Nawet jeżeli jest sold out, to moim zdaniem organizatorzy się postarają, w końcu to 25. edycja!
Setlista Maiden England World Tour - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Setlista Maiden England World Tour - dyskusja
Będzie takie coś, jedyny sposób kupienia biletu od innej osoby to właśnie przez Wacken 
Nawet jeżeli jest sold out, to moim zdaniem organizatorzy się postarają, w końcu to 25. edycja!
Przy tej edycji tak będzie.IronKevin pisze:Ewentualnie kiedyś było coś takiego jak sprzedaż biletów kontrolowana przez Wacken ale chyba nie ma niczego takiego w tym roku.
www.MetalSide.pl
To wrozenie z fusow;-)
Osobiscie jak kazdy nie mam pojecia:-) ja w wacken watpie po serii koncertow w Niemczech w tym roku. Swoja droga to fajnie, ze bilety wyprzedane przed ogloszeniem skladu, teraz moga Bibera zaprosic;-)
Osobiscie jak kazdy nie mam pojecia:-) ja w wacken watpie po serii koncertow w Niemczech w tym roku. Swoja droga to fajnie, ze bilety wyprzedane przed ogloszeniem skladu, teraz moga Bibera zaprosic;-)
My tu gadu gadu o 2014, a za kilka dni kontynuacja ME w USA, ciekawe z jaka setlista

Oczywiscie ta sama setlista 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oni się jeszcze doigrają z tymi setami. Ludziom w końcu obrzydnie oglądanie w kółko tego samego... Zresztą zdaje się, że frekwencja na ostatniej trasie miała już chyba tendencję spadkową?
Zależy gdzie...
-
Deleted User 2259
U mnie już dawno się doigrali.Mr.Hankey pisze:Oni się jeszcze doigrają z tymi setami
zniechęcą tylko te osoby jeżdżące za nimi, a większość na trasie widzi ich tylko RAZ 
a większość z tej większości nawet nie wie do końca o czym jest trasa i jaka powinna/mogłaby być setlista 
dokładnie tak 
widzą IM, więc idą i są mocno rozczarowani kiedy nie ma RTTH, TROOPERA, 666 czy FOTD
widzą IM, więc idą i są mocno rozczarowani kiedy nie ma RTTH, TROOPERA, 666 czy FOTD
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ci, którzy jeżdżą - na więcej niż 1 koncert - w zdecydowanej większości i tak będą jeździć.... bo z Maiden jest jak z Rosją to nie zespół/muza ale to stan umysłu..... 
no, ale nawet mnie dla którego zespół jest religią
drażni, że od dwóch lat klepią ten sam set, nawet utworu nie wymieniając, podczas gdy inne zespoły doskonale potrafią żonglować kawałkami :/
... zgadzam się, powinni choć bisy zmieniać! Lenie
Z drugiej strony, ja się cieszę, że w ogóle grają. Bo w sumie nie muszą, a już na pewno nie muszą tak intensywnie. J
+1paulek pisze:Ci, którzy jeżdżą - na więcej niż 1 koncert - w zdecydowanej większości i tak będą jeździć.... bo z Maiden jest jak z Rosją to nie zespół/muza ale to stan umysłu.....
Chory stan umysłu... ale co zrobić, taka robota.

Słuchając amatorskich nagrań z koncertów amerykańskich zauważyłem, że 90% z nich dobrze (jak na amatorską rejestrację, oczywiście) brzmi... Może pan akustyk się poprawił?!