same here. Lepiej teraz bo za moment znow bedzie sold outBudziol pisze:na ebayu juz zamowilem
Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Jak ich lubię....to robić taki numer 'chwilę' po picture discs, to wyjątkowo perfidne.
I 8 albumów w boxie (nieważne, że nawet nie chcialo im się go jakoś ładnie graficznie oprawić)...a single to w reklamówce? No nie można było zrobić boxa na całość??
Gderam...a i tak się przymierzam...
I 8 albumów w boxie (nieważne, że nawet nie chcialo im się go jakoś ładnie graficznie oprawić)...a single to w reklamówce? No nie można było zrobić boxa na całość??
Gderam...a i tak się przymierzam...
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
gdzie mozna nadobyc takie cacko i za ile??
Teraz to już tylko okazyjnie na necie bo kupiłem ostatni egzemplarz. Polowalem dość długo bo nigdzie nie mogłem znalezcqracoss pisze:gdzie mozna nadobyc takie cacko i za ile??
ło matko i córko!!! nowy box??
Ale ten lepiej wygląda; taki czerwoniuśki
No i kurde 7-dmio calowe tez wychodzą; nie lubię ich, ale będę musiał kupić bleee
Ale ten lepiej wygląda; taki czerwoniuśki
No i kurde 7-dmio calowe tez wychodzą; nie lubię ich, ale będę musiał kupić bleee
-
Deleted User 804
Możesz poczekać rok i kupić edycję na 12 calowych picture discachpaniron pisze: No i kurde 7-dmio calowe tez wychodzą; nie lubię ich, ale będę musiał kupić bleee![]()
Ha! Pewnie tak będzie
Kurde; jeszcze te włoskie digipacki się nie skończyły, potem chciałem japońskie pierwsze wydania, a tu dupa; a już myślałem, że się do końca roku finansowo 'odkuję'
Kurde; jeszcze te włoskie digipacki się nie skończyły, potem chciałem japońskie pierwsze wydania, a tu dupa; a już myślałem, że się do końca roku finansowo 'odkuję'
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Noo piętnaście razy to samo wydają. Lepiej by nowy krążek zapodali.
Nie obraziłbym się za wznowienie singli na cd w jakimś fajnym, kolekcjonerskim boxie, nie każdy jest fanem czarnych placków.
I tak i niegumbyy pisze:niezłe dojenie kasy
W dzisiejszych czasach mozesz sobie wszystko sciagnac do wyboru, do koloru. Nikt nikogo nie zmusza do kupna. Watpie zeby kogos kto ma jedna wersje jakiegos alumu obchodzily inne wydania, z koleii kokcjoner nigdy nie bedzie narzekal ze ma za duzo
Dojenie kasy z kolekcjonerówpaniron pisze:I tak i niegumbyy pisze:niezłe dojenie kasy![]()
W dzisiejszych czasach mozesz sobie wszystko sciagnac do wyboru, do koloru. Nikt nikogo nie zmusza do kupna. Watpie zeby kogos kto ma jedna wersje jakiegos alumu obchodzily inne wydania, z koleii kokcjoner nigdy nie bedzie narzekal ze ma za duzo
Wiadomo, że jest wolna wola i każdy wydaje swoją kasę na co ma ochotę...
www.MetalSide.pl
Tworzą - tu masz jak będzie wyglądała całość.krieg pisze:Z ciekawości, czy grzbiety wszystkich płyt tworzą jakaś grafę wspólną? Czy jest to po prostu powiększony oryginał?
http://www.ebay.pl/itm/IRON-MAIDEN-THE- ... 872&_uhb=1
Ja też to zamówiłem i dostaję od znajomego w paczce po 5 płyt. Już niedługo będzie całość.
U mnie doszedł w końcu box The First 10 Years z boxem. Całość jak na swój wiek - niemalże idealna
Fajny box, ale skusiłbym się tylko gdyby była edycja PL i Eddie z Polska flagą. Szkoda mi kasy na tą wersję.tomtomala pisze:Tworzą - tu masz jak będzie wyglądała całość.krieg pisze:Z ciekawości, czy grzbiety wszystkich płyt tworzą jakaś grafę wspólną? Czy jest to po prostu powiększony oryginał?
http://www.ebay.pl/itm/IRON-MAIDEN-THE- ... 872&_uhb=1
Ja też to zamówiłem i dostaję od znajomego w paczce po 5 płyt. Już niedługo będzie całość.
U mnie doszedł w końcu box The First 10 Years z boxem. Całość jak na swój wiek - niemalże idealna
Obrazek
Zazdroszczę boxa singli, w takim stanie, naprawdę zazdroszczę.
Nie ma co zazdroscic; trza kupowac
Nie wiem jak teraz, ale jak ja sie slinilem na to wydanie, to mozna bylo je wyhaczyc za okolo 100 funtow; i tyle chyba dalem, wiec nie jest to jakis majatek.
Ja z koleii jakis czas temu jestem bogatszy o kolejny laserdisc, tym razem '12 wasted years' \m/

Nie wiem jak teraz, ale jak ja sie slinilem na to wydanie, to mozna bylo je wyhaczyc za okolo 100 funtow; i tyle chyba dalem, wiec nie jest to jakis majatek.
Ja z koleii jakis czas temu jestem bogatszy o kolejny laserdisc, tym razem '12 wasted years' \m/
Powiedz to mojej małżonce 
-
Deleted User 4783
mam pytanie odnośnie "The beast arises" Paula. Czy ktoś już zakupił? Przymierzam się do CD i DVD, ale jak ktoś ma, może niech rzuci recenzję czy warto?
Nie ma breaking the law z tego co widzę, a liczyłem że wydawnictwo będzie choć trochę bardziej wyjątkowe :/
eeeee doszły do mnie Powerslave, Piece..& Live after... z czerwonego boxa i w zasadzie jest on juz pełny. Gdzie się zmieszczą Somewhere... i Seventh...?
Ktoś to chyba słabo obliczył. Ktoś ma podobne wrażenia?
Ktoś to chyba słabo obliczył. Ktoś ma podobne wrażenia?