British Lion trasa 2016?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: British Lion trasa 2016?
Mnie akurat British Lion i ich płyta zupełnie nie podeszła, ale jeśli byłaby okazja zobaczyć Stefka w warunkach klubowych i to w dodatku w Katowicach, to w sumie będę musiał tę opcję przemyśleć. 
co więcej, trzeba będzie osłuchać się ich płytyFaithNoMore pisze:Mnie akurat British Lion i ich płyta zupełnie nie podeszła, ale jeśli byłaby okazja zobaczyć Stefka w warunkach klubowych i to w dodatku w Katowicach, to w sumie będę musiał tę opcję przemyśleć.
The lover of life's not a sinner.
Czyli Kraków i Gdańsk
Ja chyba do Gdańska się wybiorę.
Ktoś zorientowany może powiedzieć mi jaka jest szansa na wspólną fotkę i autograf Steve'a po koncercie?
Ktoś zorientowany może powiedzieć mi jaka jest szansa na wspólną fotkę i autograf Steve'a po koncercie?
Jak się postarasz to i dostaniesz.
To nie Iron Maiden, gdzie wyjście do fanów grozi rozerwaniem na strzępy.
Lokalizacyjnie to pasuje mi nie bardzo... Może uda mi się w tym terminie ustawić delegację służbowa do Krakowa bądź Gdańska to połączę przyjemne z pożytecznym - na sam koncert nie chce mi się gnać przez pół Polski.
Może pójdę na krakowski gig. Szkoda tylko, że nie jest dzień wcześniej 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Raczej krecenie nosem niz euforia 
Płyta British Lion podobała mi się tak średnio szczerze mówiąc więc nie jestem pewny czy się pojawię na jednym albo drugim gigu. Ale kto wie - zobaczymy 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja raczej pod kątem fotek ze Stevem niż po walory muzyczne
.
Czyli tak jak pisałem byście byli spokojni;) mam nadzieję, że warto było czekać na taki news;] Wszystkie moje informację się sprawdziły, w końcu od samego Stefana. Choć najważniejszy koncert dla mnie będzie w Faro;) Aczkolwiek w Krakowie i Gdańsku również się spotkamy;]
Dzosef pisze:Ja raczej pod kątem fotek ze Stevem niż po walory muzyczne.
Właśnie ja też jechałbym głównie pod tym kątem i nie wiem, czy aż tak mi się chce je mieć, żeby głównie po to jechać
Może znowu zagra jakieś nowe utwory 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Prawdopodobnie zobaczymy się w Gdańsku!
Ja pewnie też gdańsk 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Moze Stefek oglada te miasta pod kątem koncertow IM w 2017 
Też o tym myślałem 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- hipcio_stg
- -#Moonchild

W Gdańsku (na granicy) przecież już grali.
-
Deleted User 4783
Ale lament... że daleko, że data nie pasi. Nie jedźcie - będzie więcej miejsca pod sceną
ja robię obydwa i nie dla muzy British Lion, a tylko i wyłącznie dla Stefka. Trzeba korzystać xD
Wiadomo, co kto lubi, ale dziwi mnie jechanie tylko i wyłącznie dla Harrisa (czy kogokolwiek z Iron Maiden) i w żadnym stopniu dla muzyki - serio aż tak jest dla was ważna ta fotkaThe_Alchemist pisze:Ale lament... że daleko, że data nie pasi. Nie jedźcie - będzie więcej miejsca pod scenąja robię obydwa i nie dla muzy British Lion, a tylko i wyłącznie dla Stefka. Trzeba korzystać xD