On The Road
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
On The Road
Przed chwilą skończył się w programie On the Road na włoskim Rock TV (pakiet SKY Italia) wywiad z IM, a właściwie z Janem i Davem. Całkiem ciekawy ale niestety nie oglądałem całości. Wie ktoś kiedy powtórka??
Re: On The Road
Nie wiem, ale mam to na kompie i jest jeszcze wywiad z odrazająco znudzonym Bruce'em D. :/
i 2 kawalki live z DoD Tour.
i 2 kawalki live z DoD Tour.
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Też to mam. Dosyć stare wywaidy...
program ten bedzie dzis o 23 to pewnie bedzie powrórka ale glowy nie daje
http://www.rockweb.it/content/rocktv.php
http://www.rockweb.it/content/rocktv.php
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Kurcze, Wy to macie fajnie, włączacie sobie jakieś włoskie TV a tam Iron Maiden !! Szok !! Ja to mogę sobie pomażyć o wywiadach, czytam kilkaset razy te, które mam w gazetach
Mam tylko takie programy muz. : Viva pl, Viva+, MTV2-POP i zwykłą Vivę niemiecką. Dobrze, że mam chociaż te, bo niektórzy nie mają nawet tych...fakt faktem - można tam zobaczyć co jakiś czas IM ale co z tego, ostatnio na Viva+ kolejny raz ten sam koncercik z Dortmundu, na Vivie pl wywiad, ktory też już był kiedyś emitowany i nic poza tym. Chciałbym obejrzeć sobie jakiś NOWY wywiadzik lub jakiś INNY koncercik z trasy DOD Tour niż z Dortmundu
Ale nie martwcie się, jeszcze se kupię ten Rock Tv czy jak to tam sie nazywało :rocx 
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
Ja właśnie jestem tym niektórym
Mam tylko Vive (no comment) i niemoge powiedzieć by mnie to satysfakcjonowało a możliwości na inne programy niemam (no wiecie monney
) a oczywistym jest fakt że każdy fan IM z chęcią obejżałby codziennie (lub poprostu często) coś nowego o lub z IM. Osobiście zazdroszcze wszystkim którzy mają do tego warunki 
Scream for me POLAND!!!
Ja tam ubolewam ze nikomu nie udalo sie zarejestrowac tego programu na vivie w ktorym byl wywiad z Harrisem i fragmenty koncertu z Hali Ludowej