Ja kupilem przez telefon bez najmniejszych problemow
27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Pisali ludziska o problemach ze stronka przy zakupie biletow na roznych przegladarkach.
Ja pierdziele, serio GAEE wyprzedane? Jakaś szansa, że coś jeszcze będzie czy już na amen?
Pewnie będzie, to LN 
Czy wiadomo kiedy będą wysyłać bilety bo napisałem do nich i zero wiadomości
Powoli wysyłają...
Bilet kupiony.
W sumie 317,24 PLN
W sumie 317,24 PLN
Bilety dotarły do mnie przed chwilą.
Przy okazji mam do Was pytanie: kupowałem 2 bilety, jeden dla mnie, jeden dla znajomego. W polu "uczestnik" na obydwu biletach widnieje moje nazwisko, chociaż przy zakupie na 100% podawałem dwa różne. Czy tak powinno być, czy się jełopy pomyliły?
Przy okazji mam do Was pytanie: kupowałem 2 bilety, jeden dla mnie, jeden dla znajomego. W polu "uczestnik" na obydwu biletach widnieje moje nazwisko, chociaż przy zakupie na 100% podawałem dwa różne. Czy tak powinno być, czy się jełopy pomyliły?
Pomylili się.
Na twoim miejscu skontaktowałbym się z LN, bo możesz mieć problemy.erosinho pisze: ↑śr lis 29, 2017 1:41 pm Bilety dotarły do mnie przed chwilą.
Jak to jest naprawdę z biletami imiennymi, faktycznie uczestnicy koncertu są legitymowani podczas sprawdzaniu biletu
Byłem na wielu meczach piłki nożnej gdzie także mamy bilety imienne i nigdy z taką sytuacją się nie spotkałem. W zasadzie chyba czemu innemu ma służyć ten proces 
Pytalem znajomych i tak.
Podobno sporo osob wlasnie nie weszlo przez ta kontrole na Stinga
Podobno sporo osob wlasnie nie weszlo przez ta kontrole na Stinga
Dokładnie... kilka kliknięć myszką i po sprawie.
A to rzeczywiście przydałoby się
www.MetalSide.pl
mam odpowiedź z ticketmaster, złodziejstwa ciąg dalszy. Oczywiście, można zmienić użytkownika, trzeba tylko odesłać im bilet, wypełnić oświadczenie i... dopłacić 3 dychy. Noż qrva mać, nie dość że się pały jebnęły i wystawili mi błędnie bilety, to jeszcze mam im za to 3 dychy płacić.
Tak na marginesie - już chyba wiadomo, po co są robione bilety imienne. Kasa, misiu, kasa.
Tak na marginesie - już chyba wiadomo, po co są robione bilety imienne. Kasa, misiu, kasa.
Trzeba bardzo uważać przy wpisywaniu nazwiska, żadnych kombinacji 
To już chyba podchodzi pod jakiś paragraf.erosinho pisze: ↑śr lis 29, 2017 4:41 pm mam odpowiedź z ticketmaster, złodziejstwa ciąg dalszy. Oczywiście, można zmienić użytkownika, trzeba tylko odesłać im bilet, wypełnić oświadczenie i... dopłacić 3 dychy. Noż qrva mać, nie dość że się pały jebnęły i wystawili mi błędnie bilety, to jeszcze mam im za to 3 dychy płacić.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja jak kupowałem bilety na Mete przysłali mi złe nazwisko na bilecie. Zdzwoniłem do nich i wysłali mi maila,który upoważnia mnie do wejścia na nazwisko, które mam na bilecie.Bez opłat.erosinho pisze: ↑śr lis 29, 2017 4:41 pm mam odpowiedź z ticketmaster, złodziejstwa ciąg dalszy. Oczywiście, można zmienić użytkownika, trzeba tylko odesłać im bilet, wypełnić oświadczenie i... dopłacić 3 dychy. Noż qrva mać, nie dość że się pały jebnęły i wystawili mi błędnie bilety, to jeszcze mam im za to 3 dychy płacić.
Jesteś pewien, że dobrze wprowadziłeś dane uczestników? Można to sprawdzić na ticketmaster, w "Moje bilety" wybierasz konkretną imprezę i klikasz na nr zamówienia. Powinno wtedy przejść do szczegółowego opisu zamówienia, wraz z wpisanymi danymi podczas zakupu.erosinho pisze: ↑śr lis 29, 2017 1:41 pm Bilety dotarły do mnie przed chwilą.
-
Deleted User 2259
A na Czeski gig też imienne? bo się zastanawiam czy się tam jednak nie wybrać, jak z biletami mają być takie cyrki, ale z drugiej szkoda, bo prawie 20 lat czekałem na koncert w swoim mieście.
Jeżeli w szczegółach zamówienia jest dobrze, to żądanie dodatkowej kasy byłoby wyłudzeniem. Ale nie widzę za bardzo możliwości pomyłki z ich strony. Jeżeli one nie są generowane automatycznie, to byłaby straszna manufaktura. Myślę, że po prostu drukowane jest to co wpisał kupujący. Chyba, że wysłali Ci dwa razy ten sam bilet.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen