Efektu jeszcze nie widziałeśFrost No pisze:Sam Eddie to kicz ale przebranie go za krasnala to lekkie przedszkole
KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENTOWE - MAIDEN POLAND 2013 / 2014
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Bez przesady, troche dystansu. A rok roczne przebieranie go za mikolaja to co?
Bardzo fajny pomysl czekamy na koncowy efekt.
P.S. Zamowienie koszulki jest dobrowolne, nie obowiazkowe
Bardzo fajny pomysl czekamy na koncowy efekt.
P.S. Zamowienie koszulki jest dobrowolne, nie obowiazkowe
Tak. Nadruk bedzie dwustronny. I bedzie to trzecia edycja a za razem kontynuacja projektów z 2013 i 2014. Takze wszystkie trzy koszulki bedą w tym samym stylu i bedą tworzyć kompletMichał pisze:Eddie jako krasnal to będzie hit![]()
Koszulka będzie miała nadruk i z przodu i z tyłu?
Wiecej szczegółów wkrótce
No i pięknie.
Już się doczekać nie mogę
Już się doczekać nie mogę
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
tak czy owak jestem zaaaaaaaaaaaaaaa

a tak nawiasem
czy jest opcja dokupienia koszulki z Husarią????
Tak. Koszulki z husaria tez bedą robione. Najprawdopodobniej bedą drukowane razem z Wrocławiem na wiosnę. Chociaż projekt powinien byc dużo wcześniej od koszulki wrocławskiej
eeee.... wcale niewydra77 pisze:Wrocław to Krasnale
www.MetalSide.pl
Faktycznie. Rzeszów chybagumbyy pisze:eeee.... wcale niewydra77 pisze:Wrocław to Krasnale
to jacuś zamawia dwie husarie plus dwie nowe ,a i pytanko wydra odnośnie koszulek czy starych czy nowych ,chciałbym zamówić dla syna wiec rozmiar dziecięcy i tu pytanko ,czy jest opcja zamówienia każdej z koszulek również dla dziecka?
Rzeszów?wydra77 pisze:Faktycznie. Rzeszów chybagumbyy pisze:eeee.... wcale niewydra77 pisze:Wrocław to Krasnale
Pierwsze słyszę.
Z rozmiarami to jest tak ze wszystkie koszulki lecą z tych samych sit. Zobacz sobie na poznańskiej koszulce jaki duży jest wydruk i bedziesz miał odpowiedz na jaka mała koszulke to mogłoby sie zmieścić. Bo wydruku nie da sie przeskalowac i zmniejszyć.lysyjack pisze:to jacuś zamawia dwie husarie plus dwie nowe ,a i pytanko wydra odnośnie koszulek czy starych czy nowych ,chciałbym zamówić dla syna wiec rozmiar dziecięcy i tu pytanko ,czy jest opcja zamówienia każdej z koszulek również dla dziecka?
ok tylko pytam ,nic ,kupie młodemu jakąś na allegro ,
ps: i chciałem ci powiedzieć że w tym kostiumie i tak pomalowany jak na ................ powienieneś chodzić na co dzień

ps: i chciałem ci powiedzieć że w tym kostiumie i tak pomalowany jak na ................ powienieneś chodzić na co dzień
Hehe. Ja tak chodzę na codzień tylko po 22lysyjack pisze:ok tylko pytam ,nic ,kupie młodemu jakąś na allegro ,
ps: i chciałem ci powiedzieć że w tym kostiumie i tak pomalowany jak na ................ powienieneś chodzić na co dzień![]()
Jacku zobacz sobie rozmiarówkę w pierwszym poście. Rozmiar S bedzie za duży?
Rozumiem, że jeszcze normalne zapisy na koszulki będą dopiero zrobione? Bo wolę poczekać na projekt i dopiero wtedy zamawiać, choć na 90% i tak sie skuszę 
właśnie kombinujemy z żoną czy by wyglądał w tym rozmiarze jak Edi po wzdęciu
czy będzie ok.
.Się jeszcze okaże
.
Tak oficjalne zapisy bede prowadzone w oddzielnym, nowym temacie. Tu na razie sa wstępne pogawędkiwojteq pisze:Rozumiem, że jeszcze normalne zapisy na koszulki będą dopiero zrobione? Bo wolę poczekać na projekt i dopiero wtedy zamawiać, choć na 90% i tak sie skuszę
UWAGA UWAGA!!!
W zwiazku z brakiem oficjalnych koszulek BoS powstanie tez trzecia (oprocz nowej wersji koszulki z husaria i koszulki eventowej na koncert we Wrocławiu) Polska koszulka BoS.
Szczegóły wkrótce
W zwiazku z brakiem oficjalnych koszulek BoS powstanie tez trzecia (oprocz nowej wersji koszulki z husaria i koszulki eventowej na koncert we Wrocławiu) Polska koszulka BoS.
Szczegóły wkrótce
iiiiiiiiiiiiiiii i piknie biore wszycho

Jest juz gotowy projekt koszulki IM Polska BoS.
Jak dostanę wycenę z drukarni to podam cenę koszulki i otworze nowy temat gdzie bedzie można koszulki zamawiać. Z przodu koszulki wydruk dużego formatu. Z tylu jedynie małe logo u góry koszulki.
Jak dostanę wycenę z drukarni to podam cenę koszulki i otworze nowy temat gdzie bedzie można koszulki zamawiać. Z przodu koszulki wydruk dużego formatu. Z tylu jedynie małe logo u góry koszulki.