I znowu będzie się działo! Wspólnie z supermegazajebistą firmą SPARTA TRAVEL organizujemy wspólny, kolejny git-wyjazd na węgierski Volt Festival, który będzie miał miejsce w miasteczku Sopron, niedaleko granicy z Austią w dniu 28 czerwca 2018. Zapraszamy nowych uczestników, jak i starych wyjadaczy (a właściwie wypijaczy). Jest to najbardziej ekonomiczna opcja znalezienia się pod barierką w zasięgu oplucia przez Bruce'a Dickinsona. Koszt biletu na maidenowy dzień festiwalowy + transport zamknie nam się w kwocie ok.390zł. Jak zwykle w przypadku TEGO wyjazdu ilość miejsc ograniczona. Wyjazd naszego dyliżansu nastąpi z Wrocławia, ale w zależności od ilości chętnych, zawadzimy także o Opole, Katowice i Kraków. Do głównej trasy przejazdu możemy zorganizować także dojazd z takich miast jak Warszawa, Łódź czy Poznań. Wszystkich informacji możecie zaczerpnąć pod numerem tel. 887 827 827. Dzwońcie, nie piszcie, jesteśmy od jeżdżenia, zabawy, a nie internetowej polemiki! Tutaj możecie dokładać swe szlachetne imeno do listy wyjazdowej. Dopiszemy i się odezwiemy. Wyjazd z Wrocławia z dworca PKP/PKS, o północy poprzedzającej koncert - powrót o północy po koncercie (jak się wszyscy odnajdą).
Jeśli chcecie wziąć udział w tej niezwykłej (z wielu względów) eskapadzie. Należy JUŻ(!!!) zaopatrzyć się w bilet na koncert, lub scedować tę czynność nam. Załatwimy. Dzwońcie.
VOLT FESTIVAL SOPRON IRON MAIDEN 28-06-2018
LISTA:
1. Maciej IRONSPARTAN G.
2. Edyta B.
3. Bartek Sz.
4. Karol P.
8. Borys
9. Kryniu (Taadaadau!!!)
10.Daro
11.Janek M.
12.Zygi
13.Piotr Paulek
14.Artur K.
15.Joanna K.
16.Grzegorz W.
17.Zbigniew
18.Tomek D.
19.Iza D.
20.Błażej J.
21.Anna K.
22.Dariusz W.
ale się obudziłem z ręką w nocniku... ale nie sądziłem też, że na Węgry będę miał bliżej, niż do Pragi
jest jakaś szansa, że rzucą jeszcze pulą biletów na 28 czerwca?
Ja też się wczoraj zacząłem zastanawiać nad wyjazdem. 12 czerwca wchodzą nowe ceny biletów na pozostałe dni - może wtedy dorzucą na ten wyprzedany czwartek.