btw - wiadomo coś na temat dat mniej więcej?
Behemoth - Polska trasa 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth - Polska trasa 2013
Fuck. Będę musiał iśc na Behemotha żeby Obscure Sphinx zobaczyć. 
Cięzko mi powiedzieć, szczególnie ,ze sam byłem w Studio dwa razy na Behemocie 
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

No napisałeś nie za bardzo jasno 'spalone' więc chyba można się było spytać o co chodzi nie? Sam też nie za bardzo zajarzyłem
Pewnie Hala Wisły będzie, tak jak ostatnio. Może Fabryka jak trupy stamtąd wywiozą do tego czasu
Pewnie Hala Wisły będzie, tak jak ostatnio. Może Fabryka jak trupy stamtąd wywiozą do tego czasu
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Przecież nie krzyczę
Myślałem po prostu, że większość osób jest jednak zorientowana w tym temacie. Też byłem na nich w Studio w 2009 roku, więc ta dziwna akcja jest także i dla mnie dosyć zaskakująca.
Oooo, you made my day! A już myślałam że nigdy nie ruszą z koncertami. xd Oby tylko zagrali w Gdańsku 
Koncertów polskich jednak w tym roku chyba nie będzie. Prawdopodobnie tylko jeden - w Szczecinie 
A co z tym w Katowicach?
Skąd w ogóle informacja, że nie będzie koncertów, jeśli Katowice są potwierdzone przez klub, a do tego są już supporty na "Czarna Polska Jesien" :p ?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dziś siedziałem sobie w holu kina czekając na seans, a obok mnie siedział Nergal i udzielał wywiadów. M.in. wspomniał o koncercie w Stodole w niedz. 24 listopada, który ma zostać ogłoszony na dniach oraz o premierze nowego teledysku, która zaplanowana jest na grudzień. 
Ostatnio zmieniony czw sie 29, 2013 8:35 pm przez Zakkahletz, łącznie zmieniany 1 raz.
O, spoko data ze Stodołą. Na pewno się wybiorę.
https://www.last.fm/user/kamooo
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mogliby spróbować zagrać w takiej Hali Koło, a nie ciagle wałkować Stodołę.kam pisze:O, spoko data ze Stodołą. Na pewno się wybiorę.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Hala Koło może i byłaby wypełniona, ale póki co żaden organizator nie zaryzykował takiej kasy, która by pokryła niemałe honorarium Behemotha, promocję i reklamę. A w Stodole co innego: klub tylko wykłada kasę za gig, infrastrukturę ma swoją, a ścieżki reklamowe już dawno przetarte, więc wystarczy wrzucić imprezę w kołowrotek.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Już się pojawił na stronie Stodoły.
www.stodola.pl/koncert-36764-BEHEMOTH.htm
www.stodola.pl/koncert-36764-BEHEMOTH.htm
-
Deleted User 2868
Ze strony MegaClubu:

BEHEMOTH na trasie CZARNA POLSKA JESIEŃ juz w Listopadzie!
Juz w listopadzie Behemoth zagra kilka ekskluzywnych koncertow w ramach trasy Czarna Polska Jesien. Beda to ostatnie sztuki jakie zespol zagra przed wydaniem
nowej plyty…ale juz na tych koncertach Nergal & Co. beda promowac nowy material. Behemoth towarzyszyc beda dwa zespoly, Obscure Sphinx i Thaw.
"Nie moglismy dluzej czekac. Nasz grafik na 2014 juz wyglada brutalnie…Plyta trafi w wasze rece na poczatku przyszlego roku ale na wlasciwa trase promujaca album w Polsce
bedziecie musieli poczekac prawdopodobnie do jesieni. Po doskonale przez was przyjetym koncercie na Impact Festival dostalismy mnostwo sygnalow,
ze gramy w kraju zdecydowanie za rzadko. Czas to zmienic. W listopadzie zagramy 6 sztuk w doskonalym towarzystwie Obscure Sphinx i Thaw! Przygotowujemy
pelna produkcje, odswiezony set no i wreszcie przedsmak tego, co uslyszycie na THE SATANIST! Zapraszamy!"
Pelny program trasy:
17.11 Szczecin, Imperium
22.11 Gdańsk, B90
23.11 Katowice, Mega Club
24.11 Warszawa, Stodoła
30.11 Poznań, Eskulap
01.12 Wrocław, Eter

No i sztuki w Krakowie oczywiście nie ma, szkoda...
Co tak słabo? Liczyłem na 10 koncertów
Mają napięty terminarz czy to polityka obliczona na to żeby się nie przejedli?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Łodzi też nie ma :/
MAm dylemat czy iśc na koncert do Mega (bo blisko) i gnieździc sie w ty malutkim klubie czy jednak pojechac na wiekszy koncert do Wawy
W Wawie będzie tłok jak cholera. Pełno "celebrytów" się zjedzie by zobaczyć Adasia w akcji. Ja osobiście wybrałbym mniejszy klub, dlatego poza Stolycą robię Posen.
I jak, był ktoś na koncercie inaugurujacym trasę?