KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
aaa opcja z krasnalami -muzykami bardzo mi sie podoba 
może Eddie-krasnal?
Skoro te są tak popularne we Wrocku (jak byłem to nie miałem za bardzo czasu ich zobaczyć) tak jak pisałem w innym temacie - Pergola wydaje się być fajnym motywem dla tła
Ważne moim zdaniem, żeby tych motywów też nie było za dużo, żeby to miało ręce i nogi. "Less is more" 
Bardzo fajne że koszulki wracają w trzeciej odsłonie
, ja też już w ciemno zamawiam jedną w rozmiarze L i jedną M 
you are number ... 89
Gobos on tour 2016:Wrocław...
Ja wiem... z tymi krasnalami, nie wyjdzie to głupkowato? Stadion i Edek z albumu, wszystko jednoznacznie związane z koncertem.
Mi się podoba koncepcja żeby zamieścić Eddiego na Sky Tower, jak go rozpierdziela (al'a King Kong), Stadion, a gdzieś w rogu dodać jakiegoś krasnalka małego żeby nie było 
Może, może..
Chociaż Eddie szaman w Ostrowie Tumskim też były niezły ... ^^
To może tak jak mówiłem w innym poście coś z Panoramą Racławicką w tle, nie ta epoka, ale też krwawa jatka i podobny klimat, a i wizytówka Wrocławialysyjack pisze:obojętnie jaki to będzie krasnal ,niech będzie chociaż osobiscie wolałbym husarie
Chociaż krasnale byłyby czymś oryginalnym- Papa Heta to mógłby Eddie pożerać, nie wiem tylko czy fani Mety nie czuli by się wtedy urażeni
Gorzej, jak we Wrocławiu zrobią koncert Mety i będzie tam dwa razy tyle ludzi - kto, kogo wtedy pożre... lepiej nie idźmy tą drogą, można się ośmieszyć, po co prowokować?
Co racja to racja, generalnie Eddie z krasnalami może wyglądać średnio, ale Eddie w czapce krasnala? Nie licząc budowli to krasnale chyba są najbardziej rozpoznawalnym symbolem tego miasta (nie licząć np. Śląska)
Moze Edek z motywu promujacego trase...znaczy sie z sercem w reku szlachtujac jakas dzika zwierzyne rodem z amazonii we wroclawskim zoo
do tego jakas paronama Wrocka lub jakis charakterystyczny motyw,np.iglica Hali Ludowej
Edek jako krasnal....zalatuje mi tutaj bajeczka dla 6-latka 
To by zależało od wykonania (np. krasnal w stylu Władcy Pierścieni z brodą i toporem nie byłoby chyba bajeczką dla 6-latka). Na pewno pomysł jest oryginalny.qracoss pisze:Edek jako krasnal....zalatuje mi tutaj bajeczka dla 6-latka
Wrocek to krasnale i kropka
Wiadomo ze tlo to pole do popisu: Ostrow, Panorama. Hala
Można zawsze Edka z trasy na tle stadionu (w końcu tam będzie koncert), a gdzieś z boku wcisnąć krasnala. A te krasnale są charakterystyczne (nie takie ze Śródziemia! czy jakiegoś RPG), bo to nie są krasnale dla samego krasnalowania
Tylko chodzi o coś ważniejszego 
Tutaj do poczytania: http://skarbykultury.pl/historia-kultur ... o-krasnala
Tutaj do poczytania: http://skarbykultury.pl/historia-kultur ... o-krasnala
www.MetalSide.pl
A jesli byłaby to bajka dla dorosłych?qracoss pisze:Moze Edek z motywu promujacego trase...znaczy sie z sercem w reku szlachtujac jakas dzika zwierzyne rodem z amazonii we wroclawskim zoodo tego jakas paronama Wrocka lub jakis charakterystyczny motyw,np.iglica Hali Ludowej
Edek jako krasnal....zalatuje mi tutaj bajeczka dla 6-latka
z przodu Edi trzymający stadion w ręce(jzamiast serca) taki stadion wyrwany z ziemi a z tyłu głowy członków w czapeczkach krasnalowych lub panorama racławicka jako tło i twarze zespołu

Co Ty znowu z tymi kropkami?Budziol pisze:Wrocek to krasnale i kropka![]()
A tak na poważnie to projekt jest juz ustalony z graficzka.
Dokładnie tak jak Budziol mowi Wrocław to Krasnale.
I Edek bedzie krasnalem
Pierwsza osoba, która odgadnie motyw z projektu dostanie mini poster z tym projektem. Wiecej szczegółów za jakiś czas
Eddie jako krasnal to będzie hit
Koszulka będzie miała nadruk i z przodu i z tyłu?
Koszulka będzie miała nadruk i z przodu i z tyłu?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Sam Eddie to kicz ale przebranie go za krasnala to lekkie przedszkole