kontakt z kimś z IM ?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

adam IM
-#Trooper
-#Trooper

kontakt z kimś z IM ?

Post autor: adam IM »

witam.
szukam kogoś kto dysponuje kontaktem z członkami zespołu i mógłby się ze mną nim podzielić. najbardziej chodzi mi o kontakt z Harrisem ewentualnie z ich managerem. oczywiście chodzi o adres e-mail. potrzebny mi kontakt przed ich koncertem w Polsce w tym roku.

spoko bilety na koncert mam więc nie chodzi o żebranie o darmowe wejściówki :)

oczywiście jeśli ktoś ma taki namiar to raczej info na priva.
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Re: kontakt z kimś z IM ?

Post autor: hipcio_stg »

Ot tak o każdy z dostępem do obozu Maiden sieknie namiarem, numerem telefonu pierwszej lepszej osobie z forum... Nie tędy droga.
Awatar użytkownika
Papa
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Papa »

Podzielenie się taką informacją z pierwszą lepszą osobą przez kogoś z poza środowiska zespołu wiąże się z możliwością zawężenia dostępu do tego typu informacji (im mniej osób wie, tym łatwiej o fotkę, autograf etc.). Kwestia również zaufania, pracownik hotelu na pewno nie chciałby, by jego zaufany znajomy rozpowiadał wszystkim wszem i wobec, co wie, by go nie wyjebali z pracy jakimś sposobem.

Ale jeśli naprawdę Ci zależy, to Maiden znajdzie Ciebie. :wink:
adam IM
-#Trooper
-#Trooper

ok. dzięki za wielką pomoc i umoralniające dygresje :)

ciekawe skąd Harris będzie wiedział że X dostał namiar od Y. jeśli to was martwi to zapewniam że ten kontak będzie jednorazowy i w zależności od odpowiedzi na pierwszego emila może się na nim zakończyć. nie mam mentalności stalkera i nie chodzi mi o to aby szpanaować tym że mam bezpośredni kontakt z IM. za stary jestem na takie zabawy.
jeśli ktoś faktycznie taki kontakt posiada to mogę się z nim podzielić informacją po co mi on. oczywiście na priva i z całkowitą dyskrecją, której nie zapewni ci nawet MOSAD.
ważny jest dla mnie właśnie ten rok i ten konkretny koncert potem kontakt z zespołem wystarczy mi na poziomie słuchacza i oglądacza.
jeśli nie prywatny e-mail do w/w panów to może kontakt taki, który daje pewność że moja wiadomość do niech dotrze.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Nie wiem ile w Londynie mieszka Dickinsonów o imieniu Bruce ale jeśli jeden to zdobycie jego adresu i numeru telefonu to 30 sekund szukania :lol:

A adresy domowe do wszystkich obecnych członków to też góra godzina szukania
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

adam IM
-#Trooper
-#Trooper

Michał pisze:Nie wiem ile w Londynie mieszka Dickinsonów o imieniu Bruce ale jeśli jeden to zdobycie jego adresu i numeru telefonu to 30 sekund szukania :lol:

A adresy domowe do wszystkich obecnych członków to też góra godzina szukania
naprawdę zabawne :) :)

ok. może się do tego źle zabrałem. skoro kontakt z zespołem a właściwie z dwoma w/w panami to taka wiedza tajemna, skrywana przez ich posiadaczy to może zróbmy inaczej.

jeśli ktoś faktycznie ma kontakt, o który mi chodzi to może przekaże mojego posta do w/w panów. tzn. wyślę emila osobie, która rzeczywiście ma taki kontak a ta osoba prześle go dalej jako załącznik? nie będzie się musiała dzielić ze mną tajemnicą :) :) :)
osoba ta będzie wiedziała o co biega i przekona się że nie jest to nic strasznego co mogłoby zaszkodzić posiadaczowi kontaktu ani w żaden sposób zespołowi. ok? moze tak być? pytam poważnie.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Ale ja nie zartuje
Wpisz w google maps Bruce Dickinson i pokazuje lokacje jakas z adresem i jakims numerem telefonu :lol:
Maili nie mam ale mam domowe no ale ich nie chcesz
Tylko do harrisa moze byc nieaktualny bo podobno dom sprzedawal
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Phantom Music Mangment Ltd
Bridle House
36 Bridle Lane