Kontakt z zespołem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kontakt z zespołem
Witam.
Jest jakakolwiek możliwość kontaktu z zespołem?
Re: Kontakt z zespołem
W celu?
W innym temacie podałem adres na który wysłałem list z prośbą o autografy... Ja odpowiedź dostałem ale inni nic na ten temat nie pisali więc nie wiem... Posiadam jeszcze adresy prywatne ale najpierw sam chce je sprawdzić.
Co dostałeś w odpowiedzi?
Jakoś mi umknęło to na forum.
Jakoś mi umknęło to na forum.
Dostałem autografy 
Wysłałem swoje zdjęcia ale mi odesłali na innym...
Wysłałem swoje zdjęcia ale mi odesłali na innym...
Bo przecież oni mają już uszykowane setki promocyjnych fotografii z gotowymi autografami. Dla mnie to lipa, wolałbym nie mieć w ogóle.. Takie autografy na "odpier...", lepiej upolować kogoś na żywo, większa radocha.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co wiem to zespół nie podpisuje już dużych ilości zdjęć promocyjnych. Ostatni raz robili to bodajże w 2008 roku co widać na Flight 666. Od kilku lat zdjęcia dla członków Oficjalnego Fan Klubu nie zawierają już autografów, a to głównie z myślą o FC podpisywano fotki promocyjne.widman pisze:Bo przecież oni mają już uszykowane setki promocyjnych fotografii z gotowymi autografami. Dla mnie to lipa, wolałbym nie mieć w ogóle.. Takie autografy na "odpier...", lepiej upolować kogoś na żywo, większa radocha.
Mam rozumieć, że chcesz się z nimi umówić aby autografy zebrać osobiście?Bo przecież oni mają już uszykowane setki promocyjnych fotografii z gotowymi autografami. Dla mnie to lipa, wolałbym nie mieć w ogóle.. Takie autografy na "odpier...", lepiej upolować kogoś na żywo, większa radocha.
Nie, masz rozumieć, że wolałbym spotkać gdzieś po koncercie, hotel, lotnisko gdziekolwiek i zdobyć autograf/y niż dostać zdjęcie z autografami, których są setki. Widzisz, sam wysłałeś zdjęcia, a dostałeś inne. Więc nawet tego żaden z członków zespołu nie widział, tylko jakaś pani Samantha albo inna Kate czy tam pan Henry albo Andrew z biura Ci wysłali.