KOSZULKI WROCŁAW 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI WROCŁAW 2016
Ten ma piwo? 
- soulburner
- -#Invader

Pytanie w temacie koszulek, ale nie tych
Po ile mogą być jakieś oficjalne koszulki na miejscu koncertu?
You must gather your party before venturing forth.
- Bikerozo78
- -#Prowler

AVE.Zostaly jeszcze koszulki nowe Maiden Poland ?Rozmiar L
KOSZULKA WROCŁAWSKA SOLD OUT!!!
Wszystkie 115 sztuk poszło!!!
Wszystkie 115 sztuk poszło!!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

I trzeba przyznać, że wszystkie projekty były zajebiste i elitarne. W Poznaniu żałowałem, że nie kupiłem. Od Wrocławia zawsze zamawiam w ciemno!
Czy istnieje jeszcze szansa na kupienie takiej koszulki? Widziałem je na koncercie i pytałem ludzi skąd je mają, tak trafiłem tutaj. Bardzo bardzo bym chciał taką mieć, mam z wielu krajów ale tej jednej mi brakuje...
Pisz pw do Wydry
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Nie dziwię się, że brakuje, bo koszulka jest unikatowa. Z tego co wiem to powstało mniej niż 100sztDlugi1973 pisze:Czy istnieje jeszcze szansa na kupienie takiej koszulki? Widziałem je na koncercie i pytałem ludzi skąd je mają, tak trafiłem tutaj. Bardzo bardzo bym chciał taką mieć, mam z wielu krajów ale tej jednej mi brakuje...
Juz w 2017 na Kraków 
Niestety tak jak napisałem pare postów wyżej wszystkie koszulki sie sprzedały.Dlugi1973 pisze:Czy istnieje jeszcze szansa na kupienie takiej koszulki? Widziałem je na koncercie i pytałem ludzi skąd je mają, tak trafiłem tutaj. Bardzo bardzo bym chciał taką mieć, mam z wielu krajów ale tej jednej mi brakuje...
115 było wydrukowanych i wszystkie poszły.hipcio_stg pisze:Nie dziwię się, że brakuje, bo koszulka jest unikatowa. Z tego co wiem to powstało mniej niż 100sztDlugi1973 pisze:Czy istnieje jeszcze szansa na kupienie takiej koszulki? Widziałem je na koncercie i pytałem ludzi skąd je mają, tak trafiłem tutaj. Bardzo bardzo bym chciał taką mieć, mam z wielu krajów ale tej jednej mi brakuje...Wydaje mi się również, że Wrocławska jest już niedostępna. Dostępność niech potwierdzi Wydra.
Z roku na rok drukuje wiecej i wszystkie sie sprzedają
Projekt koszulki krakowskiej mam juz opracowanyBudziol pisze:Juz w 2017 na Kraków
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Kujawiak jaki?
albo pomnik Edka przed sukiennicami zamiast Mickiewicza :-)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Taa może edek w kaście na Wawelu?
Edek wyrywający serducho smokowi wawelskiemu <3
-
Deleted User 4783
Patryk, to by mi się podobało. Eddie z wyrwanym sercem, obok leżący smok, a w tle oczywiście Wawel 
Cos w tym jestThe_Alchemist pisze:Patryk, to by mi się podobało. Eddie z wyrwanym sercem, obok leżący smok, a w tle oczywiście Wawel
wydra77 pisze:Cos w tym jestThe_Alchemist pisze:Patryk, to by mi się podobało. Eddie z wyrwanym sercem, obok leżący smok, a w tle oczywiście Wawel