Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
No właśnie, w Bydgoszczy szukaliśmy już chyba wszędzie gdzie się da i nic... W Gdyni też nie udało nam się go nigdzie znaleźć. Na szczęście mamy rodzinkę w Wawie i udało im się dziś dorwać 4 butelki w Złotych Tarasach
Ale do łapek dostaniemy je dopiero za 2 tygodnie 
- Saimon1995
- -#Moderator

Lub w Katowicach i okolicy?diego pisze:Lub w Toruniu?vyrus pisze:Widział ktoś w Bydgoszczy?
Dzięki za info... mam 5 minut spacerkiem, to sobie podejdę na dniach.mawpa pisze:we Wrocławiu w Browarku
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dobrą sprawą byłoby kupić od Blaze'a (przez neta z jego sklepu lub z merch standu na koncercie) ładny kufelek, który ma w ofercie i popijać z niego Troopera. Należy się to Blaze'owi za wkład w IM i wytrwałość w tym, co robi po odejściu z IM.
Jestem prawie pewien, że nie. W Skandynawii był jakiś problem z etykietą Trupa, więc może ta przeszła przez "cenzorów" 
na pewno nic nowego, albo jakaś zastępcza etykieta, albo własnej roboty 
-
Deleted User 5490
Zastępcza etykieta. W Szwecji, neutralnym kraju jest zabronione propagowanie wojen i przemocy choćby przez ilustracje odzwierciedlające przemoc, broń, działania wojenne itd. Jakiś urzędas się doczepił więc na użytek rynku szwedzkiego skomponowano nową etykietę bardziej skoncentrowaną na mimice Edwarda.
Szwedzka etykietabgood pisze:WTF ? Fake czy coś nowego ??
VeeKing, nie czytasz jednego posta wyżej?
nie przeczytalem. Wyswietlilo mi jako nieprzeczytany tamte post i na niego odpowiedzialem nie czytajac reszty. Poza tym lepiej napisać 15razy bo i tak pewnie zaraz by bylo 40 tematów z tym pytaniem.
Dzięki za uświadomienie. Czyli na swój sposób kolekcjonerski unikat 
W Katowicach było w Piwach Regionalnych (14,50), a w Bytomiu w Piwomani.FaithNoMore pisze: Lub w Katowicach i okolicy?
http://a-beer-please.blogspot.com/2013/ ... yours.html
- Saimon1995
- -#Moderator

Dzięki wielkie za informację. Będe musiał się na dniach przejechać do Katowic.LoRdI pisze:W Katowicach było w Piwach Regionalnych (14,50), a w Bytomiu w Piwomani.FaithNoMore pisze: Lub w Katowicach i okolicy?
http://a-beer-please.blogspot.com/2013/ ... yours.html
Kolejny powód na odwiedzenie Skandynawiibgood pisze:Dzięki za uświadomienie. Czyli na swój sposób kolekcjonerski unikat
Wystarczy napisać maila do http://www.johnkingpolska.pl/ i tam bez problemu Wam odpowiedzą gdzie w okolicy można dostać Troopera. Ja napisałem odpowiedź dostałem i piwo nabyłem. Pozdrawiam 
Były w E.Leclerk na Skłodowskiej, gadałem tydzień temu z gościem ze sklepu i przekazał mi, że na dzisiaj oczekiwali kolejnej partii (nie wiem czy dotarła, sam idę dopiero jutro zobaczyć).No właśnie, w Bydgoszczy szukaliśmy już chyba wszędzie gdzie się da i nic... W Gdyni też nie udało nam się go nigdzie znaleźć. Na szczęście mamy rodzinkę w Wawie i udało im się dziś dorwać 4 butelki w Złotych TarasachAle do łapek dostaniemy je dopiero za 2 tygodnie
pzdr
Ooo to dobrze wiedzieć
Jutro przejdziemy się to sprawdzić. Dzięki za info 
z ciekawości zapytałem o Łódź 
zobaczymy co odp

zobaczymy co odp
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

+1Depeshka pisze:Kolejny powód na odwiedzenie Skandynawii
Btw, masz błąd w podpisie: zmień "your" na "you're", tzn. chodzi mi o to bezpośrednio przed "the same".