Plany na 2014 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Plany na 2014 - spekulacje
raczej, że czekać to może być bzdura
To dobrze bo nie będzie wyprzedany i spokojnie kupie bilet na parę dni przed koncertem ale nawet w dniu koncertu, jako, że tą trase już w hali zaliczyłem to nie mam ciśnienia ale skoro mam koncert pod nosem...Puszek123 pisze:Ale czy to nie jest przesada grać na tak wielkim stadionie ? Coś czuje że to wałek
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Panie i Panowie, trza ściągać mp3 i dvd przez całą noc !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Robią Manowar, teraz Maiden ?!
Tam na koncerty od 20 do 30k wchodzi, da radę.. ale jasne - poczekajmy!
COś mi to wygląda za pięknie. Nie widzę większego sensu w takim dużym koncercie ,po dwóch dużych koncertach halowych. Jesli spojrzymy na dotychczasowe ogłoszone daty obecnej trasy to widac jakąś konsekwencję w tym. Tutaj ten koncert mi zupełnie nie pasuje... Cóż, będę przeszczęśliwy jeśli okaże się to prawda, ale nie zdziwie się jeśli to będzie zwykły "wałek". Poza tym, czy jest jakies inne źródło tej informacji poza ta jedną stroną internetową? No i tak jak ktoś wczesniej przypomniał już pare imprez "odbyło się" w Poznaniu i we Wrocławiu 
Spokojnie ponad 30 k a i więcej jak trzeba. Tyle Maiden w Polsce nie jest w stanie zgromadzić tym bardziej, ze ludzie są już nasyceni dwoma koncertami pół roku temuRALF pisze:Tam na koncerty od 20 do 30k wchodzi, da radę
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Plus dorzuciłbym fakt ,ze mają w tym roku spora koncertową konkurencję
Info faktycznie bardzo zaskakujące, news pojawił się także na:
http://www.metalnews.pl/?fn_mode=fullnews&fn_id=718
ale obawiam się, że może być to echo tego piewszego newsa. Pożyjemy, zobaczymy.
UP THE IRONS
Ale jutro będzie jęk zawodu jeśli to ściema. 
ani ten ani tenRALF pisze: Może być 30 czerwca a może 24ty!
z tego co zaciągnalem jezyka (i skonsultowalem to z innym, niezaleznym zrodlem) kalendarzowo bedzie to jeszcze wiosna
już nie mam tu najwięcej postów

To jeśli to się potwierdzi to to będzie dla mnie śmiech roku
Nie widzę żadnej logiki w organizowaniu koncertu na stadionie w tym roku. No ale widocznie komuś sie to musi kalkulować
Dwa koncerty w środkowej Europie. Czy ja wiem, czy to faktycznie tak dużo...
Niemce się zjadą i zapełnią.
Niemce się zjadą i zapełnią.
Niestety, ten koncert może być równoznaczny z pominięciem Polski podczas następnej, albumowej trasy 
to mam nadzieje ze 21szy bo to by bylo dokladnie jak w tym artykule przelom wiosny i lataSzajba pisze:ani ten ani tenRALF pisze: Może być 30 czerwca a może 24ty!
z tego co zaciągnalem jezyka (i skonsultowalem to z innym, niezaleznym zrodlem) kalendarzowo bedzie to jeszcze wiosna
A najlepiej to jakby to maj byl
Powiem tyle:
Jeśli sie to jutro potwierdzi, to mam już wymyślony projekt koszulki POZnan* 2014 Event Shirt
Jeśli sie to jutro potwierdzi, to mam już wymyślony projekt koszulki POZnan* 2014 Event Shirt
Haha myslalem o tymwydra77 pisze:Powiem tyle:
Eddie jako koziol?
W tle obowiazkowo element weselny, jakas para mloda?
http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/ga ... _type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[%22.Uv1Y1vj4xh0.like%22] niech ktoś to potwierdzi mam zawał
Ja też mieszkam można rzec w Poznaniu i prawie straciłem przytomność z radości.
Błagam, niech to będzie prawda!
Błagam, niech to będzie prawda!