KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Koszulki dzisiaj dotarły. I co mogę powiedzieć? Są po prostu rewelacyjne. To jedno zdanie chyba wystarczy za rekomendację.
Do mnie dotarła we wtorek. Koszulka znakomita. Wielkie dzięki za przygotowanie i ogarnięcie wysyłki.
eMek brak. Pozostało kilka sztuk L i XLvanyorick pisze:Drogi WydroJest jeszcze szansa na M-kę czy już pozamiatane?
przecież pisał Wydra ze Ty nie masz mieć wysłanejPuszek123 pisze:Do mnie jakoś dotrzeć nie może
Wysłałem wszystkie koszulki ludziom którzy wpłacili za wysyłkę, jeśli komuś nie dojdzie koszulka powiedzmy do wt dajcie znać będę interweniował na poczcie.
Przypominam, że w przyszłym tygodniu święto i potem we wt już koncert więc jeśli ktoś wpłaci śr/pt niech się liczy, że do koncertu koszulka może nie zdążyć dojść
Przypominam, że w przyszłym tygodniu święto i potem we wt już koncert więc jeśli ktoś wpłaci śr/pt niech się liczy, że do koncertu koszulka może nie zdążyć dojść
To zrób przelewvanyorick pisze:W takim razie poproszę L-kę
Z tym ze nie ma opcji wysyłki, tylko odbiór w dniu koncertu w Poznaniu
Ostatnio zmieniony pt cze 13, 2014 6:04 pm przez wydra77, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie. Jeśli ktoś nie opłacił jeszcze za wysyłke niech sobie lepiej wszystko przekalkuluje.Budziol pisze:Wysłałem wszystkie koszulki ludziom którzy wpłacili za wysyłkę, jeśli komuś nie dojdzie koszulka powiedzmy do wt dajcie znać będę interweniował na poczcie.
Bo może sie okazać ze koszulka przyjdzie dopiero po koncercie i może lepiej zrezygnować z wysyłki i odebrać koszulkę w Poznaniu przed koncertem.
A jak ktos wplacil kase 29 maja i nadal nie dostał koszulek to co wtedy?
Najprościej napisać do mnie :]
Powinna byc jeszcze jedna dodatkowa M-ka jakby ktos chcial
Wszystkie koszulki za które została opłacona przesyłka na moje konto myślę, że zostały wysłane. W ostatniej partii do tych którzy źle opisali przelewy (brak nicku itd) i musiałem trochę czasu poświecić na znalezienie właściciela wpłaty. W przypadku braku koszulek do pn pisać pm bo czasu do Pzn coraz mniej 
No to ja w takim razie biorę M-kę zamiast L-ki. Przelew poszedł....wydra77 pisze:Powinna byc jeszcze jedna dodatkowa M-ka jakby ktos chcial
Potwierdze Ci koło czwartku, piątku jak bede miał potwierdzona rozmiarówke tych dodatkowych koszulek. Jak będzie wolna M-ka to ja dostaniesz, jak nie to L-kavanyorick pisze:No to ja w takim razie biorę M-kę zamiast L-ki. Przelew poszedł....wydra77 pisze:Powinna byc jeszcze jedna dodatkowa M-ka jakby ktos chcial
Ekskjuzemła ... rozumiem, że koszulki poszły już w teren? Te moje jakos nie mogą do mnie trafić ... 
Mam ten sam problem - nasza profesjonalna poczta 'dostarcza' je już ponad tydzieńsumak pisze:Ekskjuzemła ... rozumiem, że koszulki poszły już w teren? Te moje jakos nie mogą do mnie trafić ...
PS. No i wykrakałem - przed chwilą odebrałem koszulkę - dzięki Wydra / Budziol!
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Ja rownież odebrałem koszulkę
Jest Mega! Do Zobaczenia w Poznaniu 
Ekskjuzemła najpierw wypadaloby na przesylke wplacicsumak pisze:Ekskjuzemła ... rozumiem, że koszulki poszły już w teren? Te moje jakos nie mogą do mnie trafić ...
Dotarly kolejne przelewy. Zamówienia dodane do listy.
Przelew od:
Michał rozmiar XL
vanyorick rozmiar M
Odbiór koszulek w Poznaniu.
Jako ze jest juz za pozno na wysylke pozostale koszulki tez beda do odbioru w Poznaniu:
sumak 2 koszulki rozmiary XL i XXL
AxoRix rozmiar M
Przelew od:
Michał rozmiar XL
vanyorick rozmiar M
Odbiór koszulek w Poznaniu.
Jako ze jest juz za pozno na wysylke pozostale koszulki tez beda do odbioru w Poznaniu:
sumak 2 koszulki rozmiary XL i XXL
AxoRix rozmiar M