On The Road

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 622

On The Road

Post autor: Deleted User 622 »

Przed chwilą skończył się w programie On the Road na włoskim Rock TV (pakiet SKY Italia) wywiad z IM, a właściwie z Janem i Davem. Całkiem ciekawy ale niestety nie oglądałem całości. Wie ktoś kiedy powtórka??
Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Re: On The Road

Post autor: Natalia »

Nie wiem, ale mam to na kompie i jest jeszcze wywiad z odrazająco znudzonym Bruce'em D. :/
i 2 kawalki live z DoD Tour.
Alexander_The_Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Alexander_The_Great »

Też to mam. Dosyć stare wywaidy...
Sheva
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Sheva »

program ten bedzie dzis o 23 to pewnie bedzie powrórka ale glowy nie daje :D

http://www.rockweb.it/content/rocktv.php
Iron Man
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Iron Man »

Kurcze, Wy to macie fajnie, włączacie sobie jakieś włoskie TV a tam Iron Maiden !! Szok !! Ja to mogę sobie pomażyć o wywiadach, czytam kilkaset razy te, które mam w gazetach :? Mam tylko takie programy muz. : Viva pl, Viva+, MTV2-POP i zwykłą Vivę niemiecką. Dobrze, że mam chociaż te, bo niektórzy nie mają nawet tych...fakt faktem - można tam zobaczyć co jakiś czas IM ale co z tego, ostatnio na Viva+ kolejny raz ten sam koncercik z Dortmundu, na Vivie pl wywiad, ktory też już był kiedyś emitowany i nic poza tym. Chciałbym obejrzeć sobie jakiś NOWY wywiadzik lub jakiś INNY koncercik z trasy DOD Tour niż z Dortmundu :evil: Ale nie martwcie się, jeszcze se kupię ten Rock Tv czy jak to tam sie nazywało :rocx :twisted:
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej :)
RaV
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: RaV »

Ja właśnie jestem tym niektórym :( Mam tylko Vive (no comment) i niemoge powiedzieć by mnie to satysfakcjonowało a możliwości na inne programy niemam (no wiecie monney 8) ) a oczywistym jest fakt że każdy fan IM z chęcią obejżałby codziennie (lub poprostu często) coś nowego o lub z IM. Osobiście zazdroszcze wszystkim którzy mają do tego warunki :twisted:
Scream for me POLAND!!!
Stranger
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Stranger »

Ja tam ubolewam ze nikomu nie udalo sie zarejestrowac tego programu na vivie w ktorym byl wywiad z Harrisem i fragmenty koncertu z Hali Ludowej :(
ODPOWIEDZ