -#Moderator

Chyba w środku stawki spośród utworów zawartych na The Final Frontier.VeeKing pisze:w porównaniu z resztą dałbym go gdzieś po środku. Nie jest genialnym kawałkiem ale jest fajny mimo przydługiego wstępu.
akurat na albumie to top3 
Mimo, ze 7SOA7S jest dla mnie płytą nr 1, to oddałem głos na CSIT,
- Saimon1995
- -#Moderator

I tu bym się z tobą ostro spierał...VeeKing pisze:akurat na albumie to top3