Dokładnie to samo pomyślałem jak te ceny zobaczyłemSadek pisze:Dobrze, że byłem w 2012... Wystarczy.
21/02/2015 - Queen - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/02/2015 - Queen - Kraków
Night Mistress Fan Club Łódź
skoro wspominacie koncert sprzed 2 lat- czy ma ktoś na zbyciu bilet z tego koncertu? Pytam, bo ja swój zgubiłem, a chętnie kupię za piwo czy fajki 
Orientuje się ktoś odnośnie tych stref?
Najtańszy (ii kat.) za 210 zł to jakieś trybuny? Płyta droższa, a myślałem że to będzie najtańszy wariant
Najtańszy (ii kat.) za 210 zł to jakieś trybuny? Płyta droższa, a myślałem że to będzie najtańszy wariant
Czy na trybunę kat. I są prawie wszystkie wyprzedane bilety czy jest na razie ograniczona ilość w sprzedaży? Nie chcę mi się wierzyć, że w ciągu kilku dni sprzedały się prawie wszystkie bilety na trybunę. Kurcze, chciałam jechać z mamą, a na płytę niekoniecznie mi się widzi z nią czekać kilka godzin by być przy barierce
. Ktoś, coś wie? Może specjalnie chcą najpierw wyprzedać płytę i dlatego nie puścili w obieg wszystkich biletów na trybunę.
II kategoria to miejsca siedzące na trybunach. Zazwyczaj tak jest że płyta jest tańsza od tej nasłabszej kategorii trybun, ale nie jest to reguła.skjoldur pisze:Orientuje się ktoś odnośnie tych stref?
Dzięki za info. Zdecydowałem się jednak na płytę 
Geniusz Freddiego sprawia, że może on budzić tylko dwa rodzaje emocji. Uwielbienie i nienawiść. Choć są to skrajne emocje, wywodzą się z tego samego – bezapelacyjnego mistrzostwa jakie prezentował Merkuryinsp. Liki pisze:Myślę, że Queen bez Freddiego tylko zyskuje. Czy był gorszy frontman w historii rocka?
Pytaniem jest tutaj raczej, czy był jakikolwiek lepszy ?