Slayer

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 2259

Re: Slayer

Post autor: Deleted User 2259 »

pz pisze: czw lut 14, 2019 8:37 pm Na fotce wygląda dużo badziewniej niż te figurki Maidenów, a one też nie wyglądają zbyt dobrze (może na żywo jest lepiej, ale widziałem tylko fotki).
No te figurki Maidenow, tez nie sa specjalne, przynajmniej ta w Number of the Beaste, mialem ja w rekach, czekam, czy bedzie figurka eddiego cyborga, wtedy kupie.

ta wyglada fajniej
Obrazek
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Ten Trooper jest full pro w porównaniu z figurką zabójcy.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Bardzo „złowroga” ta chińska podróba G.I. Joe :D Taka „odpustowa” :D Wzbudza lęk i respekt przed siłami ciemności które symbolizuje :D
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

pz pisze: czw lut 14, 2019 9:08 pmTen Trooper jest full pro w porównaniu z figurką zabójcy.
Moim zdaniem nawet bez takiego porównania jest full pro. :)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Żenada ze strony Garego. Jechanie po kolesiu bo ma koszulkę z napisem SLAYER, a nie wygląda jak stereotypowy metal. Ale bym się cieszył gdyby się okazało, że koleś faktycznie jest fanem Slayera i zrobiłby jakąś gównoburze na portalach społecznościowych.

https://www.instagram.com/p/BwZq1ikFPg6/
Załączniki
gary.png
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

W ogóle mnie to nie zaskakuje, Holt co kilka tygodni wstawia tego typu posty.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Nie można wymagać inteligencji od każdej gwiazdy rocka. Umiejętność szybkiego ruszania paluchami nie jest jednoznaczna z lotnością umysłu. O takich jak Holt można by powiedzieć - ten to tylko na gitarze grać potrafi.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

Raczej od większości gwiazd nie można jej wymagać. Cóż, nie można mieć wszystkiego.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Holt to jest ostry zawodnik na instagramie, prawie jak Nerguś, co chwilę wrzuca jakieś bzdury.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

A sprawdziliście co to za festiwal? Ariana Grande, Nicki Minaj i ten typo w koszulce Slayera, pewnie z sieciówki. Zniszczyć ogniem dział, brawo Gary
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A co jak pojadę na OFF Festival (dużo rapujących Murzynów i jakieś depresyjne Córki) w koszulce Slayera?

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

kilka lat temu byłem na Openerze w koszulce Ironów.
Niszczyć mnie ogniem dział czy jednak fakt, że na następny dzień szedłem na ich koncert mnie jakoś usprawiedliwia?

Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Bo Slayer z Holtem to jest taka Ariana Grande, przynajmniej w kwestii celebryckich duperelków i słitaśnych kotków.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Ja tam Holta bardzo lubię, ale bycie takim trve metalem wyzywającym wszystkich od pozerów jest żenujące.

Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Michał pisze: sob kwie 20, 2019 1:53 pm Ja tam Holta bardzo lubię, ale bycie takim trve metalem wyzywającym wszystkich od pozerów jest żenujące.
Z tym że własnie dla wielu fanów Slayer takie zachowanie jest zajebiste i bardzo na miejscu. W końcu ta kapela to Slaytanic Wehrmacht :wink:
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dużo fanów Slayera to po prostu ociężali umysłowo troglodyci, ale to nic nowego.

Deleted User 5490

To prawda. Niektórym za motto życiowe służy głównie "Slayer kurwa!!". Choć znam oczywiście ludzi normalnych słuchających Slayera. Nie zmienia to faktu, że znam też takich, do których wstydzę się przyznawać przed normalnymi ludźmi, że ich znam, bo nie ma się kim pochwalić i człowiek najchętniej zapomniałby o takich znajomych, choć niestety czasem z nienacka o sobie przypominają.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Ale to się tyczy nie tylko fanów Slayera, a i wydaje mi się, że z biegiem lat ten trend słabnie. Najwięcej troglodytów było właśnie wśród pozerów, którzy słuchali metalu bo był najpopularniejszą muzyką buntu w czasach swojej chwały, a oni potrzebowali czegoś do zadym. Obecnie metal to jest klub sympatyków takiej książki, takiego kina, takiej czy innej sztuki, proszę pani, proszę pana, raczej hobby intelektualne niż łomot dla samego łomotu. Oczywiście tyczy się to zarówno starych fanów, którzy wytrwali przy tym gatunku, jak i młodych, którzy wychowani na grach RPG i internecie, nie mają najmniejszej ochoty wychodzić ze swojego świata, no chyba że na koncert, który później i tak w internecie opiszą.
Hard Rock Fan
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Hard Rock Fan »

Slayer to znakomity zespół ale właśnie jak napisali wyżej przedmówcy nie pasuje mi atmosfera wokół tego zespołu. Gdyby nie to lubiłbym ich pewnie jeszcze bardziej. W przypadku Manowar taki klimat nakręcał megaloman De Mayo, w przypadku Slayer bardziej fani, choć Kerry King troszkę też. Slayer ma naprawdę znakomite utwory jak np. tytułowy utwór z Seasons in the Abbys czy te krótkie strzały typu Black Magic z debiutu czy też praktycznie całe South of Heaven. Ten album zresztą uważam za najlepszy chyba w całym gatunku.
Deleted User 5490

To dziwne, że Gary Holt jeszcze nie zjebał publicznie Toma za to, że jest pozerem. :lol:

Obrazek
ODPOWIEDZ