1-3/08/2013 - VII Festiwal Legend Rocka - Słupsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: 1-3/08/2013 - VII Festiwal Legend Rocka - Słupsk
jeśli ktoś się zastanawia, czy warto jechać na Alice Coopera, to niech kupi ten zakichany bilety i jedzie, show w Brnie przerosło moje oczekiwania, nie licząc słabego nagłośnienia na początku, to koncerty ocieral się o perfekcję! no i zobaczyć na żywo legendarna dekapitacje 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Kupiłem już dawno (nie zakichany), będę w najdalszej strefie od sceny, ale na pewno i tak będzie dobry odbiór. I te emocje! 
byle widzieć co na scenie(i gitarzystke
)
-
Deleted User 357
Jednak ostatecznie Alice Cooper oszukał śmierć po raz kolejny.Kuki91 pisze:no i zobaczyć na żywo legendarna dekapitacje
Świetny koncert, jedyne do czego mogę się przyczepić, to zupełnie niepotrzebny zestaw 4 coverów pod rząd na koniec.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Setlista z wczoraj rządzi! Jeżeli ta z Doliny Charlotty będzie choćby w 80% taka, dla mnie już będzie ekstra!Żelazny pisze:Świetny koncert, jedyne do czego mogę się przyczepić, to zupełnie niepotrzebny zestaw 4 coverów pod rząd na koniec.
http://www.setlist.fm/setlist/alice-coo ... 68c3d.html
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Zgadza się!!!
Sam dodawałem setlistę :-)
Po prostu FENOMENALNY. Płacę i dostaję - przy jego koncertach nie ma nawet czego żałować. Niesamowity zespół, piękna Orianthi(i przy tym JAK TA KOBIETA GRA NA GITARZE to wszyscy młodzi mogliby się od niej uczyć), i sam Mistrz Ceremonii. 23 kawałki, coś pięknego.
Udało mi się dorwać setlistę Orianthi, 3 kostki, pieniązki i Diamonds Coopera.
Polecam każdemu kto chce iść na dobry koncert pod każdym aspektem.
Sam dodawałem setlistę :-)
Po prostu FENOMENALNY. Płacę i dostaję - przy jego koncertach nie ma nawet czego żałować. Niesamowity zespół, piękna Orianthi(i przy tym JAK TA KOBIETA GRA NA GITARZE to wszyscy młodzi mogliby się od niej uczyć), i sam Mistrz Ceremonii. 23 kawałki, coś pięknego.
Udało mi się dorwać setlistę Orianthi, 3 kostki, pieniązki i Diamonds Coopera.
Polecam każdemu kto chce iść na dobry koncert pod każdym aspektem.
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
żelazny, z zestawu coverow mógłli jak dla mnie wyrzucić tylko hołd dla Lennona, reszta była świetna
recepcjonista z mojego hostelu rano pokazał mi zdjęcie jak dodał Alice na rynku, o tej samej godzinie co ja tam byłem 
Genialna setlista, choć mogliby dorzucić Brutal Planet zamiast któregoś coveru...Zakkahletz pisze:Setlista z wczoraj rządzi! Jeżeli ta z Doliny Charlotty będzie choćby w 80% taka, dla mnie już będzie ekstra!Żelazny pisze:Świetny koncert, jedyne do czego mogę się przyczepić, to zupełnie niepotrzebny zestaw 4 coverów pod rząd na koniec.
http://www.setlist.fm/setlist/alice-coo ... 68c3d.html
Night Mistress Fan Club Łódź
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Wspaniały horrorrockowy spektakl naszpikowany hitami, a okraszony ogniem, dymem, sztuczną krwią, serpentynami, a nawet bańkami mydlanymi. Alice w doskonałej formie, a i jemu, i jego muzykom wyraźnie się spodobał odbiór koncertu. Warto było pokonać niemało przeciwności, żeby uczestniczyć w tym wiekopomnym wydarzeniu. Feed My Frankenstein! 
Zdecydowanie jeden z najlepszych koncertów w moim życiu
spełnienie marzeń
Świetne show, Alice w świetnej formie i wyraźnie zadowolony z przyjęcia, reszta zespołu również 
Night Mistress Fan Club Łódź