12/02/2014 - Primal Fear - Warszawa

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Maidenholik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

12/02/2014 - Primal Fear - Warszawa

Post autor: Maidenholik »

Właśnie poinformował "Prezes" na FB:) Szczegółów na razie brak. Zapowiada się fajny luty, najpierw Primal Fear, zaraz po nich Steel Panther;)
Ostatnio zmieniony sob lis 23, 2013 8:43 pm przez Maidenholik, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Re: 12/02/2014 - Primal Fear - Warszawa

Post autor: Dejavu »

Luty się szykuje znakomicie pod względem koncertów, Dream Theater, Deep Purple teraz jeszcze Primal Fear - ładnie, ładnie :)
Ciekaw jestem cen i supportów, ale raczej się wybiorę.
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Jeżeli nie, to mnie poprawcie, ale wydaje mi się, że ostatnio PF zagrali w Progresji we wrześniu 2010 r. Tzn. na pewno wtedy zagrali, ale być może to nie był ostatni raz przed lutym przyszłego roku. W każdym razie ten koncert przekonał mnie, że Ralf Scheepers jest cyborgiem - jego wokal ma po prostu nieludzką moc i nigdy nie dałbym mu znaleźć się przy moim kredensie, gdyby mnie odwiedził, bo gdyby nagle zachciało się mu coś zaśpiewać lub krzyknąć, całe szkło poszłoby w drobiazgi. :shock: Kto tego nie słyszał, a mi nie wierzy, niech się wybierze na ten koncert i sam sprawdzi.
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

Zakkahletz pisze:Jeżeli nie, to mnie poprawcie, ale wydaje mi się, że ostatnio PF zagrali w Progresji we wrześniu 2010 r
Ja ich ostatnio widziałem przed Sabatonem 3.09.2011 w parku Sowińskiego :cool:
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Jak tylko sesja i czas pozwoli to się zjawię :)
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: GrzegorzCantara »

Na szczęście koncert odbędzie się już w nowej, większej siedzibie Progresji bliżej centrum Warszawy:-)))
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Tylko ciekawe, jak to rozwiążą, bo ma tam być większa sala na ok. 2,5 tys. osób i mała na ok. 250, a na tym koncercie może być ludu coś pomiędzy, raczej bliżej tego niższego numeru. ;)
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Niby fajnie, ale już raz byłem na Primal Fear w Progresji i prawie ogłuchłem, tak ustawiony był dźwięk :)
GrzegorzCantara pisze:Na szczęście koncert odbędzie się już w nowej, większej siedzibie Progresji bliżej centrum Warszawy:-)))
A co ze starą Progresją, nadal będzie istnieć?
Night Mistress Fan Club Łódź
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Lando pisze:Niby fajnie, ale już raz byłem na Primal Fear w Progresji i prawie ogłuchłem, tak ustawiony był dźwięk :) A co ze starą Progresją, nadal będzie istnieć?
Lokal być może zmieni przeznaczenie, a być może na jego miejscu powstanie nowy budynek akademika.

To, że miałeś nadwerężony słuch, to tylko częściowo sprawa ustawienia dźwięku. Większa w tym zasługa wokalisty, o czym pisałem wcześniej. ;)

Świeże wieści są takie, że: 1) bilety po 8 dyszek w przedsprzedaży, 2) support to szwedzki BULLET! :jee:
http://www.eventim.pl/bilety-primal-fea ... =erdetaila
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

Support lepszy od headlinera. Lubię debiut Primal Fear, ale bezwzględna większość jego dokonań to dla mnie czczy muzyczny onanizm.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Jesli ktos byłby chętny na koncert to chętnie odsprzedam bilet (nawet po drobnej obniżce ceny :)). Dopiero dziś zauważyłem ,że Primal Fear zagra również w katowicach, co nie ukrywam, dużo bardziej mi odpowiada :)
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

W Warszawie z PF zagra też nasz Exlibris :) Jakby ktoś z Was jeszcze nie znał, to gorąco ich polecam :)

https://www.facebook.com/exlibrisband?fref=ts

12 lutego 2014 Exlibris wystąpi jako support na warszawskim przystanku "Eagles & Lions Tour" - wspólnej trasy niemieckich mistrzów metalu Primal Fear i szwedzkiego Bullet!
WAŻNE!!!
Mamy dla was bilety na ten koncert!
Kupując bezpośrednio od nas nie tylko pokazujecie organizatorowi, że dobrze zrobił zapraszając nas do udziału w tej imprezie, ale możecie liczyć też na darmową wysyłkę oraz mały prezent od Exlibris w gratisie - do wyboru smycz lub znaczek-przypinka.
Piszcie już dzisiaj na exlibrismetal@gmail.com!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Konkurs z wejściówkami na warszawski koncert Primal Fear: http://www.cantaramusic.pl/konkursy.php ... ils&id=127

Konkurs zakończony
Ostatnio zmieniony czw sty 30, 2014 3:17 pm przez GrzegorzCantara, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

GrzegorzCantara pisze:Konkurs z wejściówkami na warszawski koncert Primal Fear: http://www.cantaramusic.pl/konkursy.php ... ils&id=127
A co jeżeli ktoś nie ma konta na fakbuku ?

Wk### już mnie te konkursy, gdzie 95% rzeczy ogranicza się do "Polub mnie", "Połaskocz", "Pokochaj".

Obrazek
GrzegorzCantara
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

A jak ktoś nie ma konta na Facebooku to wystarczy to napisać w mailu i wziąć udział w konkursie. Jedna z osób, które w tym konkursie właśnie wygrała konta nie miała, ale to zaznaczyła w zgłoszeniu i wejdzie na koncert. Tak to się załatwia w cywilizowany i grzeczny sposób. :mryellow:
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

GrzegorzCantara pisze:A jak ktoś nie ma konta na Facebooku to wystarczy to napisać w mailu i wziąć udział w konkursie. Jedna z osób, które w tym konkursie właśnie wygrała konta nie miała, ale to zaznaczyła w zgłoszeniu i wejdzie na koncert. Tak to się załatwia w cywilizowany i grzeczny sposób. :mryellow:
Zwykle podany przez Pana sposób nie działa, bo warunek do spełnienia, to "Polub mój profil".
To tak jakby ktoś wysłał kod z paczki produktu w sklepie a produktu nie kupił.

Tym niemniej - spróbuję tą informację wykorzystać w przyszłych konkursach.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

a dzień później koncert w Katowicach na który się wybieram.
www.MetalSide.pl
eyesore
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: eyesore »

na zachodzie zdaje sie primal fear i bullet otwieraja koncerty przed udo. w polsce udo nie bedzie?
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

eyesore pisze:na zachodzie zdaje sie primal fear i bullet otwieraja koncerty przed udo. w polsce udo nie bedzie?
PF + B + Messenger.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Zapraszam do konkursu w którym można wygrać bilet na warszawski koncert: http://www.metalside.pl/konkurs_pytania.php :)
www.MetalSide.pl
ODPOWIEDZ