Nowe fanclubowe koszulki ?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowe fanclubowe koszulki ?
No chyba tak
Mi chodziło o totemy w tle, które nie podlegały by "ueddowieniu".PanPrezes pisze:No akurat ten motyw już się kiedyś pojawił
Ostatnio zmieniony sob wrz 26, 2015 8:14 am przez krieg, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę ze sie ożywił temat 
Otóż pędzę z wiadomością ze bedzie reedycja koszulek z husaria. Mysle ze to dobra wiadomość dla ludzi, którzy przeoczyli poprzednia sprzedaż.
Nie bedzie to dokładnie taka sama koszulka jak ostatnio ale z wykorzystaniem tego samego motywu.
Dla ludzi wspominajacych motyw związany z nowa płyta tez jest dobra wiadomość. Jak tylko zostanie ogłoszony koncert/y w Polsce powstanie tez odpowiednia koszulka na to wydarzenie
Otóż pędzę z wiadomością ze bedzie reedycja koszulek z husaria. Mysle ze to dobra wiadomość dla ludzi, którzy przeoczyli poprzednia sprzedaż.
Nie bedzie to dokładnie taka sama koszulka jak ostatnio ale z wykorzystaniem tego samego motywu.
Dla ludzi wspominajacych motyw związany z nowa płyta tez jest dobra wiadomość. Jak tylko zostanie ogłoszony koncert/y w Polsce powstanie tez odpowiednia koszulka na to wydarzenie
Zacnie!
Jestem na TAK w obydwu przypadkach
Jestem na TAK w obydwu przypadkach
Yeah! Czekamy na projekty! 
No i to jest to CO TYGRYSKI LUBIĄ NAJBARDZIEJ 
jak cos na koszulke z husarzem sie oczywiscie pisze
Wydra mozesz mnie juz dodac do listy 
Pisz mnie Wydruniu
na obydwie koszulki 
Kiedyś przeoczyłem, teraz z chęcią zamówiłbym "husarię" w zacnym rozmiarze 3XL.wydra77 pisze:Widzę ze sie ożywił temat
I na bank 3 koszulki "wrocławskie" - dla siebie i dwojga pociech.
UWAGA UWAGA!!!
W zwiazku z brakiem oficjalnych koszulek BoS powstanie tez trzecia (oprocz nowej wersji koszulki z husaria i koszulki eventowej na koncert we Wrocławiu) Polska koszulka BoS.
Szczegóły wkrótce
W zwiazku z brakiem oficjalnych koszulek BoS powstanie tez trzecia (oprocz nowej wersji koszulki z husaria i koszulki eventowej na koncert we Wrocławiu) Polska koszulka BoS.
Szczegóły wkrótce
No to miodzio wiec bede brał trzy rodzaje

Jest juz projekt koszulki Iron Maiden Polska BoS 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Fajowa!