KOSZULKI WROCŁAW 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI WROCŁAW 2016
Wszystkie opłacone zamówienia zostaną wysłane w przyszłym tygodniu do Budziola.
Zamówienia nieopłacone zostaną skasowane.
Nowe zamówienia po przyszłym tygodniu bedą droższe ze względu na wysyłke zagraniczna.
Wszystkie zmiany zostaną ogłoszone tutaj
Zamówienia nieopłacone zostaną skasowane.
Nowe zamówienia po przyszłym tygodniu bedą droższe ze względu na wysyłke zagraniczna.
Wszystkie zmiany zostaną ogłoszone tutaj
To wiec jest szansa ze dojda do mnie przed download?wydra77 pisze:Koszulki zamówione i opłacone do końca tego tygodnia bedą wysłane (mam nadzieje) przez Budziola w przyszłym tygodniu. Wszystko zależy od tego czy sie wydrukują w tym tygodniu i kiedy dotrą do Budziola
Jesli dotrą do mnie do Anglii przed weekendem to wezmę ze sobą na DownloadPsotnick pisze:To wiec jest szansa ze dojda do mnie przed download?wydra77 pisze:Koszulki zamówione i opłacone do końca tego tygodnia bedą wysłane (mam nadzieje) przez Budziola w przyszłym tygodniu. Wszystko zależy od tego czy sie wydrukują w tym tygodniu i kiedy dotrą do Budziola
Zamowienie wysłane do drukarni. Powstanie 115 koszulek z krasnalami. Jesli wszystko pójdzie dobrze z separacja to druk koszulek nastąpi jutro 
Zamykam wiec Listę z koszulkami ktore bedzie wysyłał Budziol.
Dla osób spóźnialskich (bo zawsze takie sa pomimo, ze zapisy trwały 2 miesiące) wydrukuje dodatkowa ilośc koszulek. Niemniej koszulki bedą wysyłane z Anglii wiec cena (ze względu na wysyłke) automatycznie wzrośnie.
Osoby, ktore nie zapłaciły za koszulke i wysyłke (oprocz tych, ktore skontaktowały sie ze mną i potwierdziły poźniejszy termin płatności) zostały skreślone z listy osób zamawiających i bedą mogły zamówić koszulke powtórnie z puli dla "spóźnialskich"
W razie pytań prosze pisać.
Zamykam wiec Listę z koszulkami ktore bedzie wysyłał Budziol.
Dla osób spóźnialskich (bo zawsze takie sa pomimo, ze zapisy trwały 2 miesiące) wydrukuje dodatkowa ilośc koszulek. Niemniej koszulki bedą wysyłane z Anglii wiec cena (ze względu na wysyłke) automatycznie wzrośnie.
Osoby, ktore nie zapłaciły za koszulke i wysyłke (oprocz tych, ktore skontaktowały sie ze mną i potwierdziły poźniejszy termin płatności) zostały skreślone z listy osób zamawiających i bedą mogły zamówić koszulke powtórnie z puli dla "spóźnialskich"
W razie pytań prosze pisać.
Na razie mam okolo 10 wplat na wysylke koszulek
Znaczy, jeśli ktoś zapłacił za koszulkę ale jeszcze nie opłacił wysyłki u Budziola, zostaje skreślony i ma zwrot kasy?wydra77 pisze:Osoby, ktore nie zapłaciły za koszulke i wysyłke (oprocz tych, ktore skontaktowały sie ze mną i potwierdziły poźniejszy termin płatności) zostały skreślone z listy osób zamawiających i bedą mogły zamówić koszulke powtórnie z puli dla "spóźnialskich"
Nie
To musi zaplacic dyszke, albo sprzedam jego koszulke na allegro
Nie! Już płacę, tylko ręce precz od mojej koszuli!Budziol pisze:Nie![]()
DokładnieBudziol pisze:Nie![]()
Wszystkie opłacone koszulki wysyłam do Budziola a co On z nimi zrobi to juz jego sprawa
Wybaczcie, ja jako "spóźnialski" chciałbym jedną "L" jeżeli dało by radę. Żona jest niepocieszona, że nie ma wersji damskich 
Zawsze moze zamówić S-keKain pisze:Wybaczcie, ja jako "spóźnialski" chciałbym jedną "L" jeżeli dało by radę. Żona jest niepocieszona, że nie ma wersji damskich
Zrób szybko przelew i jesli jutro sie zaksięguje na moim koncie to załapiesz sie na wysyłke od Budziola
Data księgowania 6/06. Przelew od: Kain
Ale my to się możemy na Troopera zgadać, co?Budziol pisze:Nie![]()
KOSZULKI WYDRUKOWANE!!!! 
Super
czyli po 12 .06 powinny być u nas 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Czekam z niecierpliwością 
Odnosnie mini posterow ktore były nagroda w konkursie... Bedą one do odebrania podczas Meet up'u w Klubie Liverpool miedzy godzina 14-15. Prosze o kontakt osoby, ktore wygrały poster. Lista osób na poczatku tego tematu w jednym z pierwszych postów.
Koszulki na dniach maja juz byc.u.mnie :-)
Koperty poadresowane, wszystko gotowe do.wysylki :-)
Koperty poadresowane, wszystko gotowe do.wysylki :-)
potrzebuje trzy koszulki husarii na Iron we wrocku
3 osoby potwierdziły odbiór posterow na Meet-up'iewydra77 pisze:Odnosnie mini posterow ktore były nagroda w konkursie... Bedą one do odebrania podczas Meet up'u w Klubie Liverpool miedzy godzina 14-15. Prosze o kontakt osoby, ktore wygrały poster. Lista osób na poczatku tego tematu w jednym z pierwszych postów.