04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/06/2013 - Avenged Sevenfold - Łódź
Ludzie się nie znają 
Mam do sprzedania dwa bilety na płytę, oczywiście poniżej ceny nominalnej. Zainteresowanych zapraszam: http://allegro.pl/show_item.php?item=4271514041
Ostatnio zmieniony sob maja 24, 2014 4:07 pm przez gumbyy, łącznie zmieniany 1 raz.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 2259
Doszedł support,syf jakich mało.
-
Deleted User 2259
Ktoś wie jaka cena pociągu z Kraków Główny do Łódź Kaliska,bilet normalne interesuje mnie ten o 12:16 w Łodzi jest o 17:04,na pkp oczywiście nic się nie pokazuje,z góry dzięki za info.
-
Deleted User 2259
w Godzinach między 23 a 1 się nie wyświetla,ale skąd wtedy mogłem wiedzieć.
-
Deleted User 2259
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Muzycznie i wizualnie - ogień z dupy (i to dosłownie!
). Więcej pirotechniki niż na koncertach Maiden czy Mety - szkoda, że zamiast pełnej scenografii (z wielkim królem-deathbatem) przywieźli tylko szmatę z logo.
Wszystkie kawałki zagrane z mega powerem i super brzmieniem - przy bardzo aktywnym udziale publiczności... Która niestety nie dopisała - w Atlas Arenie bawiło się może 3-4.000 osób. W związku z tym obowiązywał "free seating" - nie utworzono nawet sekcji golden circle chociaż sprzedawano na nią bilety (22 zł droższe od zwykłej płyty więc bez szaleństw
). Niestety A7X wychodzi brak zainteresowania naszą częścią Europy przez ostatnie naście lat... Gdyby, tak jak planowano, zagrali chociażby 3 lata temu na Ursynaliach, albo kilka koncertów w klubach, to zbudowaliby sobie większy fan-base... A tak na koncert przyszli jedynie hardcore fani oraz przypadkowi posiadacze wygranych biletów. Zabrakło bardziej mainstreamowej, koncertowej publiczności, gdyż jednak Avenged Sevenfold nad Wisłą to nadal nazwa mało kojarzona i niewypromowana... Duża w tym zasługa zaniedbań wytwórni - w końcu w sklepach ciężko dostać ich płyty, nie mówiąc już o obecności w radiu czy TV... Tak czy siak zespół był pod mega wrażeniem entuzjazmu naszych fanów (a naprawdę było głośniej niż w Wiedniu, gdzie pojawił się dwukrotnie większy tłum!) i obiecał powrót do Polski przy okazji kolejnej trasy.
Po koncercie M&G z zespołem i dłuższa pogadanka z M. Shadowsem. Do kolekcji dołączają podpisane winylki ostatnich dwóch LP.
Setlista:
1. Shepherd of Fire
2. Critical Acclaim
3. Welcome To The Family
4. Hail To The King
5. Doing Time
6. Buried Alive
7. So Far Away (nie grane od 2011)
8. Nightmare
9. Afterlife
10. Solo Synystera Gates'a (przemilczmy...
)
11. Bat Country
12. This Means War
13. Almost Easy
-------
14. Unholy Confessions
15. A Little Piece of Heaven
Zdjęcia:
http://m.lodz.gazeta.pl/lodz/1,106512,1 ... ECIA_.html
http://www.mmlodz.pl/482905/2014/6/5/av ... egory=news
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/gale ... ,t,id.html
Po koncercie M&G z zespołem i dłuższa pogadanka z M. Shadowsem. Do kolekcji dołączają podpisane winylki ostatnich dwóch LP.
Setlista:
1. Shepherd of Fire
2. Critical Acclaim
3. Welcome To The Family
4. Hail To The King
5. Doing Time
6. Buried Alive
7. So Far Away (nie grane od 2011)
8. Nightmare
9. Afterlife
10. Solo Synystera Gates'a (przemilczmy...
11. Bat Country
12. This Means War
13. Almost Easy
-------
14. Unholy Confessions
15. A Little Piece of Heaven
Zdjęcia:
http://m.lodz.gazeta.pl/lodz/1,106512,1 ... ECIA_.html
http://www.mmlodz.pl/482905/2014/6/5/av ... egory=news
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/gale ... ,t,id.html
Ostatnio zmieniony czw cze 05, 2014 12:09 pm przez WICKER MAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Bardzo pozytywnie, ale tak pustej hali na jakimkolwiek koncercie jeszcze nie widziałem
Właśnie widziałem fotorelacje, trybuny puste a i płyta pustawa...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
chciałem iść, ale za max 50 zł, a takiego biletu nie znalazłem... 
