Ale MOOOOC.Live Nation z dumą prezentuje -
Avenged Sevenfold
4 czerwca 2014 , Atlas Arena, Łódź
Bilety dostępne od 21 grudnia od godz. 10:00 na www.Eventim.pl i www.LiveNation.pl
Po bardzo udanej jesiennej trasie Avenged Sevenfold wraca do europy latem 2014 roku aby zagrać dla wszystkich fanów w miejscach których nie udało im się odwiedzić wcześniej.
26 sierpnia Avenged Sevenfold wydał swój długo oczekiwany szósty studyjny album „Hail To The King” we współpracy z Warner Bros Records (producent Mike'a Elizondo).
Hail to the King jest uzupełnieniem pierwszego albumu Nightmare i jest już uważany przez krytyków jako dzieło muzyczne porównywalne do legendarnych albumów hard rocka.
Avenged Sevenfold osiągnął Diamond, Platinum i Gold Award przy sprzedaży albumu w kilkunastu krajach i był headlinerem największych na świecie i najbardziej prestiżowych festiwali muzycznych grając tym samym dla ponad milionowej publiki. Zespół pojawił się także na okładkach wielu magazynów na całym świecie , w tym Revolver , Guitar World, Metal Hammer , RockSound , Kerrang. Nie widać także końca słów uzanania dla zespołu, został bowiem ogłoszony m.in."Największym amerykańskim hard rockowym zespołem 21 wieku", "dźwiękiem i siłą Hard rocka i Metalu w nowym tysiącleciu "," Heavy Metalowymi królami" " bogami metalu"," władcami metalu nowego tysiąclecia”. Album Hail to the King, został uznany za arcydzieło i „najbardziej oczekiwany album rockowy roku ". Uważany jest za "ukoronowanie " zespołu i "ich najśmielszy album”.
Avenged Sevenfold
4 czerwca 2014, Atlas Arena, Łódź.
Ceny biletów :
Trybuny – 203 pln
Trybuny – 181 pln
Inner Barrier - 203 pln
GA (płyta)– 181 pln
Niepełnosprawni – 181 pln
Bilety dostępne od 21 grudnia od godz. 10:00 na www.Eventim.pl oraz www.LiveNation.pl
Więcej informacji na www.avengedsevenfold.com
04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Ostatnio zmieniony pt gru 20, 2013 12:05 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Re: 04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
To się gimbazy zjedzie 
- dewastator88
- -#Prisoner

Bardzo, bardzo dobrze, że w Łodzi!
Uff, a już się bałem, że dojdzie mi kolejny koncert na 2014.
Stodoła była zajęta tego dnia? 
Jak się sprzeda 2 tysiące biletów to będzie dobrze hehe. No, chyba, że Wicker wykupi sam większość, żeby udowodnić, że to popularna kapela
Jak się sprzeda 2 tysiące biletów to będzie dobrze hehe. No, chyba, że Wicker wykupi sam większość, żeby udowodnić, że to popularna kapela
- dewastator88
- -#Prisoner

jeszcze się zdziwicie
Niech LiveNation nie zapomni zamieścić na internecie wzoru oświadczenia dla rodziców, że niepełnoletni może wziąć udział w imprezie, bo będzie klapa 
Bałem się, że będize coś dobrego, skończyło się nimi, wiec 4.06 będę pić piwo na ławce, a nie wydawał ciężką kase na koncerty
Bałem się, że będize coś dobrego, skończyło się nimi, wiec 4.06 będę pić piwo na ławce, a nie wydawał ciężką kase na koncerty
.... nieeee! Ciekawi mnie jak duże będzie zainteresowanie..?!
Trochę drogie bilety jak na coverband 
W szkole się cieszą a pewnie połowa nie pojedzie bo za daleko i za drogo
.
Uważam iż zespół przereklamowany... Live Nation próbujcie dalej!
Zgaduje, że zainteresowanie nie będzie jakieś szczególnie wielkie.
Uważam iż zespół przereklamowany... Live Nation próbujcie dalej!
Zgaduje, że zainteresowanie nie będzie jakieś szczególnie wielkie.
-
Deleted User 2868
+1yankes pisze:Uff, a już się bałem, że dojdzie mi kolejny koncert na 2014.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Cóż, w Wiedniu w listopadzie było z 7-8.000, a też nigdy wcześniej nie grali w Austrii... Na SOLD OUT nie ma szans, ale myślę, że hala nie będzie wyglądać pustawo.
Chociaż osobiście wolałbym, gdyby grali na Torwarze.
Dużo zależy też od supportu. Swoją drogą widzę, że LN zmienił nazwę Golden Circle. 
dokładnie...M@ti pisze:Trochę drogie bilety jak na coverband
http://www.youtube.com/watch?v=BlPToAsLm7o i
http://www.youtube.com/watch?v=l8BRbM52gpc
-
Deleted User 2259
Będzie się działo,jedno z wydarzeń roku,no i jest A7X i Manowar po raz pierwszy w Polsce,tylko Rush jeszcze brakuje.Oczywiście się wybieram,banan na twarzy tak jak Wicker napisał Moc 
miałem to samo uczucie, kiedy przeczytałem na profilu LN, że dziś jest ogłoszenie koncertu. Na szczęście można z czystym sercem odpuścić to coś.yankes pisze:Uff, a już się bałem, że dojdzie mi kolejny koncert na 2014.
https://www.last.fm/user/kamooo
Kurczę, szkoda, że w Łodzi. Mogliby w Wawie to zrobić...na Torwarze - może by sold out był, zawsze chciałem ich zobaczyć na żywo.
-
Deleted User 2259
To trzeba się ruszyć,bardzo dobrze,że nie w Warszawie,nie lubię tego miasta.
A ja się chyba przejdę. Ceny dość przystępne, dwie ostatnie płyty przyzwoite, a za 10 lat będziecie się w czoło pukać że nie poszliście pieniacze 
hehe, za 10 lat gdy wszelkie legendy ciężkiego grania odejdą na emeryturę wtedy może pomyślę o pójściu na słynna A7XKuba pisze: a za 10 lat będziecie się w czoło pukać że nie poszliście pieniacze
Tak sobie wszedłem z ciekawości na eventim to widzę sprzedaż biletów idzie tak dobrze, że aż wyłączono ze sprzedaży górną część wszystkich trybun