British Lion trasa 2016?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4783
British Lion trasa 2016?
http://ironmaiden.com/news/article/brit ... cember-3rd
Czyżby była szansa na gig British Lion w Polsce?
"British Lion featuring Steve Harris will headline the Planet Rockstock festival on Saturday the 3rd December at Trecco Bay, South Wales.
This will be part of a full British Lion European tour, details of which to be announced soon."
zobaczyć Steve'a w Progresji to byłoby coś! Ciekawe jaką liczbę gigów biorą pod uwagę?
Czyżby była szansa na gig British Lion w Polsce?
"British Lion featuring Steve Harris will headline the Planet Rockstock festival on Saturday the 3rd December at Trecco Bay, South Wales.
This will be part of a full British Lion European tour, details of which to be announced soon."
zobaczyć Steve'a w Progresji to byłoby coś! Ciekawe jaką liczbę gigów biorą pod uwagę?
Re: British Lion trasa 2016?
byłbym !!
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie sądzęCzyżby była szansa na gig British Lion w Polsce?
-
Deleted User 4783
jak będzie gdzieś blisko - Niemcy, Czechy, Słowacja... trzeba się wybrać
Dzosef, o trasie maiden w 2014 też mówiliśmy, że nie będzie, a była. Ja czekam na oficjalne info z całą trasą. Może zawitają 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Noo, ale jest różnica między Maidenami a Lionem
. Patrzę na archiwalne koncerty Steve'a to raczej poza UK były to Francja, Hiszpania, Belgia, Holandia, Skandynawia, Niemcy, Włochy, Portugalia i Szwajcaria. Poza tym nie spodziewałbym się bardzo długiej trasy, skoro Ironi mają powrócić.
-
Deleted User 4783
pewnie że tak, że Maiden to Maiden. Ale zobaczymy 
Trasa rozpocznie się w listopadzie i skończy w grudniu. Odwiedzą również nowe miejsca;]
HAMMERS jak zwykle dobrze poinformowany. Ciekawe od kogo to info...

Już w kwietniu pisałem, że Steve ruszy w trasę w tym roku;) Po tym jak z nim rozmawiałem podczas backstage'u. Na aftershow party w Donington również o tym rozmawialiśmy, a obecny tam perkusista British Lion również sporo czasu poświęcał na rozmowach o trasie z Harrisem. Nie spekulujcie nic;) niedługo wszystkiego się dowiecie;]
Nastawiam się na kameralny gig gdzieś w zasięgu.. The World without heaven! Kurde, na Harrisa zawsze chciałem pojechać, może ta nadzieja osłodzi mi rozterki związane z tym, że jutro jednak nie pojadę do Bukaresztu, bo to byłaby przeginka...
M.
M.
Stary materiał BL to nuda i nic ciekawego, nagra coś nowego?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Oby. Dwa nowe utwory, które grał na poprzedniej trasie są o niebo lepsze niż cały British Lion 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Już niedługo ogłoszenie europejskiej trasy British Lion, która wystartuje prawdopodobnie pod koniec listopada. Ciekawe czy w roli supportu wystąpi znowu The Raven Age co jest prawdopodobne biorąc pod uwagę fakt, że wydają swój debiutancki album właśnie w grudniu.
-
Deleted User 4783
a jakieś info macie co do miejsc, które odwiedzą w naszej części Eu?
Coś tam wiemy;] Spokojnie niedługo wszystkiego się dowiecie i będziecie zadowoleni;]
-
Deleted User 4783
HAMMERS, wiem, że nie ma co pytać co i jak, ale sugerujesz PL? 
Tak. KatowiceThe_Alchemist pisze:HAMMERS, wiem, że nie ma co pytać co i jak, ale sugerujesz PL?
mam nadzieje, że nie żartujeszwydra77 pisze:Tak. KatowiceThe_Alchemist pisze:HAMMERS, wiem, że nie ma co pytać co i jak, ale sugerujesz PL?
jeśli to prawda to jestem w niebie
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Deleted User 4783
Katowice? Jeśli to prawda, to już się zbieram
z Warszawy 3 godziny pociągiem i jestem! Wydra, właśnie sprawiłeś, że ten dzień będzie piękny xD
Katowice, czyli Mega Club?