NIE DLA CZARNEGO ROBOCOPA!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja miałem jeden wolny - 5 min przed koncertem wszedłbyś spokojnie i za 0 PLN.Maczup pisze:chciałem iść, ale za max 50 zł, a takiego biletu nie znalazłem...
Ogólnie zgadzam się z tym co napisałem Wicker.
Świetny koncert. Mi się podobała taka surowa oprawa (tylko logo plus OGIEŃ!) mająca jakby podkreślić to że najważniejsza jest muzyka
A ta była pierwszorzędna.
Ludzi niby malutko, ale ja odniosłem wrażenie że przypadkowych osób tam nie było. Reakcje tych które były mega entuzjastyczne. Znajomość tekstów - kapitalna. W sumie dawno nie byłem na koncercie gdzie tak nieliczna publiczność potrafiła być tak głośna. Sam Shadows właściwie chyba wszystkie refreny dał ludziom pośpiewać.
Kto nie był - może żałować.
Nie będę porównywał tego wszystkiego do IM bo mnie zaraz tu jakieś Ralfy zjedzą ale .... ja wczoraj widziałem dużo więcej profesjonalizmu, radości z grania muzyki i czystego HEAVY METALU aniżeli jeszcze nie dawno na koncercie rycerzyków (właściwie to paziów) z Manowar
Świetny koncert. Mi się podobała taka surowa oprawa (tylko logo plus OGIEŃ!) mająca jakby podkreślić to że najważniejsza jest muzyka
Ludzi niby malutko, ale ja odniosłem wrażenie że przypadkowych osób tam nie było. Reakcje tych które były mega entuzjastyczne. Znajomość tekstów - kapitalna. W sumie dawno nie byłem na koncercie gdzie tak nieliczna publiczność potrafiła być tak głośna. Sam Shadows właściwie chyba wszystkie refreny dał ludziom pośpiewać.
Kto nie był - może żałować.
Nie będę porównywał tego wszystkiego do IM bo mnie zaraz tu jakieś Ralfy zjedzą ale .... ja wczoraj widziałem dużo więcej profesjonalizmu, radości z grania muzyki i czystego HEAVY METALU aniżeli jeszcze nie dawno na koncercie rycerzyków (właściwie to paziów) z Manowar
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2000 roku (bodajże), gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-) O koncertach Smashing Pumpkins i Faith No More w Spodku w 1997 roku nie wspominam, bo była wtedy powódź w Polsce, ale też po 2000-3000 ludzi przyszło:-)Abstract pisze:Bardzo pozytywnie, ale tak pustej hali na jakimkolwiek koncercie jeszcze nie widziałem
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

To szkoda, że nie byłeś na koncercie Henry'ego Rollinsa w Spodku w 1996, gdy było 400 osób (!!) bądź na dwóch polskich koncertach Def Leppard w 2003 roku, gdy na Torwarze i w Spodku były w sumie może 3000 ludzi:-) O koncertach Smashing Pumpkins i Faith No More w Spodku w 1997 roku nie wspominam, bo była wtedy powódź w Polsce, ale też po 2000-3000 ludzi przyszło:-)Abstract pisze:Bardzo pozytywnie, ale tak pustej hali na jakimkolwiek koncercie jeszcze nie widziałem
http://terazpasy.pl/Publicystyka/Artyku ... e_cracovii
Albo koncert Boba Dylana na stadionie w Krakowie dla 2 tysięcy osób. A trzeba dodać, że większość z wyżej wymienionych wykonawców + Bob Dylan to legendy muzyki i artyści formatu znacznie większego niż A7X...
Albo koncert Boba Dylana na stadionie w Krakowie dla 2 tysięcy osób. A trzeba dodać, że większość z wyżej wymienionych wykonawców + Bob Dylan to legendy muzyki i artyści formatu znacznie większego niż A7X...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Heavy metalu??? To jakiś żartKuba pisze:czystego HEAVY METALU
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Co? A nie pomyliłeś czasem A7X z nadchodzącym koncertem Black Sabbath?!! 
-
Deleted User 2259
Koncert zajebisty,publika dopisała,po 2 kawałkach wycofałem się trochę dalej i oglądałem wszystko z dalszej odległości,do następnego,tylko może w mniejszej hali.